Workout Week

Johanna Prim

NYHED! Deltag i denne træningsuge der er fyldt til randen med god træning. Vores gæsteinstruktør Johanna er uddannet i alle syv Les Mills-koncepter og vil guide dig gennem en skøn uge med kvalitative træningstimer.


Holdbeskrivelser

BODYATTACK er en sportsinspireret cardio træning, der udfordrer og udvikler din styrke, kondition og udholdenhed. Denne højintensive klasse kombinerer atletiske, aerobic-inspirerende bevægelser med styrke- og stabiliseringsøvelser, alt sammen sat til højenergi, energigivende musik. Velegnet til alle uanset træningsbaggrund. (45 minutter)

LES MILLS SPRINT er en 30-minutters højintensiv intervaltræningssession (HIIT) med en indendørs cyklus for at opnå hurtige resultater. Det er en kort, intens træningsstil, hvor spændingen og motivationen kommer fra at rykke dine fysiske og mentale grænser. Du behøver ikke være cyklist for at deltage.

LES MILLS GRIT STRENGTH er en 30-minutters højintensiv intervaltræning (HIIT) træning designet til at forbedre styrke, kondition og opbygge muskelmasse. Denne træning bruger vægtstangs-, vægtskive- og kropsvægtøvelser til at sprænge alle større muskelgrupper. LES MILLS GRIT Strength tager banebrydende HIIT og kombinerer det med kraftfuld musik og inspirerende trænere, der vil være nede på gulvet med dig og motivere dig til at gå hårdere for at komme i form, hurtigt.

LES MILLS BODYSTEP er en funktionel step-træning for hele kroppen, hvor du får mulighed for at udfordre din kondition og benstyrke (bagdel/lår). Layoutet er enkelt og nemt at følge fra starten. Du tilpasser træningsintensiteten og øvelserne ud fra dine behov, du kan bruge kropsvægt eller øge intensiteten ved at bruge vægtskiver i specifikke øvelser. (60 minutter)

LES MILLS BODYBALANCE er en blanding af Yoga, Tai Chi og Pilates. Omhyggeligt struktureret række af bevægelser og stillinger med kontrolleret vejrtrækning til moderne musik. Klassen giver dig forbedret fleksibilitet, balance og styrke. Timen afsluttes med en afspænding/meditation. (45 minutter)

LES MILLS STRENGTH DEVELOPMENT er en klasse med fokus på styrke og på at opbygge muskler, hypertrofi og skabe muskelkraft. Et koncept, hvor klassisk gymtræning møder fordelene ved gruppetræning. Forestil dig vægttræning i træningscenteret, men i et gruppetræning og meget effektivt. Grundlæggende øvelser som dødløft, squat, udfald, skulderpres, frie vendinger og så videre men med få gentagelser og tunge vægte. Vi arbejder i et varieret antal reps med forskelligt tempo i forskellige sæt. Vi arbejder ikke i takt til musikken, men med et bestemt tempo i et bestemt tidsinterval. (45 minutter)


Program

Johanna afholder 2-3 timer hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på det respektive hotel.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset tidligere niveau. Alle klasser afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørens pas kan du også deltage i hotellets faste udbud af sport og aktiviteter.​


Hvor booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det relevante hotel i den relevante uge af træningen. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, så er det bare at bestille din rejse som normalt. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i sessionerne.

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og inkluderet i prisen, når du bestiller en træningsrejse til det relevante hotel i denne uge.

Dato & hotel: 

18.-25. jun 2024, Playitas Resort

16.-23. sept 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Afrejse fra: København 

Dette indgår:

  • Alle sessioner med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter efter hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfacilitet

Book Playitas Resort

Book Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Jeg er engageret, glad og energisk. Jeg bor i Stockholm, Sverige, men er født og opvokset på den svenske vestkyst. Jeg har lang erfaring med gruppetræning og er certificeret i otte LES MILLS-koncepter, som jeg i dag underviser i på Nordic Wellness. Før gruppefitness charmerede og vandt mit hjerte, blev der brugt meget tid på fodboldbanen.

Jeg elsker at dele min passion for fitness med andre. Med et stort smil på læben og masser af energi sørger vi sammen for, at du får mest muligt ud af hver time. Jeg sørger for at tilpasse de forskellige øvelser og bevægelser, så alle kan være med, og jeg garanterer, at du forlader timen svedig og med et smil på læben. Så lad mig inspirere dig til at bevæge dig og have det sjovt, det vil du ikke fortryde!


Om hotellerne

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas