Full Body Workout Week

Rikke Berg

Oplev herlige træningsstunder med den erfarne træner Rikke Berg. Her kommer du til at opleve træning hvor hele kroppen aktiveres og der arbejdes med styrke, udholdenhed og stabilitet. Træningen er tilpasset alle niveauer og derfor kan alle være med, lige fra øvet til begynder. Du vil helt sikkert komme til at udfordre din krop, få sved på panden og lære noget nyt.


Holdbeskrivelser

WOD (workout of the day) Crossfit relateret træning med masser af styrke, power og udholdenhed. 

Bodyweight workout En træning hvor hele kroppen udfordres, men KUN ved hjælp af egen kropsvægt og intet udstyr.

Cirkeltræning Effektiv træning i højt tempo. Træningen er delt op i træningsstationer, hvor var station fokuserer på forskellige muskelgrupper. Korte til medium intervaller og korte pauser.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træning er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Datoer & hotel:

12.-19. oktober 2024, Monte Feliz

7.-14. februar 2025, Aqua Vista - powered by Playitas

 Dette indgår:           

  • Alle hold med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Book Monte Feliz

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren


 

Rikke Berg

'Mit navn er Rikke, jeg er 37 år, bosat i København og mor til to. Jeg har en kandidatgrad fra CBS i International Virksomhedskommunikation. Men da jeg stort set har viet hele mit liv til sport, først som eliteudøver i judo og derefter som træner, valgte jeg senere udelukkende at gå sportens vej. 

Jeg startede først i kampsportens verden og tog DIF’s (Danmarks Idræts Forbund) og Judo Danmark’s træneruddannelse. Senere bosatte jeg mig i Østrig hvor jeg blev uddannet fitnessinstruktør og personlig træner fra BSPA (Bundessportsakademi). I Østrig arbejdede jeg som fitnesstræner for nogle af de absolut bedste sportsudøvere i Upper Austria. Jeg har senere tilføjet Mental Coaching og Kostvejleder til CV'et og har efterhånden mange års trænererfaring i bagagen. Jeg arbejder til daglig som personlig træner og kostvejleder, fysisk træner i Team Copenhagens Eliteakademi og coach i Orange Theory Fitness (pulsbaseret intervaltræning). Så jeg er vant til at arbejde med alt lige fra barselsmødre til seniorer til eliteudøvere på højeste niveau.'

Læs mere om Rikke her. Følg Rikke på instagram her @_rikke_berg


Om hotellet


 

Monte Feliz

Monte Feliz er beliggende på en bakke i Bahia Feliz på den sydlige del af øen og byder på helt nye sportsfaciliteter og udstyr i topklasse; fitnessrum, WOD-box, yoga, holdtræning, tennis, padel, pools og cykelcenter samt vandsport. Den høje beliggenhed i Bahia Feliz er enestående, og mulighederne for gruppe- og individuel træning er omfattende - både til lands og til vands. Som på alle vores Apollo Sports-hoteller er der garanti for et højt niveau af service, sportsinfrastruktur, træning og sund mad.

Læs mere om hotel Monte Feliz »

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas