Yoga & SomaMove

Carolina Söderberg

Uddyb din yogapraksis med Carolina Söderberg på Sivota Retreat - powered by Playitas. Oplev SomaMove i et magisk naturskønt miljø for total afslapning! Sammen skaber vi en uforglemmelig yogauge, hvor dit velvære er i centrum.

Hvis du ikke har prøvet yoga før, har du nu en unik mulighed med Caroline. Hun vil sikkert guide dig igennem de forskellige øvelser med hovedfokus på at forbedre dit velbefindende både i krop og sjæl ved at styrke din fysiske krop og dit indre.


Holdbeskrivelser 

Global Yoga er en klasse, hvor vi starter med at mærke åndedrættet, uddybe det, mærke pulsen falde og nærværet indeni stige. Blide bevægelser, der går over i mere flydende, styrkende og gavnlige yogastillinger. Timen slutter med en dejlig stund i shavasana (stille hvile) Der kræves ingen tidligere erfaring, og hvis du aldrig har prøvet yoga, så tag chancen nu.

Yin yoga åbner op og lader dig slappe af. Alle kan lave yin yoga, det handler ikke om, hvordan det ser ud, men hvordan det føles. Alle stillinger er relativt enkle, men ikke altid lette. Vi arbejder med skelet, fascia, ledbånd, led og indre organer. Det er også en dybt meditativ og genopbyggende praksis for hele kroppen. Kom, som du er, og vær velkommen til at være i stilhed og hvile.

Happy Hips er en yogaklasse med fokus på området omkring vores hofter, blide flows, der både styrker og åbner kroppen op. Lidt ekstra kærlighed er rettet mod vores kære hofter.

Soma Move kombinerer bevægelse og viden, en praksis baseret på teorien om at bruge kroppen som en helhed til at blive stærk, fleksibel og skadesfri.


Program 

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timer hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedage. Programmet præsenteres på stedet på det respektive hotel.


Hvem kan deltage? 

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset tidligere niveau. Alle klasser afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørens træningspas kan du også deltage i hotellets faste udbud af sport og aktiviteter.​


Hvor booker jeg og hvad koster det? 

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det relevante hotel i den relevante uge af udekampen. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, så er det bare at bestille din rejse som normalt. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i sessionerne.

Info om ugen

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og er indgår i prisen, når du booker en træningstur til det relevante hotel i denne uge.

Dato og hotel: 

13. dec - 20. dec 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

Afrejse fra: København 

Dette indgår:                                                 

  • Alle sessionerne med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter efter hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfacilitet

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Carolina Söderberg bor i Falun og arbejder fuld tid med træning og yoga. Siden januar 2023 har hun drevet sit eget firma Carolinas Träning & Yoga efter at have arbejdet i næsten 22 år på forskellige træningsfaciliteter. Mest arbejder hun med sine PT-klienter med motion og yoga, afholder kurser og samarbejder med Jenny og Sanna Kallur i deres online træningstjeneste Get Vibes.

I 2010 tog hun på sin første træningstur til Monte Gordo i Portugal, hvor hun opdagede Global Yoga. Herefter trænede hun sammen med Johanna Hector og hendes hold. Hun trænede også i Forrest Yoga og Yinyoga.

Siden 2010 har yoga været en del af hendes liv og hun sørger også for at inddrage yoga i hverdagen. Hun kan godt lide, at der er en bred vifte af forskellige yogastile og -former, og du kan vælge, hvad du synes passer bedst til dig. Måske har du allermest brug for fred og ro, når der sker meget omkring dig, og du har brug for hjælp til at falde til ro både fysisk og psykisk. Måske er du stiv og stiv og trænger til at blive blødgjort. Den ene følger den anden. Gennem yoga lærer du dig selv, din krop at kende og bliver bedre til at lytte til dine behov.


Om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas