Yoga & SomaMove

Carolina Söderberg

Uddyb din yogapraksis med Carolina Söderberg på Porto Myrina - powered by Playitas. Oplev SomaMove i et magisk naturskønt miljø for total afslapning! Sammen skaber vi en uforglemmelig yogauge, hvor dit velvære er i centrum.

Hvis du ikke har prøvet yoga før, har du nu en unik mulighed med Caroline. Hun vil sikkert guide dig igennem de forskellige øvelser med hovedfokus på at forbedre dit velbefindende både i krop og sjæl ved at styrke din fysiske krop og dit indre.


Holdbeskrivelser 

Global Yoga POWER er en klasse, hvor du udvikler fleksibilitet, nerve, intelligens og styrke, mens du får chancen for at uddybe forholdet til dit autentiske jeg. Gennem fysisk styrke og fleksibilitet kommer følelsesmæssig integritet og åbenhed.

Global Yoga REST (yin+nidra)

Yin yoga, Slap af for at booste krop og sjæl med genoprettende yin yoga. Alle kan lave yin yoga, det handler ikke om hvordan det ser ud, men hvordan det føles. Alle stillinger er relativt simple, men for den sags skyld ikke altid så nemme. Vi arbejder med skelet, fascia, ledbånd, led og indre organer. Det er også en dybt meditativ og genoprettende praksis for hele væsenet. Kom som du er, velkommen til at være i stilhed og hvile.

Yoga Nidra, vil du føle mere, være mere nærværende, accelerere din læring og opgradere dine værktøjer til at leve livet fuldt ud? Nøglen ligger dybt i dig og vågner, når du "sover". Velkommen til at lægge dig ned og drømme dig væk i denne yoga nidra-time, en guidet dyb afslapning. Her er der ikke noget at gøre, så du kan ikke gøre det forkert.

Global Yoga FLOW starter vi med at stemme kompasset og dykker derefter dybt ned i oplevelsen af ​​kroppen, åndedrættet og rytmen. Vores yoga er en bevægende meditation! Vi elsker fysiske udfordringer og stimulering, men det er, når det kombineres med en stærk intention, at magien skabes. Det bliver ekstra magisk, når vi skaber dette sammen. Velkommen til en fysisk time med fokus på flow, at finde sin egen rytme og bevæge sig med åndedrættet.

Happy Hips, en yogatime med fokus på området omkring vores hofter, dejlige flows der både styrker og åbner kroppen op. Lidt ekstra kærlighed rettes til vores kære hofter.

SomaMove kombinerer bevægelse og viden, en praksis baseret på teorien om at bruge kroppen som helhed til at blive stærk, fleksibel og skadesfri.


Program 

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timer hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedage. Programmet præsenteres på stedet på det respektive hotel.


Hvem kan deltage? 

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset tidligere niveau. Alle klasser afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørens træningspas kan du også deltage i hotellets faste udbud af sport og aktiviteter.​


Hvor booker jeg og hvad koster det? 

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det relevante hotel i den relevante uge af udekampen. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, så er det bare at bestille din rejse som normalt. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i sessionerne.

Info om ugen

Dato: 27. august - 3. september 2023

Hotel: Porto Myrina - powered by Playitas

Afrejse fra: København

Dette indgår:                                                 

  • Alle sessionerne med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter efter hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfacilitet

Book

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Carolina Söderberg bor i Falun og arbejder fuld tid med træning og yoga. Siden januar 2023 har hun drevet sit eget firma Carolinas Träning & Yoga efter at have arbejdet i næsten 22 år på forskellige træningsfaciliteter. Mest arbejder hun med sine PT-klienter med motion og yoga, afholder kurser og samarbejder med Jenny og Sanna Kallur i deres online træningstjeneste Get Vibes.

I 2010 tog hun på sin første træningstur til Monte Gordo i Portugal, hvor hun opdagede Global Yoga. Herefter trænede hun sammen med Johanna Hector og hendes hold. Hun trænede også i Forrest Yoga og Yinyoga.

Siden 2010 har yoga været en del af hendes liv og hun sørger også for at inddrage yoga i hverdagen. Hun kan godt lide, at der er en bred vifte af forskellige yogastile og -former, og du kan vælge, hvad du synes passer bedst til dig. Måske har du allermest brug for fred og ro, når der sker meget omkring dig, og du har brug for hjælp til at falde til ro både fysisk og psykisk. Måske er du stiv og stiv og trænger til at blive blødgjort. Den ene følger den anden. Gennem yoga lærer du dig selv, din krop at kende og bliver bedre til at lytte til dine behov.


Om hotellet

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas