Krydstogter med Apollo

Krydstogter med Apollo

i Caribien, Middelhavet, fra Dubai eller New York

Tilbring tiden med din favoritperson på et krydstogt med stop i Rom og Barcelona i Middelhavet eller start krydstogtet med oplevelser i fantastiske Dubai eller verdensmetropolen New York. Og hvem vil ikke opleve solnedgangene i Caribien live?

Book nu! »

 

Vi samarbejder med nogle af verdens største rederier MSC Cruises, Royal Caribbean og Celebrity Cruises, og du finder krydstogter for enhver smag. I krydstogtspakken indgår altid fly, en nat på hotel, krydstogt og helpension på fartøjet, og selvfølgelig kan du tilkøbe en drikkepakke. Du kan også nemt tilføje ekstra nætter på hotel, inden krydstogtet starter for at komme helt ned i gear og udforske byen.

Ønsker du at rejse med et mindre fartøj på dit krydstogt, så er et skærgårdskrydstogt måske noget for dig. Kølige dyp direkte fra båden i løbet af dagen, og nye, charmerende havne at udforske hver eftermiddag og aften - se vores skærgårdskrydstogter i Kroatien!

 

Vores krydstogter!

Spørgsmål og svar om krydstogter

Hvad indgår i en krydstogtspakke?

I Apollos krydstogtspakke indgår altid fly, mindst 1 nat på hotel og selvfølgelig krydstogtet.

Hvordan booker jeg en krydstogtspakke?

Først skal du vælge hvilket fartøj, du vil på krydstogt med samt hvilken kahytkategori, du ønsker. Herefter vælger du det hotel, du ønsker at bo på inden krydstogtet og antal nætter. Og til sidst vælger du fly.

Kan jeg delbetale min krydstogtspakke?

Ja, du kan godt delbetale dit krydstogt. Efter du har sammensat dit krydstogt, kommer du til betalingen, og her kan du vælge, om du ønsker at betale hele rejsen med det samme eller delbetale.
 

Værd at vide før krydstogtet

 • Det anbefales at have fuld rejseforsikring. I nogle tilfælde skal det muligvis fremvises i forbindelse med ombordstigning.
 • Alle standardmåltider er inkluderet på krydstogtet.
 • Den første overnatning på hotel er altid inkluderet.
 • Med Apollo booker du alt på én gang. Både fly+hotel+krydstogt indgår.
 • Drikkepakker kan købes direkte fra rederiets hjemmeside. Hvis du sejler med MSC Cruises, indgår drikkepakken.
 • Udflugter kan købes direkte fra rederiets hjemmeside. Hav dit bookingnummer klar, inden du går ind på deres hjemmeside.
 • Efter du har checket ind online tidligst 30 dage før afrejse, sender vi dig dine krydstogtbilletter. Print dem ud og medbring dem med på rejsen. Her finder du også ombord-information.
 • Eventuelle madallergier meddeles ved ombordstigning på fartøjet, rederiet vil gøre sit yderste for at imødekomme dine behov.
 • Om bord-information kan findes i dine krydstogtbilletter, som du modtager via e-mail efter online check-in.
 • Transfer indgår ikke.
 • Det er kun muligt at booke én kahyt pr. booking.
 • Personalet om bord taler engelsk og tager sig godt af alle gæster. Apollo-personale fines ikke om bord.

  Læs mere der er Værd at vide om krydstogtet her.

Besøg i Venedig under krydstogtet

Ifølge en beslutning truffet af Venedigs lokalregering, vil der blive opkrævet et Venice Access Contribution-gebyr for adgang til Venedig fra 25. april til 14. juli 2024. Se specifikke datoer og undtagelser nedenfor. Når du bor på et hotel i Venedig, skal du registrere dig og modtage en QR-kode for at undgå at betale dette gebyr. Læs mere og registrer dig på den officielle hjemmeside for at få din QR-kode. https://cda.ve.it/en/

Datoer, hvor gebyret opkræves:

25., 26., 27., 28., 29., 30. april

1., 2., 3., 4., 5., 11., 12., 18., 19., 25., 26. maj

8. juni

9., 15., 16., 22., 23., 29., 30. juni

6., 7., 13. og 14. juli 2024

Der opkræves ikke adgangsgebyr mellem kl. 16.00 og 08.30.


Vores bedste tips til krydstogtet

Her har vi samlet vores bedste tips, som du kan tage del af før krydstogtet. Uanset om du er nybegynder eller ekspert, så findes der masser af gode og anvendelige tips!

Nybegynder på krydstogt?

Hvad skal du tænke på inden dit krydstogt? Skal du booke en pakkerejse eller bare krydstogtet? Tag del i 10 smarte krydstogtstips til begynderen!

Læs mere

Tips til dig der skal på krydstogt

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på krydstogt? Hvilket fartøj vil du tage på krydstogt med? Hvilke havnestop er et must på krydstogtet? 

Læs mere

Pakketips til krydstogtet

Det er næsten altid svært at pakke til en rejse, og når du skal på krydstogt, er der endnu mere at tænke på! Her giver vi dig gode pakketips til dit krydstogt!

Læs mere


Vores krydstogtsrederier

Læs mere om de rederier vi samarbejder med!


Har du spørgsmål til vores krydstogter?

 35201900
Man-fre: 09.00-16.30
Lør: 10.00-14.00  Søn: Lukket