Padel camp med Dansk Padel Forbund

Sivota Retreat - powered by Playitas

Velkommen til en helt unik padelrejse sammen med Dansk Padel Forbund. Ugen har fuldt fokus på padeltræning kombineret med en masse gode kampe og sociale stunder.

Vi tager sammen til sportshotellet, Sivota Retreat - powered by Playitas, som ligger i Sivota, på det græske fastland langs kysten. Hotellet byder på tre nybyggede padelbaner med god udsigt. Hotellet ligger i grønne omgivelser og i gåafstand til en lille hyggelig og skøn havneby. Vil du træne mere end fire timers padel om dagen, er der en række andre aktiviteter og muligheder for sport på hotellet. 


Om Padelrejsen 

I en hel uge hjælper vi dig med at udvikle dit padelspil. Vi sætter fokus på de enkelte slag og finjusterer gennem spiløvelser - alt sammen i et vidunderligt miljø. Vi vælger altid destinationer med padelbaner af høj kvalitet, overnatning, mad og afslapning. Det er vigtigt for os, at få alle til at føle sig velkomne og inkluderede under ugen. Vi sørger for alle detaljerne, så du får en skøn oplevelse sammen med os. Om eftermiddagen vil der altid blive spillet små turneringer/americano. Udover en masse padelspil er der plads til so, bad, svømning, afslapning og hygge. Der er 0 meter til stranden, så en dukkert i det turkise hav og en eftertræning er et must, efter et par svedige timers padelspil.


Hvem kan deltage?

Deltagerne vil blive niveauinddelt. Rejsen henvender sig primært til spillere fra letøvet (2,5)  til øvet (op til 4,0).

Vi lægger stor vægt på den gode oplevelse og det gælder både før, under og efter træning og kamp. Det er vigtigt for os, at den enkelte person føler sig godt tilpas. Det betyder, at ingen behøver at føle sig alene på noget tidspunkt.

Dette er også en tur hvor du sagtens kan rejse alene afsted. Du vil med garanti møde nye venner, som du vil have det fantastisk med og sammen skabe minder for livet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Denne rejse er sammensat som en samlet pakke og koster fra 11.998,- pr person, når i rejser to personer og deler værelse. Rejser du alene vil der komme enkeltværelsestillæg oveni prisen. Du bestiller ved at udfylde tilmeldingsformularen. Begrænset antal pladser!

Pris fra: 11.998,- pr. person

Dato: 16.-23. september 2024

Afrejse fra: København & Billund

Hotel: Sivota Retreat - powered by Playitas

Dette indgår:   

  • Direkte charterfly fra Billund eller Kastrup
  • Indchecket bagage (1 stk. + håndbagage) 
  • Mad ombord på flyet 
  • Transfer til/fra hotellet 
  • 7 nætter i delt dobbeltværelse superior*
  • Halvpension (Morgenmads- og middagsbuffet ekskl. drikkevarer)
  • Padeltræning med profesionelle danske instruktører 
  • Padeltræning 2 gange dagligt alle dage, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

BOOK

*Rejser du alene betales der enkeltværelsestillæg på 2.000,- og man bor i et almindeligt dobbeltværelse alene.

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne

 

Søren Heissel er certificeret padeltræner med lang trænererfaring inden for padel, mountainbike og fitness. Søren er ansat ved Dansk Padel Forbund med ansvar for kommercielle aktiviteter, samt udvikling af træneruddannelsen i Dansk Padel Forbund.
Søren har undervist i mere end 15 år, har stor pædagogisk erfaring og har altid stort fokus på at sikre sig ny viden - som også bliver til nye færdigheder. Søren Heissel vil være ansvarlig for turen samt træne de mindst øvede. (3,5 og ned).

Info om træner og instruktør to kommer snarrest


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas