TEMA rejser

Rundrejser med TEMA - minder for livet

Hos Apollo arbejder vi altid for at få dig som rejsende til at føle dig sikker og opleve den højeste kvalitet ved at rejse. Gennem vores samarbejde med Nordens ældste arrangør af oplevelsesmæssige temarejser udvider vi nu vores udvalg af indholdsrige rejser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Sammen med en nøje udvalgt partner kan vi nu tilbyde grupperejser af højeste kvalitet med en arrangør, der har gjort dette siden 1971. Rejserne er rettet mod dig, der er nysgerrig, videnhungrig og som vil lære mere om det sted, du besøger med ligesindede mennesker. TEMA tilbyder rundrejser, vandreture, cykling, safari og krydstogture rundt om i verden. Fælles for alle ture er, at de ledes af kyndige, engagerede og svensktalende TEMA-rejseguider. Alle rejseguider har omfattende erfaring og stor viden om både førende og vejledende rejsende rundt omkring i verden.

I alle rejser får du:

  • Svensktalende TEMA-rejseledere
  • Nøje udvalgte fly & hoteller
  • Udvalgte måltider
  • Entré jf. rejseprogram
  • Tryghed med pakkerejsegarantien

Hvad interesserer du dig for?

Vælg mellem rundrejser, cykelrejser, mad- og vinrejser, vandrerejser, safarirejser, krydstogter og weekend- og storbyrejser over hele verden.

TEMA anbefaler

Her finder du et udvalg af TEMAs populære rejser - oplevelser ud over det sædvanlige!

Rejser i Europa

Rejser længere væk