Yogaferie

med Annette fra YOMIBO

Længes du efter ro, natur, migtid, nærvær og fornyet overskud? I smukke rammer, med skøn strand, sol og oliventræer, komer du ned i gear, så du kan blive en fornyet version af dig selv.


Om turen

Vi praktiserer yoga hver morgen og eftermiddag, hvor vi kombinerer Hatha Yoga, blid Hatha Yoga, Yin Yoga og Yoga Nidra. Åndedrætsøvelser og meditation er også en central del af programmet, hvilket giver dig mulighed for at finde indre ro og balance. Annette sørger for at programmet tilpasses den gruppe vi er. Annettes tilgang til yogaen er, at yoga skal være i øjenhøjde og at det er for alle.
Der er indlagt en fridag, hvor vi enten holder fri hele dagen eller morgen en dag og eftermiddag en anden dag. Så har du mulighed for at tage på udflugt - hvis interessen er for det, eller lade kroppen slappe af. Programmet er valgfrit, så du kan tilpasse ferien efter dine egne behov og ønsker.

Efter en uge i disse naturskønne omgivelser, vil du føle, at både krop og sind har fået et kram. Dine skuldre vil være sænket, og du vil føle dig mentalt opløftet og fornyet.

Denne yogaferie giver dig mulighed for at genoplade og vende hjem med en følelse af indre fred og balance.


Ugeprogram

Endeligt program tilsendes på mail inden afrejse, programmet fastsættes af Annette og YOMIBO.

OBS! Medbring selv yogamåtte, klods og tæppe. 


Hvem kan deltage?

Denne ferie er for alle, der har lyst til at dyrke yoga, både nybegynderen som ønsker at bliver introduceret til yoga, og den erfarne yogi, som har lyst til at fordybe sig i sin egen yogapraksis.

Annette tilpasser altid programmet til deltagerne, og er der nogle yogastillinger, som ikke kan udføres, så findes der altid et alternativ.

Klasserne starter altid roligt med fokus på åndedræt. Derefter bygges timen langsomt op og afsluttes altid med en afspænding eller visualisering. Du kan både deltage som par, veninder, alene eller andet. Du kan være social eller tække dig. Det vigtigste er, at du har lyst til at være med og er åben overfor yogaen.

Annette gør en dyd ud af at alle kan være med på mine klasser uanset niveau og erfaring. Og uanset hvilken krop man måtte komme med. Denne yogarejse er ikke en fysisk yoga ferie alene men også en mental og spirituel rejse.

Pris: fra 9.698,-

Dato og hotel:

19.-26. maj 2025, Mega Ammos

Afrejselufthavn: København & Billund

Dette indgår:

  • Fly tur/retur
  • Mad om bord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Ophold i delt dobbeltværelse
  • Måltider: Halvpension (morgenmad og middag)
  • Træning med Annette og YOMIBO

* Enkeltværelsestillæg: 1.500,-

Book

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  


Om instruktøren og hotellet

Om Annette og YOMIBO

Jeg er examineret Yogalærer, Yoga nidra lærer, pilateslærer, Mindfulnessinstruktør, Mind and Spirit mentor og Certificeret Life Mastery Master Coach. Jeg har undervist i yoga siden 2015, men har over 25 års undervisningserfaring i kropsbevidsthed mv.
 
Yogaen er gang på gang blevet min redning når livet har været hårdt. Det er på yogamåtten, at jeg finder freden, at jeg genoplader og genopretter balancen og bliver mig selv igen. Yogaen er min genvej til altid at vende hjem.
 
Derfor ønsker jeg, at yogaen også kan være et pusterum, et kærligt kram, en åbenbaring for andre. 
Jeg tager yogaen seriøst, men med et glimt i øjet. Det vigtigste er dog, at du kan føle dig tryg og blive opbygget.   
 
Min undervisningsform er Hatha yoga, blid Hatha yoga, yoga nidra og yin yoga. Jeg tager altid afsæt i kroppen og bygger gerne min undervisning op ud fra et tema eller et kropsligt fokusområde. Udgangspunktet er at bringe i kroppen alignment, det vil sige ind i dens rette position og arbejde ud fra det.

Du er velkommen til at finde mig på instagram under @yomibo.dk eller på www.yomibo.dk

Om hotellet

Mega Ammos er et hyggeligt familiedrevet hotel, der ligger nær en af Sivotas bedstre strande. Her er du omgivet af oliventræer og har smuk udsigt. Høj kundetilfredshed i kombination med en varm og personlig atmosfære gør, at Mega Ammos er et medlem af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Læs mere her.