Kropskontrol

Michella Huban

Ønsker du at knække koden til nogle af de gymnastiske bevægelser man kan se rundt omkring? Ønsker du at få en god teknisk gennemgang af de forskellige skills og at øge din kropskontrol, samt at blive bedre til at bevæge dig? Så kom med på denne uge!

På alle hold er der mulighed for at deltage, uanset hvilket niveau man har, det eneste der forventes af en, er et positivt åbent sind, så kommer resten!


Holdbeskrivelser

Gymnastics Skill Training: Funktionel træning er for alle niveauer! Kunne du tænke dig at blive skarpere til diverse gymnastiske skills som f.eks. kipping/butterfly pullups, handstand pushups, toes to bar, bar/ring muscle ups etc. Så er dette hold noget for dig. Vi vil arbejde med sjove progressioner undervejs, og jeg vil tilpasse dagens gymnastics skill(s) til lige netop dit niveau, så du få det optimale ud af timen. 60 min. 

WOD: Workout of the day - Hvor balance og koordination vil være i fokus. Hele kroppen er i bevægelse og alle kroppens muskelgrupper vil der arbejdes med. Vi vil arbejde med håndvægte, stænger, kettlebells, vægte og kropsvægt. 55 minutter.

Mobility:  Mobilitet = Styrke, vi arbejder med dynamiske stræk, som vil øge styrken i diverse yderpositioner, særligt vil der være fokus på ankle, hofte, skulder mobilitet. 60 min. 

LOWER BODY: Træning for hele underkroppen.

UPPER BODY: Træning for hele overkroppen.

Assisterende styrke & CORE: Rehabiliterende styrke øvelser til skuldre, hofte og knæ, samt fokus på en stærk core. Mød gerne op 10-15 minutter før træningen, hvis du har spørgsmål eller hvis du har skader som vi kan tage højde for. 55 min. 

EMOM: Et sæt af diverse kropsvægt øvelser udført ved starten af minuttet. Every Minute On the Minute. 45 min. 

Stretch and relax: Kom ned i tempo og få strukket kroppen igennem til rolige toner. 

Alle kan være med. Alle hold kan tilpasses, så de passer til alle, uanset niveau. 55 min.  


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen. OBS! Visse træningspas på Playitas kan være mod betaling.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.

Info om ugen

Pris: Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Visse træningspas på Playitas kan dog være mod mindre betaling.

Dato og hotel:

14.-21. feb 2025,  Playitas Resort

Dette indgår:                               

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Træning med Michella

Book Playitas Resort

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren

Michella Huban

Michella Huban

Mit navn er Michella Huban, jeg er 29 år, og jeg har undervist i CrossFit gymnastics i snart 8 år. Til dagligt studerer jeg til Fysioterapeut. Jeg har altid været utrolig nysgerrig på hvordan vi individuelt bevæger os, og i forlængelse med det, hvordan vi kan optimere vores bevægelse. En bedre bevægelse = mere kropsfrihed = livskvalitet og glæde. Det har jeg selv mærket på egen krop, og det er det jeg underviser andre i at opleve.


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas