DanceFit, Functional & Stretch

Malene Soto Preisler

Klar til en energifyldt rejse med Malene Soto Preisler? Hop ombord og oplev en verden af bevægelse med mig! Med funktionel og pulspumpende Tabata-træning får du en uge fyldt med sjov, udfordring og masser af energi - for alle! 


Holdbeskrivelseer

Funktionel træning er din billet til en stærkere, mere adræt og mere sejlivet krop til dine daglige eventyr! Tag fat på hverdagens udfordringer med forbedret kropsholdning, skarpere styrke, og en smidighed.

Tabata er det ultimative træningsparty. Få pulsen helt op i vejret med korte, men intense intervaller efterfulgt af velfortjente pauser, så du kan føle dig som en vaskeægte træningsstjerne!

Dans en træningssession hvor du får bevæget kroppen til gode rytmiske sange og helt sikkert får brændt kalorier af, samtidig med at du helt sikkert kommer til at smile hele timen igennem! 

Stretch and Relax en stille og skøn udstrækning enten morgen eller aften. Hele kroppen bliver gået igennem, og du kan starte, eller slutte, din dag i fred og ro - i dit eget tempo. 


Program  

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 klasser hver dag, dog med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Det fulde program præsenteres ude på det specifikke hotel efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg, og hvor meget koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.  

Information om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og er inkluderet i prisen, når du bestiller en træningsrejse til det pågældende hotel i denne uge.

Datoer og hoteller:

22.-29. november 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

Afrejse fra: København

Dette er inkluderet:

  • Alle hold med gæsteinstruktøren 
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program 
  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter 

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren

Malene Soto Preisler

Malene Soto Preisler brænder for at få folk til at bevæge sig og have det sjovt samtidig! Med en baggrund inden for Jumping Fitness, funktionel fitness, Cross Dance og BALLance, har hun været en del af træningsverdenen i 6 år.
Malene har sit eget træningsstudie i Jyllinge, Mpuls Fitness, hvor hun kører holdtræning, personlig træning, events og bootcamps. Malene elsker funktionel træning og har senest været gæsteinstruktør på Playitas i flere uger, hvor hun har braget den af på trampolinerne, funktionelle hold og dansehold. Malene bringer sin energi og entusiasme med sig til hvert eneste hold og elsker at omdanne træning til en fest - så du kan godt begynde at glæde dig!


Om hotellerne

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas