Tag på krydstogt med apollo

Krydstogter med Apollo 

Søger du efter et krydstogt? Tag på Skærgårdskrydstogt med Apollo og nyd den hyggelige atmosfære på en motoryacht. Nyd skønne svømmeture direkte fra båden og besøg nye, charmerende havne hver eftermiddag og aften.

I øjeblikket har du mulighed for at tage på skærgårdskrydstogt i Kroatien med Apollo, men du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så informerer vi dig så snart vi kan tilbyde lækre krydstogter i bl.a. Caribien og Middelhavet. Tilmeld dig her. 

  • Èt krydstogt – flere rejsemål
  • Spændende udflugter i hver havn
  • Alle måltider er inkluderet

Vores krydstogter!

Alle vores krydstogter for sommeren 2022!

Skærgårdskrydstogt i Kroatien med Captain Bota

Den 4-stjernede motoryacht Captain Bota har fået udmærkelsen Gold af vores gæster vurderinger. Her starter du i byen Split og ankommer til en ny havn hver aften og dagene tilbringes i en skøn solstol på det store dæk.

Skærgårdskrydstogt med Kompas, Split – Dubrovnik – Split

Krydstogtet starter i Split på det kroatiske fastland og motoryachten er i kategorien "Supreme" når det kommer til standard.

Skærgårdskrydstogt med Kompas, Split – Zadar – Split

Tilbring en vidunderlig uge i Kroatiens smukke øhav på en af de komfortable motoryachter fra Kompas. I syv dage kommer du til at opleve uforlignelig natur, strande, byer og øer.


Tips og inspiration

Vælg mellem mange forskellige rejsemål og storbyer!

Eksotiske rejsemål!

Sammensæt din egen eksotiske rejse med Apollo! Rejs fx til Maldiverne, Mauritius eller Seychellerne. Bestem selv rejselængde, fly og hotel!

Læs mere og book

Storbyferier/weekendrejser

Find en billig storbyferie med Apollo, og tag pakkerejsegarantien med i kufferten. Vi tilbyder billige storbyferier over hele verden - kun fantasien sætter grænser.

Se vores storbyferier/weekendrejser

Billige flybilletter

Se de billige flybilletter til hele verden fra alle afrejselufthavne i Danmark. Over 300 flyselskaber med økonomi-, business- eller 1. klasse.

Find billige flybilletter