Seniorrejse med Apollo Sports

Madeira

NYHED! Tag med Apollo Sports Senior til det naturskønne Madeira, som nærmest kan sammenlignes med en flydende have i Atlanterhavet. 
Det er en uge fyldt med vandreture, udflugter og masser af fællesskab, hvor vi kommer til at udforske både spændende historie og fantastisk natur og kultur.


Om rejsen

Vores nye Apollo Sports Senior-program tager dig med til vores elskede Madeira, hvor landskabet varierer mellem utilgængelige bjergpas, dybe dale, frodige skove og frugtplantager. 
Bananpalmer vokser ved siden af busstoppestederne, sukkerrørsplantager breder sig, hvor de kan, og øen kan prale af otte sorter af passionsfrugt. 

Madeira er berømt for sine levadaer, som blev bygget i det 16. århundrede for at vande landbruget; i dag fungerer de ikke kun som vandingssystemer til frugtplantager og haver, men også som vandrestier. 

 

Det er de vandreruter, vi får mulighed for at gå sammen i løbet af ugen, både på den nordøstlige side af øen med frodige landskaber, der giver et indblik i landmændenes dagligdag, samt på den sydlige del af øen med fantastiske udsigter over kysten. 

Vi bor på Apollo Sports hotellet VIDAMAR Resort, som med sin optimale beliggenhed giver os en betagende udsigt over Atlanterhavet. Der er et stort og indbydende poolområde ved havet og to større infinity-pools, et veludstyret fitnesscenter og aktiviteter som squash, basketball, zumba, pilates og vandgymnastik. Ud over at deltage i hotellets egne fitnesshold, vil vores gruppeledere Eva og Nette stå for alt fra seniorfitness til dans, funktionel træning, Les Mills og yoga. 
Efter en dag med levada-vandringer er det svært at slå at synke ned i den varme pool i Thalasso Sea Spa med en fantastisk udsigt over havet udenfor. 


Program

Program

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i programmets indhold og tid.
Prisen for svævebanen og adgang til den tropiske have er mod ekstra betaling. 


Hvem kan deltage?

Denne tur er for dem, der vil have en aktiv ferie og opleve Madeira i sikkerhed i en gruppe med erfarne gruppeledere. 
Vores vandreture er ca. 5 km lange, og vi går i et behageligt tempo og stopper ofte for at høre vores lokale guide give os et indblik i livet, floraen og faunaen på denne utrolige ø. 
Madeira er en kuperet ø med en hel del bakker. Vi går i et roligt tempo, så der er tid til at nyde landskabet omkring os.

Priser fra 11.298,-

Dato: 10.-17. nov 2024

Hotel: VIDAMAR Resorts, Madeira

Afrejse fra: København & Billund

Dette indgår:                            

  • Fly tur/retur
  • Mad om bord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Delt dobbeltværelse
  • Halvpension
  • Træning og aktiviteter i henhold til programmet
  • Førsteklasses hoteller og træningsfaciliteter
  • Udflugter og aktiviteter i henhold til programmet

BOOK

Kontakt: Sports@apollorejser.dk

 


Om instruktørerne


Eva Niklasson

Eva har arbejdet i fitnessbranchen i 35 år, hvor hun har undervist i gruppetræning og styrketræning og arbejdet som personlig træner. Eva brænder for at undervise i motion og se den glæde, der spreder sig, når effekten af fysisk aktivitet opnås. Eva tror på, at alle kan deltage i enhver form for motion, så længe man finder sit eget niveau og tør være modig. Sammen bliver vi stærke!  

Janette Blomgren

Nette har 29 års erfaring med gruppetræning og en passion for at motivere og finde glæde i forskellige bevægelser. Den energiske pige fra Norrland forlod sit job som stewardesse for at fokusere helhjertet på træning og sundhed. Hun har rejst meget og vil være der for at støtte hende. Herhjemme arbejder hun som sundheds-/motivationscoach og personlig træner for seniorer og andre. Hun brænder for mobilitet, mindfulness, men også for dans og funktionel træning og siger ikke nej til nye udfordringer.


Om hotellet


 

VIDAMAR Resorts Madeira

VIDAMAR Resorts Madeira er et hotel af høj kvalitet med en perfekt beliggenhed og et bredt udvalg af sportsaktiviteter. Kombiner levada-vandringer og sjove gruppetræninger med afslapning i solstolen eller i den eksklusive spa. Fra infinity-poolerne og hele hotelområdet kan du nyde en fantastisk havudsigt.