Book krydstogter med Apollo til hele verden 

Tag på krydstogt til en masse seværdigheder i Middelhavet eller morgendyp direkte fra båden i den kroatiske Skærgård. Vi samarbejder med nogle af de bedste rederier, og hos os finder du krydstogter for enhver smag. Om bord på de fantastiske fartøjer åbner sig et univers, du ikke vidste fandtes. Et krydstogt er en rejse med alt lige fra spændende udflugter i eksotiske havne, til afslapning og rolige stunder ved poolen. Desuden serveres der mad fra alle verdenshjørner, og underholdningen om bord er i absolut bedste kvalitet. Prøv en anderledes og oplevelsesrig ferie med krydstogt!

Èt krydstogt – flere rejsemål

Spændende udflugter i hver havn

Alle måltider er inkluderet

 

NETOP NU: Spar fra 2.000,- pr. person

Rejs på udvalgte krydstogter med MSC og få gratis drikkepakke og wifi under din rejse - spar fra 2.000,- pr. person. ​Book i perioden 15/12 2017 - 28/1 2018

Dette er inkluderet:

 • All Inclusive drikkepakke
 • WiFi-pakker Surfer


Book på apollorejser.dk - tilbuddet tilføjes automatisk i din krydstogtpakke.

Læs mere om krydstogttilbuddet her

Bestem selv hvor længe du rejser

På flere krydstogter vælger du selv, hvor længe du vil være væk. Det er ikke usædvanligt at starte ferien med et par ekstra hotelnætter i land.

Fly og krydstogt indgår altid i prisen (også den første hotelnat er normalt inkluderet). Bestil et krydstogt med Apollo. Det er nemt, fleksibelt – og en oplevelse man ikke må være foruden.


Disse krydstogter kan du opleve

Krydstogter

Krydstogter i Caribien

Et krydstogt i paradis er en fantastisk ferieoplevelse med smukke strande, turkisblåt hav, svajende palmer og nye indtryk hver dag. Det bedste tidspunkt at tage på krydstogt i her er i vinterhalvåret, og vi har flere krydstogtruter og rederier at vælge mellem. Se krydstogterne her - perfekt til alle aldre og behov.

Middelhavet

Krydstogter i Middelhavet

Krydstogter i Middelhavet er populære. Nok fordi Middelhavet har mange interessante steder og seværdigheder, og et krydstogt er en billig måde at se det alt på. På et krydstogt i Middelhavet venter der god mad og masser af sjove aktiviteter for familien. Et krydstogt i Middelhavet er sol, strand og oplevelser, når det er bedst!

Skærgårdskrydstogt

Skærgårdskrydstogt på ferien!

Tag med på et charmerende skærgårdskrydstogt og oplev Kroatiens smukke skærgårde. På bådene er der god tid til at slappe af og bare nyde. Skønne havnebesøg blandes med fantastiske historiske steder som Hvar, Korčula og Dubrovnik. Et krydstogt er helt sikkert en af de bedste måder at opleve Kroatien på.

Dubai

Krydstogter fra Dubai

Under et krydstogt der afgår fra denne fantastiske metropol, får du mulighed for at opleve nogle af de mest interessante steder som bl.a. også Abu Dhabi og Omans hovedstad – med sol, strand og seværdigheder udover det sædvanlige. På dette krydstogt kan du se frem til bekvemme dage med aktiviteter, underholdning og fantastiske måltider om bord.

Rejser med krydstogt - Asien

Krydstogter i Asien

Et krydstogt i Asien er den bedste og mest bekvemme måde at opleve byer som Saigon, Manila, Hong Kong, Kota Kinabalu og Singapore under en og samme rejse. Byliv blandes med afslappende dage til havs og på paradisiske strande på en lillebitte tropisk ø i Filippinerne, som hedder Boracay. Her er så meget inkluderet i prisen, at krydstogtet nemt kan blive årets bedste ferie! Krydstogtet afgår fra Singapore.

Rejser med krydstogt med Apollo

Krydstogter i hele verden

Få oplevelser på den mest bekvemme måde – tag på krydstogt! Med Apollo kan du tage på krydstogt fra det caribiske paradis i vest til Singapore i øst. Uanset om du vil opleve caribiske strande med svajende palmer, udforske kulturskatte omkring Middelhavet, kombinere et krydstogt med spændende dage i Dubai eller blande asiatiske storbyer med strandliv, har vi et krydstogt for dig.


Kontakt os hvis du har brug for hjælp

70 13 33 00
Se åbningstider 

Tips og inspiration

Rejser med krydstogt - gode tips

TIPS TIL DIG DER SKAL PÅ KRYDSTOGT

Hvornår rejser man, hvordan er maden om bord og hvilket rederi? Her har vi samlet gode tips til dig, der rejser på krydstogt. Læs mere her.

Rejser med krydstogt - pakketips

HVORDAN PAKKEr jeg TIL KRYDSTOGTET?

Det kan være svært lige at overskue, hvordan man bedst pakker sin kuffert før et krydstogt, og hvad man har brug for. Her får du pakketips til krydstogtet.

Rejser med krydstogt - Harmony of the Seas

VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSFARTØJ

Harmony of the Seas er pt. det største krydstogtsfartøj. Både sommer og vinter sejler skibet i Caribien. Læs mere om fartøjet her.

Første gang med krydstogt - gode tips

Nybegynder på KRYDSTOGT?

Gæsteblogger Rosita Lincoln der arbejder for Royal Caribbean kommer her med 10 tips til dig, der aldrig har været på krydstogt før. Læs hendes tips her.


Krydstogtlivet


Krydstogtrederierne vi samarbejder med

Rejser med krydstogt - Royal Caribbean

Royal Caribbean

Royal Caribbean er det største krydstogtrederi og en trendsetter i branchen. Om bord tilbydes et stort udvalg af restauranter for enhvert smagsløg. Her venter underholdning og aktiviteter i højeste klasse med Broadwayshows, klatrevægge, ziplines, vilde vandland og surfbassin. Der findes desuden en hel afdeling for børn og unge. Rederiet er for dig, der vil opleve en rejse udover det sædvanlige.

 • De mest innovative fartøjer i branchen
 • Stort aktivitetsprogram som passer enhver
 • 3 af de største fartøjer

 

Rejser med krydstogt - MSC Cruises

MSC Cruises

Med MSC Cruises rejser du med nye moderne fartøjer af høj standard. Her lægger man stor vægt på mad, og det italienske køkken er grundbasen i de fleste restauranter. Rederiet har f.eks. vundet en pris for ”branchens bedste pizza”. Mange aktiviteter, vandland, casino, gode shows og sportsudbud om bord gør, at der altid er noget at lave.

 • Nye moderne fartøjer af høj standard
 • God mad med base i det Italienske køkken
 • Stort udbud af aktiviteter for enhver
Rejser med krydstogt - Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Stiller du høje krav til mad og service? På Celebrity Cruises' fartøjer er kvalitet altid i fokus – i alt fra gourmetmaden på de gode restaurant til vinen, der hentes fra vinkælderen. Atmosfæren er luksuriøs og moderne med Broadwayshows i verdensklasse, akrobatikforestillinger og forelæsninger før hvert stop på turen. Alt for at optimere rejseoplevelsen.

 • Moderne og luksuriøst
 • Altid fokus på service og kvalitet
 • Anbefales for voksne
Rejser med krydstogt - Skærgårdskrydstogt

Skærgårdskrydstogtrederier

Apollo benytter sig af tre rederier - Ambassador, Serkan Yachting og Atlas. Bådene tager ca. 50 passagerer og er af varieret standard. Fælles for dem er, at stemningen om bord er uformel og hjertelig. Dagene varierer mellem hyggelige havnebesøg til spændende historiske steder. Hver aften lægger båden til i en havn, hvilket betyder, at du kan prøve det lokale køkken på destinationen, inden du kryber til køjs. Vores både afgår fra Kroatien og Tyrkiet.

 • Ny havn hver aften
 • Oplev skærgårdens unikke små perler
 • Kun ca. 50 personer pr. båd