Kids Sports Academy – gratis træning for børn  

Vi elsker aktive børn! Børn sidder sjældent stille længe ad gangen - og gudskelov for det! For det er netop gennem leg og aktiv udfoldelse, at børnene udvikler sig, møder nye venner og lærer nye ting. Det vigtigste er, at børnene har det sjovt, og vi lover - her på Kids Sports Academy, at dine børn vil få en fantastisk uge.

  • Arrangeres i skolernes ferier
  • For børn 5-15 år
  • Gratis for alle børn
  • Skandinavisktalende personale

Hvad er Kids Sports Academy, og hvornår er det?

Hvad er Kids Sports Academy, og hvornår er det?

I løbet af ugen kan børnene prøve forskellige træningsformer, såsom golf, fodbold, basket, tennis og rugby. De får også mulighed for at prøve mini-triatlon og Aquatlon, et løb hvor man løber og svømmer. der er tilpasset netop deres aldersgrupper: Pulpinos (5-7 år), Sharks (8-11 år) og Teens (12-15 år).

Uanset hvilken gruppe og hvilken alder børnene har, gælder samme ting: De har det sjovt, lærer noget nyt og får en masse nye venner. Fokus er at tage hånd om al den skønne energi, der findes i barnet og få noget ud af den! Kids Sports Academy arrangeres på tre af vores Apollo Sports-hoteller; Playitas Resort, Levante - powered by Playitas og Porto Myrina - powered by Playitas.

Tre niveauer

Kids Sports Academy findes for børn i alle aldre opdelt på tre forskellige grupper. Pulpinos for børn 5-7 år, Sharks for børn 8-11 år og Teens for børn 12-15 år.

Hvad koster det, og hvordan tilmelder jeg mit barn?

Det er gratis at deltage i Kids Sports Academy. Registrering sker på destinationen. Ugeprogrammet varierer, og det aktuelle program findes på hotellet. Nedenfor findes eksempel på, hvordan programmet kan se ud under ugen.

Eksempel på program

 

Kids Sports Academy

På Playitas Resort:

  • Uge 25-33, 21. juni - 20. august 2023
  • Uge 42-44, 14. oktober - 5. november 2023

På Levante - powered by Playitas: 

  • Uge 26-31, 26. juni - 6. august 2023
  • Uge 44, 29. oktober - 5. november 2023

På Porto Myrina - powered by Playitas:

  • Uge 26-31, 26. juni - 6. august 2023

Fodboldcamp med Det Svenske Fodboldakademi

Tag med på fodboldcamp med Det Svenske Fodboldakademi! En sjov og udviklende uge for børn & unge under vejledning af professionelle instruktører fra SvFA.

Læs mere

Swim School by Apollo

Lad børnene lære at svømme på ferien. Vi tilbyder svømmeskole under kyndig vejledning af skandinavisktalende svømmelærere.

Læs mere

Hoteller med Kids Sports Academy

Vælg dit land og destination

Klassificering

Pris

Afstand til strand

Afstand til centrum

Hotellet skal have/tilbyde

Pool & strand

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype