Yoga & Mindfulness med Jenny Lindberg

Velkommen til en uge med en skøn blanding af yogaformer, der er gode for krop, sjæl og sind. Boost dig selv med masser af vidunderlig energi. Gæsteinstruktør Jenny Lindberg fra Yoga Living har mere end 20 års erfaring med at undervise i yoga.

Om yogarejsen

I løbet af ugen kan du deltage i forskellige former for yoga fra stille meditation, pranayama og yin til mere dynamisk hatha, vinyasa og ashtanga. Der kræves ingen forudgående viden om yoga, og passer alle niveauer, hvor du tager udgangspunkt i dig selv. For dig, der dyrker yoga regelmæssigt, er der plads til at uddybe din praksis i disse dage.

Hvem kan deltage?

Alle hold er både for nybegyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden kan justeres på samtlige hold. Du skal være fyldt 15 år for at komme med på holdene.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren vil afholde 2-3 pas pr. dag, dog ikke på ankomst- eller afrejsedagen. Programmet præsenteres på rejsemålet.

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig, der bor på et af de nævnte hoteller. Klik på det blå bookinglink og book en rejse i den pågældende periode. Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage i træningsugen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge. OBS! Visse træningspas på Playitas Resort kan være mod mindre betaling. 

Dato & hotel:

Dette indgår:           

  • Træning med Jenny Lindberg
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book La Pared - powered by Playitas Book Playitas Resort Book Porto Myrina

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

Holdbeskrivelser

 

Morgentræning: En dejlig blanding af åndedrætsøvelser, meditation og forskellige yogaformer. Væk kroppen på bedste vis inden dagen starter. Her kommer du til at møde behagelige yogastillinger, der strækker kroppen og bløde flows, der starter energien.

Pranayama: Åndedrætsøvelser, der berører og påvirker livskraften i os. Vi prøver forskellige typer øvelser, der beroliger, balancerer og øger energien.

Meditation: Træn for at berolige sindet. Der findes mange forskellige meditationsteknikker, som er med til at kigge indad, styrke sindet og skabe mere nærvær i kroppen. Det sænker stressniveauet, giver fysisk og mental afslapning, gør dig mere fokuseret og får perspektiv på tingene.

Yinyoga: En af de roligste yogaformer med siddende og liggende stilling. Hver stilling holdes i flere minutter for at stimulere kroppens bindevæv, ledbånd, led og indre organer. Samtidig er det en øvelse i at kunne give slip og lære at være mere i nuet gennem mindfulness.

Blød yoga: En blanding af forskellige former med bløde og medgørlige flows.

Hatha yoga: Dynamisk yoga med mindre/langsommere/ingen flow. Her møder du stående, siddende og liggende stillinger, der holdes i 15-30 vejrtrækninger. Hatha yoga er en forening af krop, sjæl og sind og også en balance mellem aktivitet og hvile. Hatha yoga giver en stærk og udholdende krop, en harmonisk sjæl, bedre bevægelighed, bedre søvn og modvirker stress.

Vinyasa yoga: I vinyasa yoga bevæger vi os mellem stillinger gennem flows, der giver dig varme. Yogaen er bygget op over et tema og der er elementer af leg og udfordring for dem, der har lyst.

Ashtanga vinyasa yoga: En dynamisk, fysisk og kraftfuld form for yoga. Denne yogaform udføres i en bestemt rækkefølge i ét flow, hvor hver stilling holdes i 5 vejrtrækninger. Med regelmæssig træning øger du smidighed, styrke og får en større forståelse for kroppen.

Yoga Energy: En blanding af dynamiske yogaformer. Du kommer til at møde åndedrætsøvelser, stillinger og flows, der giver dig varme indefra og ud. En yogatime, der virkelig kommer, vil give dig dejlig og skøn kraft og energi.


Om instruktøren

Jenny Lindberg

Jenny Lindberg

Jenny har mere end 20 års erfaring med at undervise i forskellige former for yoga. Hun er uddannet yogalærer i Hatha, Vinyasa, Ashtanga og Yinyoga, og det er som regel en skøn blanding af disse former man vil få afprøvet sammen med Jenny, som sørger for at alle kan være med. Jenny elsker at træne og inspirere andre mennesker til at have det godt. Siden 2013 har hun drevet sit eget firma, Yoga Living og har også tilbudt konferenceyoga til virksomheder og afholdt flere yogaweekender og yogarejser.


Om hotellerne

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​