Zumba Fitness Week

Julie Lehmann

Julie er klar til at sætte et smil på alles læber under sine energiske timer. Kom og vær med til en fantastisk uge med styrketræning og dans! 


Holdbeskrivelse

Zumba®Fitness er en time, hvor vi blander lavintensive og højintensive bevægelser i en intervalbaseret dansefest! Når den latinamerikanske musik tager over, vil du ikke kunne gøre andet end at bevæge dig!

Strong Nation hvor vi holder op med at tælle gentagelser og begynder at træne til rytmen. Her kombinerer vi kropsvægt, muskeludholdenhed, cardio og plyometriske bevægelser til musik. Burpees og jumping jacks kombineres med kickboxing og styrketræning - alt sammen i takt til musikken!

CIRCL Mobility fokuserer på fleksibilitets- og mobilitetsøvelser - her til rytmen af mere stille musik. En afstressende time, der styrker og strækker kroppen.

Booty & Core er holdet for dig, der vil fokusere på at styrke dine ben, balder og kernemuskler!


Ugens plan  

Gæsteinstruktøren holder 2-3 hold hver dag, undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller er velegnede til alle, der nyder en aktiv livsstil, og hvis du rejser alene, vil du aldrig føle dig alene. På et sportshotel er det altid nemt at finde nye træningsvenner og ligesindede. Tag med på en træningsrejse med et tætpakket program, og deltag i det, du har lyst til. Alle kan deltage i de forskellige sessioner, uanset niveau, og du kan sætte dit eget tempo undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den uge, hvor gæsteopvisningen finder sted. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen og derefter bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt med forhåndstilmelding for at deltage i holdene.  

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og er inkluderet i prisen, når du booker en træningstur til det relevante hotel i denne uge. 

Afrejse fra: Stockholm, Gøteborg & København.

Dato & hotel: 

12.-19. august 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Dette indgår: 

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktør Julie
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Hotel og træningscenter i topklasse 

Book Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk 


Om instruktøren


 

Julie har været aktiv i fitnessbranchen i mere end 12 år. Hun er licenseret NASM Personal Trainer, Zumba®Fitness, Strong Nation® og CIRCL Mobility-instruktør. Hun får energi af at undervise på sine hold, og hendes ønske er, at hver deltager skal forlade timen med et smil og en følelse af tilfredshed. 


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas