Book en lejebil på din ferie

At leje bil og udforske omgivelserne på egen hånd er ofte den bedste måde at lære et nyt land at kende. Hvis du booker bil allerede før afrejse, er du garanteret, at der er en lejebil til rådighed på destinationen, når du ankommer. Det er nemt at bestille en udlejningsbil, og du vælger selv, hvilken bilmodel du ønsker, og hvor længe du vil have bilen.

  • Din bil står klar til dig på rejsemålet
  • Trygt og enkelt
  • Oplev mere af rejsemålet

Hvor skal du leje bil?

Lej en bil via CarTrawler for udforske i en anden del af verden.

Billeje på ferien

Billeje i hele verden

Når du booker lejebil via CarTrawler, får du adgang til flere biludlejningsfirmaer i hele verden, som Hertz, Sixt, Avis, Europcar, Alamo, Thrifty og Budget, hvilket gør, at du kan vælge den bil, som passer netop dig. Her findes små biler, jeeps, kombimodeller og minibusser. Du kan nemt ændre din booking eller afbooke din bil gratis op til 48 timer før afhentning. Du lejer din bil direkte via firmaet CarTrawler og al henvendelse både før, under og efterfølgende, skal derfor rettes direkte til CarTrawler.

Når du booker en lejebil via CarTrawler

Med CarTrawler er det nemt at leje en bil med afhentning og aflevering i lufthavnen eller et andet sted på din destination.
Har du spørgsmål vedrørende din booking med CarTrawler, kan du ringe på tlf. 43 31 04 06.

  • Ønsker du at leje bil i en kortere periode med afhentning i nærheden af hotellet, anbefaler vi, at du booker bilen direkte på rejsemålet ved hjælp af vores personale på destinationen.  

Flere tilvalg til charterrejsen

Check bagage ind, book transfer til og fra lufthavnen eller andre tilvalg før charterrejsen.

Check bagage ind

Indchecket bagage er en mulighed mod et tillægsgebyr. Den nemmeste og hurtigste måde er, at du tilføjer det, når du booker din rejse.

Læs mere og book

Transfer til og fra lufthavnen

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel for en smidigere rejse. Apollos transferbus bringer dig trygt, sikkert og nemt til og fra dit hotel. 

Læs mere og book

Andre tilvalg til charterrejsen

Vi har en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt flere tilvalg før afrejse, under flyrejsen samt på rejsemålet.

Læs mere og book