Strenght week

Malin Staude

Rejs til Hurghada og bo på Aqua Vista - powered by Playitas eller Fuerteventura og bo på Apollos Sports' flagskib Playitas Resort - og træn med Malin Staude! Det bliver en uge med masser af styrkeøvelser for hele kroppen!


Holdbeskrivelser

Løbeintervaller hvor alle kan være med! Vi kører forskellige intervaller, som kan tilpasses. 

Styrketræning med og uden udstyr for at styrke din krop. Du bestemmer selv, hvilken vægt du vil træne med, og der er altid alternativer til øvelser!

Træning af overkroppen med fokus på træning af overkroppen (ryg, skuldre, bryst, arme og kernemuskler). Undervisningen varierer fra gang til gang.

Træning af underkroppen med fokus på træning af underkroppen (forlår, baglår, balder og lægge). Undervisningen varierer fra gang til gang. 

Booty med fokus på at træne sædemusklerne så effektivt som muligt og med den rigtige teknik. 

AMRAP (as many rounds as possible) er en klasse, hvor høj puls og fuld indsats er på menuen! Udfordrer både styrke og kondition. 

Partner party Vi træner i par, så vi kan presse hinanden! Udfordrer både styrke og kondition. Høj puls og fuld indsats! 

30 minutters HIIT (high intensity interval training) er en 30 minutters session med fuld indsats! Styrkeøvelser med kropsvægt på tid, og vi gør det hele sammen. Udfordrer både styrke og kondition. 

Abs & booty er styrketræning for at styrke kernemuskulaturen/maven og balderne. 

Info om ugen

Pris: Al træning i denne uge indgår i prisen, når du booker et ophold på det pågældende hotel i denne uge.

Dato & hotel:

31. jan.-7. feb. 2025 Playitas Resort, Fuerteventura*.
15.-22. marts 2025 Aqua Vista – powered by Playitas, Hurghada.  

*Nogle af holdene med den relevante gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod ekstra betaling, da de kan være en del af Playitas' faste program.

Afrejse fra: København & Billund

Dette er indgår:                     

  • Al træning i denne uge foregår med gæsteinstruktør Malin.
  • Aktiviteter i henhold til hotellets eget program
  • Top hotel & fitnesscenter.

Playitas Resort  
Aqua Vista – powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Program

Gæsteinstruktøren har 2-3 timer hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedage. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset niveau. Instruktøren sørger for, at der er plads til alle, og at alle får en dejlig og oplevelsesrig ferie.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører indgår, hvis du bor på det pågældende hotel* i løbet af gæsteugen. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til datoen for træningsugen, og så skal du bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt at forhåndsreservere for at deltage i undervisningen.

*Nogle af timerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan have en ekstra pris, da det kan være en del af Playitas' almindelige program.


Om instruktøren


 

Malin Staude

Malin Staude

Malin har en kandidatgrad i økonomi, men indså i løbet af sine studier, at hendes passion lå i at hjælpe folk med at blive den stærkeste, sundeste og lykkeligste udgave af sig selv. Mens hun skrev sit speciale, uddannede hun sig til personlig træner og kostvejleder og begyndte at arbejde på fuld tid som online coach kort efter, at hun havde afsluttet sin kandidatgrad. Malin tror fuldt og fast på, at det er muligt at leve et sundt og aktivt liv med plads til lidt af hvert, og at det er muligt at nå sine mål uden at skulle fravælge alt det sjove og "usunde". Det kaldes balance! Træning skal være sjovt, udviklende, udfordrende og vise dig, at du kan mere, end du tror, samt styrke din krop og dit sind. Malin lever efter princippet om, at bevægelse er et privilegium, så hun vil gerne bruge sin krop til mere end én ting. Hun styrketræner, træner til halvmaraton, cykler og svømmer. 

Malin deler dagligt motivation, inspiration og livets op- og nedture på sin Instagram: @treningsmalin


Hotellerne


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas