Apollo Sports SOLO

Playitas Resort, Fuerteventura

Rejs selv, men ikke alene. Apollo Sports SOLO er konceptet for os, der gerne vil rejse alene, men samtidig have trygheden og fællesskabet i at rejse i gruppe. Vil du samle nye minder, oplevelser og bekendtskaber, tilhøre et fællesskab og tage på udflugt? Kan du lide motion, god mad og smukke omgivelser? Så er Apollo Sports SOLO skræddersyet til dig!


Om rejsen

Vi tager til sportsparadiset Playitas Resort på Fuertventura. Omgivelserne er perfekte til at gå, løbe og cykle, alle motionsfaciliteter er i gåafstand og i løbet af dagen er der masser af dejlige timer at vælge imellem. Udover gruppens egne pas har du, der er med på SOLO-turene, også adgang til alle hotellets træningshold.

Med Apollo Sports SOLO har det aldrig været nemmere at rejse på egen hånd. Her får du trygheden ved at rejse i en gruppe, med erfarne humørledere og instruktører, der sikrer, at du er i trygge hænder fra første øjeblik, mens du har spændingen ved at rejse på egen hånd. Vi tager ud på picnic i solnedgangen, lytter til inspirerende foredrag, sveder i WOD-boksen og socialiserer med cava-mingles og andre festlige aktiviteter. Alt sammen i godt selskab med nye bekendtskaber! Her kan du deltage så meget eller så lidt du vil.


Ugens program

Der er ikke noget fast program for vores SOLO-uger, hver uge ser anderledes ud og vi tilpasser og tilpasser programmet efter hvert hotel. Under SOLO-rejserne ønsker vi at tilbyde muligheden for at prøve så mange forskellige træningspas som muligt, samt muligheden for at tage på udflugter for at udforske hver destination.

SOLO er rejsen for dig, der vil udforske, prøve nye ting og blive inspireret i et trygt fællesskab.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage! Hos Apollo Sports SOLO samles alle uanset alder, køn og træningsvaner. Vores instruktører tilpasser træningen, så alle kan være med, og her må ingen komme bagud på udflugterne. Har du nogensinde overvejet at rejse på egen hånd, men synes det var et for stort skridt? Så er dette rejsen for dig, selvfølgelig skal du med!

Pris fra: 10.498,-

Dato: 10.-17. september 2024

Hotel: Playitas Resort

Afrejse fra: København & Billund

Dette indgår:

  • Fly tur/retur
  • Mad ombord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Indkvartering i enkeltværelser på Playitas Resort
  • Helpension (morgenmad, frokost og middag)
  • Vejledt træning i henhold til programmet
  • Topklasse hoteller og træningsfaciliteter

    Begrænset antal pladser

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

Book rejsen her

Om instruktøren


 

Lena Larje er sundhedscoach, autoriseret kostvejleder og autoriseret gruppetræningsinstruktør i mange forskellige træningsformer. Lige nu leder hun spinning og sit eget boksekoncept Women´s Boxing i Örebro, hvor hun bor. I 12 år har Lena drevet sit eget firma TRÄNING 40+, hvor hun ønsker at inspirere til et aktivt liv med en god balance mellem motion, hvile, god mad og alt andet, der hører til livet for at have det godt. 

Lena er en dreven og udadvendt person og en meget erfaren og værdsat instruktør, der brænder for sundhed og træning og for at coache og inspirere andre.
Hun arbejder også som kommunikationschef for det svenske triatlonforbund. I løbet af ugen vil Lena tilbyde en skøn blanding af forskellige hold, som du kan prøve. Alt fra fitnessdans og gymnastik til spinning og boksning. Udgangspunktet er altid glæden ved bevægelse, og at alle skal kunne være med i timerne, som både kan forenkles og gøres mere udfordrende.


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas