Apollos service

Apollos service på rejsemålet

Din rejse med Apollo skal være mere end bare en ferie. Derfor kan du på en nem og enkel måde kontakte os eller vores samarbejdspartnere for information, råd og tips. Og hvis der skulle opstå problemer, sørger vi for, at du får den hjælp, du har brug for.

Afhængig af hvor du rejser til, tilbyder vi forskellige former for service: Apollo service eller lokalservice. Hvilken type af service og tilgængelighed, som gælder for dit rejsemål, skrives på rejsemålssiden på apollorejser.dk. Ved ankomst får du mere nøjagtig information om hvad, der gælder for netop dit rejsemål, samt et aktuelt udflugtsprogram. (Her kan du læse mere om udflugter og transfer.) 

Apollo Service 

På rejsemål med Apollo service møder du Apollos skandinavisktalende udlandspersonale på destinationen. Du og dine medrejsende har således vores personale inden for rækkevidde. Du mødes altid af Apollos udlandspersonale i lufthavnen ved ankomst og afrejse.

Sådan kontakter du os på rejsen

På din ferie er det nemt at komme i kontakt med os. 

  • Der er service døgnet rundt via sms, app og mail, hvor du vil få praktisk information, tips og mulighed for at booke udflugter, leje bil mm.
  • De fleste rejsemål har et servicekontor og servicetider på udvalgte hoteller eller centralt beliggende steder på rejsemålet. Du er altid velkommen til at finde os her.

Telefonnummer samt adresse og åbningstider på servicekontoret får du ved ankomst. Har du kun booket fly gennem Apollo, så anbefaler vi, at du ved ankomst kontakter en rejseleder for at få velkomstmateriale.

Lokal Service

På rejsemål med lokalservice har Apollo ikke eget personale, men vi repræsenteres af vores lokale, engelsktalende samarbejdspartnere. De giver dig gerne tips og information, så du kan få en dejlig ferie.

Sådan kontakter du dem på rejsemålet

  • Service døgnet rundt via telefon.
  • Via sms eller mail.

Telefonnummer til os finder du på din billet. Har du kun købt fly, så tag kontakt til vores samarbejdspartner for at få velkomstmateriale. 

Mobil og wifi 

Hold dig opdateret med hvad der sker på rejsemålet med info fra os. Det er gratis at modtage sms fra os, og det er oftest billigt at sende en sms til os tilbage. Desuden tilbyder mange hoteller wifi eller til en god pris.

Apollo Service Line / Telefonservice

På destinationer med Apollo Service Line kan du døgnet rundt komme i kontakt med os på telefon, sms og mail, som besvares af skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Hvis sagen haster, skal kontakten altid ske telefonisk.

Rejser du med et rutefly og har tilkøbt transfer, vil du blive mødt af en lokal repræsentant i lufthavnen, som hjælper dig til hotellet.

Du modtager det aktuelle telefonnummer til Apollo Service Line via sms kort før din afrejse.

Hent Apollos App

Vi ønsker at give dig alle muligheder for en fantastisk ferie. Derfor kan du nu downloade vores App gratis til iPhone og Android-mobiler og tage den med på farten. I app'en får du eksklusive rabatter og tips fra vores rejseledere til din ferie. Det kan være den bedste strand, en attraktion eller en restaurant, der serverer en lokal delikatesse. Perfekt til dig, der ønsker lidt inspiration til at komme til at kende destinationen.

Lær mere om app'en og hent den her