Tag på krydstogt med apollo

Krydstogter med Apollo til hele verden 

Tag på krydstogt til en masse seværdigheder i Middelhavet eller morgendyp direkte fra båden i den kroatiske Skærgård. Vi samarbejder med nogle af de bedste rederier, og hos os finder du krydstogter for enhver smag. Om bord på de fantastiske fartøjer åbner sig et univers, du ikke vidste fandtes. Et krydstogt er en rejse med alt lige fra spændende udflugter i eksotiske havne, til afslapning og rolige stunder ved poolen. Desuden serveres der mad fra alle verdenshjørner, og underholdningen om bord er i absolut bedste kvalitet. Prøv en anderledes og oplevelsesrig ferie med krydstogt! Du kan nu vælge at delbetale dit krydstogt eller betale krydstogtets fulde beløb ved bestilling.

 • Èt krydstogt – flere rejsemål
 • Spændende udflugter i hver havn
 • Alle måltider er inkluderet
 • Delbetal krydstogtet

Vores krydstogter


Har du spørgsmål til vores krydstogter?

70 13 33 00
Se åbningstider 

Tips til krydstogtet

Rejser med krydstogt - gode tips

TIPS TIL DIG DER SKAL PÅ KRYDSTOGT

Hvornår rejser man, hvordan er maden om bord og hvilket rederi? Her har vi samlet gode tips til dig, der rejser på krydstogt. Læs mere her.

Rejser med krydstogt - Harmony of the Seas

VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSFARTØJ

Symphony of the Seas er pt. det største krydstogtsfartøj. Både sommer og vinter sejler skibet i Caribien. Læs mere om fartøjet her.

Rejser med krydstogt - pakketips

PAKKETIPS TIL KRYDSTOGTET

Det kan være svært lige at overskue, hvordan man bedst pakker sin kuffert før et krydstogt, og hvad man har brug for. Læs med her.

Første gang med krydstogt - gode tips

NYBEGYNDER PÅ KRYDSTOGT?

Gæsteblogger Rosita Lincoln arbejder for Royal Caribbean og kommer her med 10 tips til dig, der aldrig har været på krydstogt før. Læs mere.


Vores krydstogtsrederier

Rejser med krydstogt - Royal Caribbean

Royal Caribbean

Royal Caribbean er det største krydstogtrederi og en trendsetter i branchen. Om bord tilbydes et stort udvalg af restauranter for ethvert smagsløg. Her venter underholdning og aktiviteter i højeste klasse med Broadwayshows, klatrevægge, ziplines, vilde vandland og surfbassin. Der findes desuden en hel afdeling for børn og unge. Rederiet er for dig, der vil opleve en rejse udover det sædvanlige.

 • De mest innovative fartøjer i branchen
 • Stort aktivitetsprogram som passer enhver
 • 3 af de største fartøjer

 

Rejser med krydstogt - MSC Cruises

MSC Cruises

Med MSC Cruises rejser du med nye moderne fartøjer af høj standard. Her lægger man stor vægt på mad, og det italienske køkken er grundbasen i de fleste restauranter. Rederiet har f.eks. vundet en pris for ”branchens bedste pizza”. Mange aktiviteter, vandland, casino, gode shows og sportsudbud om bord gør, at der altid er noget at lave.

 • Nye moderne fartøjer af høj standard
 • God mad med base i det Italienske køkken
 • Stort udbud af aktiviteter for enhver
Rejser med krydstogt - Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Stiller du høje krav til mad og service? På Celebrity Cruises' fartøjer er kvalitet altid i fokus – i alt fra gourmetmaden på de gode restaurant til vinen, der hentes fra vinkælderen. Atmosfæren er luksuriøs og moderne med Broadwayshows i verdensklasse, akrobatikforestillinger og forelæsninger før hvert stop på turen. Alt for at optimere rejseoplevelsen.

 • Moderne og luksuriøst
 • Altid fokus på service og kvalitet
 • Anbefales for voksne
Rejser med krydstogt - Skærgårdskrydstogt

Skærgårdskrydstogtrederier

Apollo benytter sig af tre rederier - Ambassador, Serkan Yachting og Atlas. Bådene tager ca. 50 passagerer og er af varieret standard. Fælles for dem er, at stemningen om bord er uformel og hjertelig. Dagene varierer mellem hyggelige havnebesøg til spændende historiske steder. Hver aften lægger båden til i en havn, hvilket betyder, at du kan prøve det lokale køkken på destinationen, inden du kryber til køjs. Vores både afgår fra Kroatien og Tyrkiet.

 • Ny havn hver aften
 • Oplev skærgårdens unikke små perler
 • Kun ca. 50 personer pr. båd