En uge fyldt med dans, cardio og yoga med Live Lenning!

Live Lenning fra Oslo er tidligere danser og nu personlig træner og yogainstruktør. I denne uge får du en masse varieret træning af vores gæsteinstruktør. Hun brænder for gruppetræning, hvilket du vil bemærke i alle hendes timer. Hendes motivation er, at se masser af smil og glæde og en rigtig god følelse efter hver session!


Holdbeskrivelser

Love 2 Dance: En skøn danseinspireret time med fængende musik og motionsglæde. Elsker du at danse? Lad dig rive med af forskellige dansestile. På denne time er der lidt koreografi, men der er intet rigtigt og forkert og det handler ikke om at være bedst. Vi slår os løs og hygger os, så kommer træningseffekten uden at du rigtig er klar over det. Love 2 Dance giver en ægte festfølelse!

Zumba: Dette er en herlig og glad time, som får hjertet til at banke hurtigere, sveden til at dryppe og smilet til at blive siddende. Enkle trin at følge med høj træningseffekt, til latinske rytmer.

Cardio Party: Dette er den ultimative fitnesstime! Her kan du mærke dit hjerte pumpe til fed musik og enkle trin. Musikken og instruktøren vil inspirere dig til at give det lille ekstra. Du kan deltage i denne klasse uanset dit udgangspunkt. Instruktøren vil sikre, at du får en træningseffekt, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Cross training: Hård og højintensiv træning med styrke- og konditionsintervaller. Her får du styrketræning for alle muskelgrupper og din puls kommer op. Klassen er perfekt til dig, der ønsker både en rigtig udfordring og variation under træningen. Instruktøren sikrer, at du holder dig topmotiveret, og at du får træning ud fra dit eget udgangspunkt og med den rigtige teknik.

Yoga Flow: Denne time er en skøn dynamisk yogatime, hvor du får brugt hele din krop i sync med dit eget åndedræt. Her laver vi klassiske og basale yogaøvelser. Instruktøren tilpasser stillingerne til alle niveauer, så du føler mestring uanset dit udgangspunkt. Dette er en perfekt time til at give slip på en stresset hverdag og føle sig nærværende i både krop og sind.

Pure strength: Ren styrketræning for hele kroppen. Her udføres sæt og gentagelser ved hjælp af vægte. Vi kommer hver muskelgruppe gennem på hele timen. Her vil du blive inspireret til at gå den ekstra mil med en instruktør, der hepper på dig, gennem hvert eneste løft til den fedeste musik.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen.  

Info om ugen

Pris: Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

Dato og hotel:

Dette indgår:            

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Træning med Live

Book Sivota Retreat – powered by Playitas  Book Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  


Om instruktøren

Live Lenning

Live Lenning

Live arbejder til daglig som centerleder hos Sats. Hun er tidligere danser og er mest kendt for sine dansetimer, som tager energien til et nyt niveau. Hun er uddannet personlig træner, yogainstruktør og certificeret gruppetræningsinstruktør med over 25 års erfaring.

’At være fitnessinstruktør med gruppetræning er min store passion. Den fælles træningsglæde giver en masse ekstra energi og træningseffekt. Jeg brænder for at motivere og give det lille ekstra. Som uddannet personlig træner vil jeg også sikre, at hver enkelt deltager føler sig taget hånd om i forhold til teknik og præstation. Min motivation er, at se masser af smil og glæde og opleve den følelse, som deltagerne sidder tilbage med efter hver session.’


Om hotellerne

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas »​

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​