Workout Week

Johanna Prim

NYHED! Deltag i denne træningsuge fyldt med skønne træningssessioner. Vores gæsteinstruktør Johanna er uddannet i syv af Les Mills koncepter, og vil guide dig gennem en skøn uge med alt fra højintensiv BODYATTACK, energisk BODYSTEP og roligere BODYBALANCE.

Leder du efter en ferierejse, hvor du kan følge med i din træning, og deltage i kvalitative og varierede træningspas? I efterårsferien får Aqua Vista - powered by Playitas i Hurghada besøg af vores erfarne instruktør Johanna Prim, og i december besøger hun La Pared - powered by Playitas på Fuerteventura. I over otte år har hun undervist i holdtræning og hele syv forskellige koncepter vil være tilgængelige for dig i løbet af ugen. Uanset om du vil svede, strække ømme muskler ud efter en dag på surfbrættet eller fylde dine energilagre op til god musik, så er der en time til dig.


Holdbeskrivelser

BODYATTACK er en sportsinspireret cardio træning, der udfordrer og udvikler din styrke, kondition og udholdenhed. Denne højintensive klasse kombinerer atletiske, aerobic-inspirerende bevægelser med styrke- og stabiliseringsøvelser, alt sammen sat til højenergi, energigivende musik. Velegnet til alle uanset træningsbaggrund. (45 minutter)

LES MILLS SPRINT er en 30-minutters højintensiv intervaltræningssession (HIIT) med en indendørs cyklus for at opnå hurtige resultater. Det er en kort, intens træningsstil, hvor spændingen og motivationen kommer fra at rykke dine fysiske og mentale grænser. Du behøver ikke være cyklist for at deltage.

LES MILLS GRIT STRENGTH er en 30-minutters højintensiv intervaltræning (HIIT) træning designet til at forbedre styrke, kondition og opbygge muskelmasse. Denne træning bruger vægtstangs-, vægtskive- og kropsvægtøvelser til at sprænge alle større muskelgrupper. LES MILLS GRIT Strength tager banebrydende HIIT og kombinerer det med kraftfuld musik og inspirerende trænere, der vil være nede på gulvet med dig og motivere dig til at gå hårdere for at komme i form, hurtigt.

LES MILLS BODYSTEP er en funktionel step-træning for hele kroppen, hvor du får mulighed for at udfordre din kondition og benstyrke (bagdel/lår). Layoutet er enkelt og nemt at følge fra starten. Du tilpasser træningsintensiteten og øvelserne ud fra dine behov, du kan bruge kropsvægt eller øge intensiteten ved at bruge vægtskiver i specifikke øvelser. (60 minutter)

LES MILLS BODYBALANCE er en blanding af Yoga, Tai Chi og Pilates. Omhyggeligt struktureret række af bevægelser og stillinger med kontrolleret vejrtrækning til moderne musik. Klassen giver dig forbedret fleksibilitet, balance og styrke. Timen afsluttes med en afspænding/meditation. (45 minutter)

LES MILLS STRENGTH DEVELOPMENT er en klasse med fokus på styrke og på at opbygge muskler, hypertrofi og skabe muskelkraft. Et koncept, hvor klassisk gymtræning møder fordelene ved gruppetræning. Forestil dig vægttræning i træningscenteret, men i et gruppetræning og meget effektivt. Grundlæggende øvelser som dødløft, squat, udfald, skulderpres, frie vendinger og så videre men med få gentagelser og tunge vægte. Vi arbejder i et varieret antal reps med forskelligt tempo i forskellige sæt. Vi arbejder ikke i takt til musikken, men med et bestemt tempo i et bestemt tidsinterval. (45 minutter)


Program

Johanna afholder 2-3 timer hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på det respektive hotel.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset tidligere niveau. Alle klasser afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørens pas kan du også deltage i hotellets faste udbud af sport og aktiviteter.​


Hvor booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det relevante hotel i den relevante uge af træningen. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, så er det bare at bestille din rejse som normalt. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i sessionerne.

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og inkluderet i prisen, når du bestiller en træningsrejse til det relevante hotel i denne uge.

Dato & hotel: 

27. oktober – 3. november 2023, Aqua Vista, Powered by Playitas

1.-8. december 2023, La Pared – powered by Playitas

Afrejse fra: København 

Dette indgår:

  • Alle sessioner med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter efter hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfacilitet

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Book La Pared - powered by Playitas

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Johanna er en engageret, glad og energisk pige, der bor i Stockholm, men er født og opvokset på vestkysten. Jeg har arbejdet med holdtræning i over 8 år og er certificeret i syv LES MILLS koncepter, som hun i dag instruerer hos Nordic Wellness. Tidligere på året konkurrerede jeg i finalen for Nordic Wellness Sensation. Før gruppetræningen overtog mit liv, blev tiden brugt på fodboldbanen.

Johanna elsker at kunne dele min passion for træning med andre. Med et stort smil på læben og masser af energi vil vi arbejde sammen for at sikre, at du får mest muligt ud af hver undervisning. Jeg sørger for at tilpasse de forskellige øvelser eller bevægelser, så alle kan deltage i mine sessioner og garanterer, at du går svedig fra klassen med et smil på læben. Så lad mig inspirere dig til bevægelse og glæde, noget du ikke vil fortryde!


Om hotellerne

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas