Yoga & training week

Hillevi Lindelöf

Forkæl dig selv med en sund ferieuge! I denne uge kan du deltage i varieret træning med den erfarne gæsteinstruktør Hillevi Lindelöf. Der tilbydes morgenyoga, hård styrketræning og funktionelle hold. Du sætter barren, hvor det passer dig, og alle er velkomne til at deltage! Al gruppetræning er velegnet til både begyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden tilpasses efter deltagerne. Du skal være fyldt 15 år for at deltage på holdene.


Holdbeskrivelser 

Total body workout er et hold, hvor vi udfordrer din styrke, koordination og kondition. Timen er meget varieret, både længden af intervallerne og øvelserne og udstyret varierer fra gang til gang. Total body workout er en rigtig udfordring, uanset hvor god form du er i. Velegnet til alle - uanset erfaring.

Leg Challenge er den perfekte træning, hvis du kan lide at træne hårdt og tidseffektivt. Du træner ved høj intensitet med fuld fokus på dine lår og baller. Forbered dig på en træning, hvor pulsen stiger, og sveden hagler af dig. Velegnet til alle - uanset erfaring.

Yoga Yin er en genopbyggende yogaform, der fokuserer på at berolige krop og sind. Yoga Yin er kendetegnet ved passive stillinger med et let, blødt stræk, som udføres i stilhed og bevidst nærvær. Hver stilling holdes i mindst 3-5 minutter, hvilket giver os tid til også at berolige sindet. Yoga yin er velegnet til alle.

Core Challenge er en træning med fokus på kernemuskulaturen, hvor du træner uden udstyr. Fokus på at opbygge en stærk ryg, stabil core og god kropsholdning. En stærk core er en vigtig nøgle til mange ting; for eksempel at løfte tungt, løbe med bedre teknik og føle sig stærk og smertefri i hverdagen. Timen er velegnet til dig, der ønsker udfordrende og funktionel træning.

Yoga Flow er en fysisk yoga, hvor du bevæger dig blødt og dynamisk ind og ud af forskellige yogastillinger, mens du fokuserer på din vejrtrækning. Yoga er en flere tusind år gammel træningsform, der bruges til at finde balance, både fysisk og mentalt. Yoga Flow passer til alle, uanset om du er nybegynder eller en mere erfaren yogi.


Program

Gæsteinstruktøren holder 2-3 hold hver dag, undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.  


Hvem kan deltage?

Alle gruppetræninger er velegnede til både begyndere og eksperter. Intensiteten og sværhedsgraden justeres i forhold til deltagerne. Du skal være fyldt 15 år for at deltage på holdene.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den uge, hvor gæsteopvisningen finder sted. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen og derefter bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt med forhåndstilmelding for at deltage i holdene.

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og er indgår i prisen, når du booker en træningsrejse til det relevante hotel i denne uge.

Dato & hotel:

9.-16. jun 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Afrejse fra: København

Dette indgår:

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktør Hillevi Lindelöf
  • Hotel og træningscenter i topklasse

Book Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk


Om instruktøren & hotellet 


 

Om Hillevi Lindelöf

Hillevi Lindelöf brænder for at hjælpe mennesker med at holde sig sunde, stærke og inspirere til bevægelsesglæde. I træningerne med Hillevi får du hjælp til både at udfordre og lytte til din krop.
Du får mulighed for at udfordre din kapacitet, baseret på dine forudsætninger.
Hillevi har været autoriseret fysioterapeut, personlig træner og gruppetræningsinstruktør i 12 år.

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas