Check bagage ind

Når du rejser charter med Apollo, er håndbagage altid inkluderet op til flyselskabets vægtgrænse, mens indchecket bagage er en mulighed mod et tillægsgebyr. Den nemmeste og hurtigste måde er, at du tilføjer det, når du booker din rejse.

Bagage bookes som tilvalg

Indchecket bagage indgår ikke i rejsens grundpris og skal bookes som et tilvalg. Dette gøres samtidig med, at du bestiller rejsen, eller du kan også gøre det efterfølgende inde på Min rejse. Du kan også ringe til os på 35 20 19 00, så gør vi det for dig. Prisen kan variere, og præcis pris får du, når du booker rejsen.

Pakkerejser med rutefly

For pakkerejser med rutefly så er reglerne forskellige, og det kan variere fra flyselskab til flyselskab. De fleste flyselskaber tilbyder bagage som tilvalg, men der findes også selskaber, hvor bagagen indgår. 

Godt at vide

I den maksimale tilladte vægt er håndbagage ofte inkluderet. De tilladte mål er 45x35x20cm. Nogle selskaber tillader mere vægt end andre. Bemærk at indchecket bagage aldrig må veje mere end 32 kg ifølge de internationale regler, og det gælder uanset om du har købt ekstra bagagevægt eller deler bagage med nogle medrejsende.

Her kan du læse mere omkring bagagevægt.

  • Forudbestil og spar penge
  • Hurtigere indcheckning i lufthavnen

Se øvrige tilvalg til rejsen

Tilkøb bagage 

Har du allerede booket din rejse? Så kan du tilkøbe bagage via Min Rejse.

Har du endnu ikke booket din rejse?

Vælg bagage som tilvalg, når du booker din rejse på apollorejser.dk