Apollos service

Apollos service

Din rejse med Apollo skal være mere end bare en ferie. Vi ønsker, at du skal få mest muligt ud af oplevelsen, så du før hjemrejse kan fylde kufferten med mange dejlige minder. Derfor kan du på en nem og enkel måde kontakte os eller vores samarbejdspartnere for information, råd og tips. Og hvis der skulle opstå problemer, sørger vi for, at du får den hjælp, du har brug for.

Afhængig af hvor du rejser til, tilbyder vi forskellige former for service: Apollo service, telefonservice eller lokalservice. Hvilken type af service og tilgængelighed, som gælder for dit rejsemål, vises med et symbol på rejsemålssiden på apollorejser.dk. Ved ankomst får du mere nøjagtig information om hvad, der gælder for netop dit rejsemål, samt et aktuelt udflugtsprogram. (Her kan du læse mere om udflugter og transfer.) 

Full service

På rejsemål med Apollo service møder du Apollos skandinavisktalende udlandspersonale på destinationen. Du og dine medrejsende har således vores personale inden for rækkevidde. Du mødes altid af Apollos udlandspersonale i lufthavnen ved ankomst og afrejse. På destinationen kan du møde vores personale på dit eller et nærliggende hotel, et servicekontor eller et andet sted. De kender til området og kan svare på alle dine spørgsmål, og giver gerne tips og forslag til udflugter og uberørte steder. På rejsemål med Apollo service har du også adgang til service døgnet rundt via telefon og sms. Aktuelt nummer står på din billet samt fås ved ankomst.

Kort efter din ankomst, får du en invitation til et inspirationsmøde. Her får du praktisk information og frem for alt gode tips til hvad du kan se og lave på rejsemålet. Du booke interessante udflugter direkte hjemmefra, og derved få mere ud af din ferie. 

Kort om Apollos service

Apollo service: Apollos skandinavisktalende personale er tilgængelige nær dig, samt møder dig i lufthavnen ved ankomst og afrejse. Du får Apollo service døgnet rundt via telefon og sms.

Telefonservice: Personligt møde med Apollos skandinavisktalende personale i lufthavnen ved ankomst og afrejse. Du får Apolloservice døgnet rundt via telefon og sms.

Lokalservice: Personligt møde med lokale, engelsktalende samarbejdspartnere i lufthavnen ved ankomst. Du får Telefonservice til vores lokale samarbejdspartnere.

(Aktuelt telefonnummer står på din billet samt fås ved ankomst.)

Telefonservice

På rejsemål med telefonservice har Apollo intet personale på destinationen, men du har altid adgang til service døgnet rundt via telefon og sms. Du mødes altid af Apollos udlandspersonale i lufthavnen ved ankomst og afrejse. Vores dygtige skandinavisktalende personale er tilgængelige i en by nær dig, så kontakt os, hvis du vil booke en udflugt eller ønsker information og inspiration. Hvis en akut situation skulle opstå, sørger vi for hjælp, og hvis der er behov for det, kan Apollos personale ankomme hurtigst muligt til dit rejsemål. Aktuelt telefonnummer står på din billet samt fås ved ankomst.

Lokal service

På rejsemål med Lokalservice har Apollo intet personale, men repræsenteres af lokale, engelsktalende samarbejdspartnere. De møder dig altid ved ankomst i lufthavnen. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgte og har en indgående kendskab til rejsemålet. Udflugter kan bookes direkte hos vores samarbejdspartnere. Aktuelt telefonnummer står på din billet samt fås ved ankomst.

Mobil og tablet i udlandet

Med mobil eller tablet, kan du altid holde dig opdateret på hvad der sker på din destination og få mere ud af vores service på destinationen. Det koster ikke noget at modtage SMS-beskeder fra os, og det er normalt til at betale at sende SMS-beskeder. Desuden har mange hoteller gratis wifi  eller til en rimelig pris. Mange telefonselskaber tilbyder attraktive pakker til mobil brug i udlandet, tjek aktuelle priser hos dit teleselskab.

Hent Apollo App

Vi ønsker at give dig alle muligheder for en fantastisk ferie. Derfor kan du nu downloade vores App gratis til iPhone og Android-mobiler og tage den med på farten. I app'en får du eksklusive rabatter og tips fra vores rejseledere til din ferie. Det kan være den bedste strand, en attraktion eller en restaurant, der serverer en lokal delikatesse. Perfekt til dig, der ønsker lidt inspiration til at komme til at kende destinationen.

Lær mere om app'en og hent den her