Kids Sports Academy
vores aktive alternativ for børn- og unge

Vi elsker aktive børn! Børn sidder sjældent stille længe ad gangen - og gudskelov for det! For det er netop gennem leg og aktiv udfoldelse, at børnene udvikler sig, møder nye venner og lærer nye ting. Det vigtigste er, at børnene har det sjovt, og vi lover - her på Kids Sports Academy, at dine børn vil få en fantastisk uge.

Hvad er Kids Sports Academy?

Under en Kids Sports Academy-uge har børn mulighed for at prøve en række forskellige sportsgrene, herunder golf, fodbold, basketball, tennis og rugby. De kan også prøve mini-triatlon og Aquathlon, en spændende kombination af løb og svømning.

Vi glæder os til at byde dit barn velkommen til en uforglemmelig uge fyldt med leg, bevægelse og læring på Kids Sports Academy!


Tre niveauer for alle aldre 

Uanset aldersfordeling - fra den yngste (5-7 år) til den ældste (12-15 år) - er målet altid det samme: at have det sjovt, lære nye færdigheder og måske endda skabe livslange venskaber. Vi tror på at kanalisere børns vidunderlige energi og give dem mulighed for at gøre noget fantastisk med den. Vi arbejder hen imod aldersklassifikation som grundlag. Aldersinddelingen er fleksibel og tilpasset afhængig af aktivitet, antal børn på hotellerne og andre faktorer.

Pulpinos (5-7 år): De yngste får mulighed for at udforske og prøve forskellige sportsgrene og aktiviteter, der passer til deres alder.

Sharks (8-11 år): For børn i alderen 8-11 år tilbyder vi spændende udfordringer og muligheder for at udvikle sig i deres yndlingssportsgrene.

Teens (12-15 år): Ældre børn og unge i alderen 12-15 år kan fordybe sig i deres interesser og opleve mere avancerede aktiviteter. Disse kan også deltage i almindelige timer og træningspas efter de aldersgrænser, der gælder.


Hvad koster det, og hvordan tilmelder jeg mit barn?

Det er gratis at deltage i Kids Sports Academy. Registrering sker på destinationen. Ugeprogrammet varierer, og det aktuelle program findes på hotellet. Nedenfor findes eksempel på, hvordan programmet kan se ud under ugen.


Her findes Kids Sports Academy

Kids Sports Academy finder sted på tre af vores Apollo Sports-hoteller: Playitas Resort, Levante - powered by Playitas og Porto Myrina - powered by Playitas.


Program

Programudbud og aktiviteter/sports på respektive hoteller reflekterer hotellets ordinære program, derfor varierer programmet fra hotel til hotel.

Eksempel på program

 

 • Vores Kids Sports Academy finder sted i de nordiske skoleferier
 • Vi byder børn i aldrene 5-15 år velkomne
 • Gratis! Alle aktiviteter i Kids Sports Academy er gratis for børn
 • Skandinavisktalende personale som sørger for en tryg og sjov oplevelse for alle deltagere

Datoer for Kids Sports Academy

På Playitas Resort:

 • Uge 6-10, 5. februar-10 marts 2024
 • Uge 13-14, 25. marts-7. april 2024
 • Uge 26-32, 26. juni-12. august 2024
 • Uge 42-44, 12. oktober-3. november 2024

På Levante - powered by Playitas: 

 • Uge 26-32, 24. juni-11. august 2024
 • Uge 42, 14.-20. oktober 2024
 • Uge 44, 28. oktober-3. november 2024

På Porto Myrina - powered by Playitas:

 • Uge 26-32, 24. juni-11. august 2024
 • Uge 42, 14.-20. oktober 2024

Flere sjove events og aktiviteter for børn og unge (mod betaling)

Fodboldcamp med Det Svenske Fodboldakademi

Tag med på fodboldcamp med Det Svenske Fodboldakademi! En sjov og udviklende uge for børn & unge under vejledning af professionelle instruktører fra SvFA.

Læs mere

Swim School by Apollo

Lad børnene lære at svømme på ferien. Vi tilbyder svømmeskole under kyndig vejledning af skandinavisktalende svømmelærere.

Læs mere

Hoteller med Kids Sports Academy

Vælg dit land og destination

Klassificering

Pris

Afstand til strand

Afstand til centrum

Hotellet skal have/tilbyde

Pool & strand

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype