Surfretreat med Surfakademin - Californien, USA

NYHED! Surfretreat i Californien

Datoer: 19.-27. oktober 2024

Afrejsesteder: Stockholm, Göteborg, København

Pris: 13.998,-

Book Surfretreat

Nyhed! En unik surferoplevelse i Californien i samarbejde med Surfakademin! Det sydlige Californien er verdens surfmekka - et fantastisk sted at opleve alt, hvad surfing handler om: surf, road trips, fish tacos, besøg hos shapers (brætbyggere) og magiske solnedgange.


Værelsestyper

Delt dobbeltværelse

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Velkommen til en af årets mest magiske surf-uger, hvor vi sammen med Surfakademin inviterer dig til en drømmeuge. Vi bor alle sammen i et strandhus i det legendariske surfresort Encinitas i det sydlige Californien. Det der kendetegner bølgerne i det sydlige Californien er, at de er milde, sjove og lange - vores surf-retreat er derfor velegnet til både dem, der aldrig har surfet før, og dem, der gerne vil udvikle deres surfing.

Om surfing
Om efteråret er forholdene for surfing mest optimale. Det er bølgesikkert, varmt i vandet, men uden sommerens trængsel af turister. Vi har som regel dejlige peelere lige uden for villaen, men vi er selvfølgelig også mobile - vi surfer på dagens bedste bølger hver dag.

Vi surfer mindst to gange om dagen fra Cardiff Reef, Swamis, lige uden for huset i Beacons til San Onofre, Trestles og Malibu i nord - 300 meter lange peelers med sauna-tempereret offshore det meste af dagen, hver dag.

Patruljering ved daggry er essensen af den californiske surferoplevelse. Vi trodser den tidlige morgen og padler ud i legendariske San Onofre ved solopgang. Dagens første bølge ses i horisonten, og da den kommer tættere på, vender vi vores boards, tager to pagajer, hopper op og glider sammen hele vejen til stranden.

Klassisk stil
Surfakademins grundlæggere, de tidligere landsholdssurfere og Sveriges mest erfarne surftrænere Peter Sahlberg og Jens Holmer, som begge har boet i det sydlige Californien i flere år, er vores guider i løbet af ugen. De inviterer os ind i deres californiske hverdag med alt, hvad det indebærer. Bare fordi man er nybegynder, behøver man ikke at ligne en nybegynder. For at du hele tiden kan se, hvordan du udvikler dig og korrigere ting, du kan gøre bedre, filmer og fotograferer vi et par surfsessioner hver uge, som vi så ser sammen i en fælles filmfeedback. Der vil også være teori om, hvordan man agerer i forskellige situationer og generel vandsikkerhed. Vi gennemgår også surfingens teori og historie - alt fra hvordan bølger dannes til de skarpeste stiltricks. Bare fordi du er nybegynder, behøver du ikke at ligne en.

Bo i det klassiske Encinitas
Vores base er det lille klassiske strandsamfund Encinitas, lige nord for San Diego. Her bor vi i et hyggeligt strandhus med bølgerne lige uden for døren. Indendørs pool.

Om Surfakademin
Siden 2006 har Surfakademin arrangeret surf- og yogaretreats over hele verden, hele året rundt: Biarritz, Costa Rica og Californien. Ideen til Surfakademin blev født på den legendariske North Shore på Hawaii i midten af 90'erne, da grundlæggerne Jens Holmer og Peter Sahlberg forlod Sverige for at leve med surfing. I næsten tyve år har Surfakademin lært over 20.000 skandinaver at danse på bølgerne. Alle Surfakademins instruktører er internationalt certificerede livreddere og surfinstruktører af International Surfing Association.

Indgår:

  • Flyg tur/retur inkl. et indchecket bagage
  • 7 overnatninger i et strandhus i Encinitas.
  • 9 x surflektioner, 3 af dagene kører vi dobbeltsessioner
  • 3 x lektioner i surfteori
  • Udstyr (surfbræt og våddragt)
  • Dagsture rundt i det sydlige Californien. For eksempel besøg hos brætbyggere i San Clemente og klassiske surfbutikker.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Maden
Morgenmad indgår i indkvarteringen. Frokost spises på restauranter i byen før eller efter surfing (indgår ikke). Et par af ugens middage tilberedes sammen i villaen, andre ude i byen (indgår ikke).

Værd at vide

Transfer
Transfer på egen hånd med taxa eller udlejningsbil. Fra Los Angeles ca. 2 timer og fra San Diego ca. 30-50 minutter.

ESTA - indrejsetilladelse til USA
Nordiske statsborgere behøver ikke visum for at rejse ind i USA, men der kræves en indrejsetilladelse. Denne tilladelse opnås gennem ESTA (Electronic System for Travel Authorisation) og skal søges af alle rejsende, der rejser ind i USA, også danske statsborgere.