Yoga & Meditation med Riyas Babu

Vi kan med stolthed præsentere en international gæstetræner på vores sportshotel La Pared- powered by Playitas. I februar får vi besøg af den erfarne, indiske yogalærer Riyas Babu, der bl.a. driver yogacentret Satwik School of Yoga i Indien. Riyas vil guide os i meditation, klassisk hatha yoga, yogafilosofi, Pranyama og Yinyoga. Vores træningsrum er udendørs med udsigt over havet. Hvis du kan lide yoga, fred og ro, indkvartering og mad i høj kvalitet, vil du ikke gå glip af dette.

Riyas Babu har en dyb lidenskab og viden om de forskellige aspekter af yogapraksis. Han har trænet og instrueret i mange lande og har næsten 20 års erfaring i yogaliv. Riyas Babu er, lever og underviser i yoga. Og han er god til det! Riyas har også arbejdet som journalist og skrevet romanen 'I landet af længsel'. Riyas Babu er også grundlægger af "The Varkala International Yoga Festival" samt driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien.

Yogaen

I løbet af ugerne praktiserer vi klassisk Hatha Yoga, Yoga Philosophy, Riyas taler om grundlaget for hinduisme, meditation, Pranayama og Yin Yoga.

Om programmet

Her ser du snart denne uges program. Programmet er foreløbigt, og tiderne kan justeres på stedet for at passe til vejr og lokaler.

Program

Hvem kan deltage?

Denne rejse er for dem, der kan lide yoga. Rejsen er for alle fra begyndere til erfarne. Riyas vil tilpasse sig deltagernes niveauer.

Hvordan booker jeg, og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i samme uge. For at booke skal du klikke på bookinglinket og gå til den aktuelle dato for træningsugen. Herfra skal du bare booke din rejse. Det kræver ingen tilmelding for at deltage.

  Om Riyas Babu

   Riyas, bosiddende i Kerala, underviser i yoga, meditation og filosofi
   med 18 år erfaring rundt om i verden. Driver Satwik School of Yoga
   (Varkala) og underviser yoga om sommeren i Bergen, Norge.

Info om ugen

Pris: Al træning i ugen er gratis og er inkluderet i prisen på turen. Bare book en tur med os til dette hotel denne uge.

Dato: 

Afrejselufthavn: København & Billund

Hotel: 

Porto Myrina - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

Dette er inkluderet:

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktør Riyas Babu
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Porto Myrina - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Book La Pared - powered by Playitas

Spørgsmål? Send en mail!


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas