Billige flybilletter

Med Apollo kan du booke og bestille billige flybilletter til vores mest populære rejsemål med sol og strand. Det er smart at booke flybilletter med Apollo, da du ofte kan komme med direkte charterfly til vores mange rejsemål, som ellers ville kræve en mellemlanding. I mange tilfælde vil du heller ikke kunne finde vores flybilletter på diverse søgemaskiner.

 

Med Apollo kan du finde billige flybilletter til flere rejsemål i Grækenland og Tyrkiet om sommeren eller De Kanariske Øer om vinteren. Vi sælger flybilletter til de afgange som vi flyver med vores egne charterfly, og derfor kan der være mange penge at spare på flybilletten, særligt på last minute flybilletter. Leder du efter flybilletter til fx London eller Paris, kan du bestille flybilletter med rutefly og hotel i en samlet pakkerejse. Når du bestiller flybillet med hotel i samlet pakke hos Apollo, vil du samtidig være omfattet af Pakkerejseloven, som giver dig en helt anden beskyttelse, end hvis du booker flybillet og hotel separat. Her kan du finde flybilletter med hotel som pakkerejse til storbyer- og rejsemål i hele verden med Apollo. Du kan også vælge at finde en billig afbudsrejse med fly og hotel til et af vores klassiske rejsemål.

  • Populære rejsemål for sol og strand

  • Oftest direkte fly

  • Faste rejselængder, oftest 1-2 uger

  • Billige billetter med afrejse indenfor de næste 90 dage

  • Flere afrejselufthavne i Danmark

  • Skandinavisktalende personale

Obs: Vælg 'flere filtre' og vælg rejselængde for at se one way/enkeltbilletter. Se her hvis du leder efter one way billetter til Danmark.


Tips & Inspiration

Læs mere om hvad der er værd at vide inden flyrejsen og få information om at rejse trygt eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Værd at vide om flyrejsen

Information om bagageregler, ind-checkning, flymad og andet, som er værd at vide.

Læs mere her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her
 Populære rejsemål for sol og strand
 Oftest direkte charterfly
 Flere afrejselufthavne i Danmark

Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Mad om bord på flyet

Ferien begynder allerede på flyet – forudbestil maden om bord! Nu kan du også vælge at bestille kun mad på enten udrejsen eller hjemrejsen, og kun til dem i selskabet som ønsker. 

Læs mere om mad på flyet

Forudbestil siddeplads

Når du rejser charter kan du forudbestille siddeplads og være sikker på at få netop de pladser, der passer dig og dem, du rejser med. 

Læs mere

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg
 

Flybilletter med Apollo

Billige flybilletter til vores charterdestinationer - Book nemt hos Apollo

Vil du sikre dig billige flybilletter til vores populære charterdestinationer? Apollo giver dig en smidig og problemfri bookingoplevelse af flybilletter. Uanset om du skal rejse tur/retur eller bare har brug for en enkeltbillet, kan vi tilbyde dig komfortable og direkte fly. Vælg de billetter, der passer dig bedst, ved at bruge vores praktiske søgefunktion. Få et godt overblik over de bedste billetmuligheder til dine valgte datoer, og opdag også nabodatoer, der kan tilbyde bedre afgangstider og priser.

 

Hvis du ikke er sikker på, hvor du vil rejse hen, kan du udforske vores udvalg af charterfly og få et omfattende overblik over priser, afgangstider og destinationer.

Vi tilbyder også one-way billetter for ekstra fleksibilitet. Uanset om du skal flyve til Danmark eller ønsker at rejse internationalt, har vi ledige sæder, der kan imødekomme dine behov.

Hvis du er åben for at købe en pakkerejse, der inkluderer både fly og hotel, kan du nemt justere din søgning til at inkludere dit hotelophold i den samme søgning. Det giver dig mulighed for at skræddersy din rejse efter dine præferencer og behov.

Book dine flybilletter hos Apollo i dag og få en bekymringsfri og omkostningseffektiv start på din næste oplevelsesferie.