Tilkøb indchecket bagage

- for en mere behagelig rejse!

Når du rejser charter med Apollo, er håndbagage altid inkluderet op til flyselskabets vægtgrænse, mens indchecket bagage er en mulighed mod et tillægsgebyr. Den nemmeste og hurtigste måde er, at du tilføjer det, når du booker din rejse.

  • Billigere end i lufthavnen
  • Forudbestil og spar penge
  • Hurtigere indcheckning i lufthavnen

Bagage bookes som tilvalg

Indchecket bagage indgår ikke i rejsens grundpris og skal bookes som et tilvalg. Dette gøres samtidig med, at du bestiller rejsen, eller du kan også gøre det efterfølgende inde på Min rejse. Du kan også ringe til os på 35 20 19 00, så gør vi det for dig. Prisen kan variere, og præcis pris får du, når du booker rejsen.

Pakkerejser med rutefly

For pakkerejser med rutefly så er reglerne forskellige, og det kan variere fra flyselskab til flyselskab. De fleste flyselskaber tilbyder bagage som tilvalg, men der findes også selskaber, hvor bagagen indgår.
Læs mere her.

Værd at vide

I den maksimale tilladte vægt er håndbagage ofte inkluderet. De tilladte mål er 45x35x20cm. Nogle selskaber tillader mere vægt end andre. Bemærk at indchecket bagage aldrig må veje mere end 32 kg ifølge de internationale regler, og det gælder uanset om du har købt ekstra bagagevægt eller deler bagage med nogle medrejsende.

Læs mere her.

Specialbagage

Mere information og booking af specialbagage finder du under respektive flyselskaber.

Læs mere her.

Har du ikke booket en rejse endnu?

Find og book din rejse her og tilføj bagage som et tilkøb, når du booker din rejse med Apollo.


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Book transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg