Yoga

Marit Meliza Andersen-Lopez

Velkommen til en uge med ekstra yoga på programmet, når Marit Meliza Andersen-Lopez er gæsteinstruktør på Porto Myrina - Powered by Playitas.


Om ugen

Uanset om du har dyrket meget yoga før eller er helt nybegynder, vil Marit give dig udfordringer eller en sikker måde at lære yoga at kende på. I løbet af denne uge vil du lære mere om den beroligende »Ujjayi«-åndedræt, som giver dig mulighed for at dykke dybere ned i praksis ved at give slip på spændinger. Denne type yoga handler om at være til stede i øjeblikket og følge sit eget åndedræt. Yoga er for alle, der trækker vejret, og øvelserne er en afspejling af åndedrættet.


Holdbeskrivelser

Hatha-Yin Yoga, fokuserer på at bevæge sig ind i stillingerne i harmoni med åndedrættet. Efter en dynamisk start slutter vi af med en Yin Yoga-sekvens, hvor vi udforsker dybe, udvidede stillinger. Vi beriger oplevelsen med æteriske olier og skaber et rum for duft, afslapning og berigende Yin Yoga-øvelser, der nærer både krop og sjæl.

Vinyasa flow yoga, hvor vi bevæger os i serier, der bygges op i løbet af timen. Her bruger vi åndedrættet, musikken, de æteriske olier og »flyder« med åndedrættet.

Mindful restorative yoga, denne form for yoga fokuserer på at opnå afslapning og hvile i stillingerne. Den fokuserer på nervesystemet og dets evne til at slappe af, understøttet af behagelig og passende støtte til kroppen. Det er en praksis, der inviterer dig til at slippe spændinger og finde dyb fred gennem en bevidst tilstedeværelse i hver stilling.

Familie Yoga, dette er en klasse for hele familien, som først og fremmest er tilpasset barnet. Musik, leg og yogastillinger, som vi laver sammen og tilpasser undervejs.

Info om ugen

Pris: Al træning i denne uge er indgår i prisen, når du booker et ophold på det pågældende hotel i denne uge.

Dato & hotel:

1.-8. sept. 2024 Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos.

Afrejse fra: København & Billund

Dette er indgår:                     

  • Al træning i denne uge foregår med gæsteinstruktør Marit Meliza.
  • Aktiviteter i henhold til hotellets eget program
  • Top hotel & fitnesscenter.

Book Porto Myrina – powered by Playitas  

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Program

Gæsteinstruktøren har 2-3 hold hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedage. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset niveau. Instruktøren sørger for, at der er plads til alle, og at alle får en dejlig og oplevelsesrig ferie. Du skal dog være mindst 15 år gammel.


Hvordan booker jeg og hva koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører indgår for dem, der bor på det pågældende hotel i gæsteugen. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til datoen for træningsugen, og så skal du bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt at forhåndsreservere for at deltage i undervisningen.


Om instruktøren


 

Marit Meliza Andersen-Lopez

Marit Meliza Andersen-Lopez

Marit Meliza begyndte sin rejse som yogalærer i 2011. To år senere fødte hun en datter, og under hele graviditeten og fødslen var yogaen hendes konstante støtte. Nu, som mor og yogalærer, deler de glæden ved at praktisere yoga sammen i hverdagen. Marits undervisning er baseret på Ha-Tha Yoga, en blid form, der er tilgængelig for alle. Hun medbringer altid principperne fra T. Krishnamacharya, som hun har lært af sin dygtige mentor, Mark Whitwell.


Hotellet


 

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas