Yoga med Therece Rasmussen i Parga - september 2022

Forkæl dig selv med en yogarejse til det skønne Parga.

Hvis du ikke allerede elsker yoga vil du med garanti komme til det på denne yogarejse med yoga instruktør Therece Rasmussen.

Forlæng din sommer med en rejse til det skønne Parga på det græske fastland. Therece har sammensat et ugeprogram og guider dig igennem forskellige former for afspænding og yoga der tilgodeser hele kroppen. Undervisningen er tilrettelagt så alle kan deltage.


Om træningen/yogaen

Ugens Hatha yoga program består af en blanding af smidige samt styrkende øvelser i en præstationsfri zone. Vi vil lave yoga hvor vi kommer til at arbejde med hele kroppen i siddende, liggende og stående øvelser i harmoni med vores åndedræt. Derudover vil der indgå øvelser for bindevævet og jeg afslutter altid med en guidet afspænding.   

Der vil være 3 timers yoga om dagen, morgen og sen eftermiddag. Derudover tilbyder jeg at undervise i en lang Yoga Nidra afspænding en til to gange – afhængig af efterspørgslen. Yoga Nidra afspændingen vil give dig ro og stilhed til gavn og glæde for dit nervesystem. 

Du vil komme til at opleve både liv og ro i krop og sind der vil give dig et mentalt overskud, som du kan tage med dig hjem. Skal du med og tankes op – du har garanteret fortjent det!


Hvem kan deltage?            

Alle kan deltage! Vores træningsrejser er velegnede til alle, der kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Rejser du selv? På denne rejse er du ikke alene og på denne rejse er det let at møde andre ligesindede med samme interesse, uanset om du rejser alene, sammen med venner eller som familie. Kom og vær med på en uge fyldt med yoga, i dejlige omgivelser.


Indkvartering

I bor på hotel Parga Beach, et hotel i rækken af  Apollo Mondo Selected hoteller, som har en høj standard og komfort. Parga Beach er et lækkert hotel lige ved stranden – med et dejligt poolområde.

Læs mere om hotellet her: Hotel Parga Beach - Apollo Mondo Selected

Pris fra: 8.500,- pr. pers. 

Book rejsen her

Dato og afrejselufthavn

19. - 26. september 2022, afrejse fra København og Billund.

 • København-Parga mandag, den 19. september 2022 kl. 17.30 (mødetid kl. 15.30) hjemkomst tirsdag, den 27. september 2022 kl. 00.30 med Novair.
 • Billund-Parga mandag, den 19. september 2022 kl. 08.15 (mødetid kl. 06.15) hjemkomst mandag, den 26. september 2022 kl. 14.25 med Novair. 

Vil du hellere rejse i maj? Se her »

Inkluderet i rejsens pris:

 • Fly tur og retur med Novair
 • Mad på flyet
 • Transfer tur/retur på rejsemål
 • Bagage 1 stk. (Vægt afhænger af flyselskab).
 • Håndbagage 1 stk. (Vægt afhænger af flyselskab).
 • Delt dobbeltværelse med terrasse på Parga Beach*
 • Morgenmad på hotellet
 • Undervisning i henhold til Therece Rasmussens uge program.
 • Apollo rejselederservice

Tilvalg:

 • *Eneværelse: Tillæg på 2.500,- pr. person
 • Rejseforsikring pr. pers 350,-
 • Afbestillingsforsikring pr. pers.228,-
 • Halvpension pr. pers.1.320,-

Vær opmærksom på at ændringer kan forekomme.

Spørgsmål om rejsen? Send mail til grupperejser@apollorejser.dk

Book rejsen her

Dette har tidligere deltagere sagt

Anmeldelser fra deltagerne på Thereces yogarejse i 2021:

"En  fantastisk veltilrettelagt Yoga-uge med plads til fleksibilitet og ønsker fra os deltagere💙💚💛💜💖

 • Hensyntagen til den enkelte deltagers skavanker og behov
 • tilpas med udfordringer,  `voksende` i løbet af ugen
 • Mange gode øvelser med hjem
 • Dejlig hensyntagen yoga hvor alle kan deltage"

 

"Kommer gerne igen - kærlig hilsen Karin"

 

"Jeg har været på yogaferie tidligere, - denne gang var min 3. yogaferie og uden tvivl, den bedste😍 "

 

"Therece er et skønt og nærværende menneske med en meget fin fornemmelse for, hvor "folk er" og hvad de formår og har brug for. Så en meget afstemt yoga i smukke omgivelser. Samtidig er Therece meget alsidig og har overrasket med særlige skønne indslag, som har inspireret og styrket mig personligt."

 

"Jeg vil give, både stedet og Therece mine varmeste anbefalinger og vil meget gerne deltage en anden gang"

 

"Det er første, men ikke sidste gang jeg tager på Yogaferie. Therece er god til at inspirere og motivere - og har øje for hver enkelt deltager. Som ugen gik blev jeg mere og mere tilfreds med mig selv og håber jeg får lavet de øvelser som Therece havde planlagt vi skulle tage fat på, når vi kom hjem🙏"

 

"De bedste anbefalinger herfra"

Om Therece Rasmussen  

Therece har praktiseret yoga i mange år, er stadig nysgerrig og opsøgende omkring nye tiltag. Therece har  undervist i over 30 år, som helt ung i Jazzballet, senere i motion for mænd, kvinder og børn og i dag er det  yogaen som for Therece er:  en nødvendighed – den er forebyggende, vedligeholdende og udviklende for både krop og sjæl.

Therece er oprindelig uddannet socialpædagog med efterfølgende uddannelse i mindfulness (MBSR), kropsterapeut BodyNamic og NLP Coaching Practitioner. Kan desuden give akupunktur NADA behandling.