Multi Fitness Week med Jesper & Jimmi

Følg med på Jesper & Jimmi's Multi Fitness Week på på et af vores Powered by Playitas-hoteller, La Pared - powered by Playitas eller Levante - powered by Playitas. Du får både dansefitness, styrketræning, vandaerobic, kropsplejende muskelafspænding, samt udstrækning og meditation!

Om Multi Fitness Week

Jesper & Jimmis filosofi er, at træning altid skal være sjovt, men selvfølgelig også udfordrende. Træningen tilpasses den enkelte og der kan vælges mellem en bred palette af træningshold med TRX træning, dansefitness eller højintens Attack-træning. Der vil dagligt være forskellige hold, og når du er afsted er det også en oplagt mulighed for at møde ligesindede.


Hvem kan deltage?

Alle hold er både for nybegyndere og øvede. Intensiteten og sværhedsgraden kan justeres på samtlige hold. Du skal være fyldt 15 år for at komme med på holdene.

Ugeprogram

Gæsteinstruktøren vil afholde 2-3 pas pr. dag, dog ikke på ankomst- eller afrejsedagen. Programmet præsenteres på rejsemålet.

Hvordan bestiller jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på hotellet. Klik på det blå bookinglink og book hotellet i samme periode som træningsugen. Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage.

Information om ugen

Pris: Træning med gæsteinstruktørerne er gratis.  Book blot rejsen med os til hotellet den ønskede uge og deltag.

Dato & hotel: 

Det her indgår:

  • Holdtræning med Jesper & Jimmi er gratis
  • Hotel- og træningsanlæg i topklasse
  • Træning, sol og samvær

Spørgsmål? Send os en mail.

Book Levante - powered by Playitas

Book La Pared - powered by Playitas

Se alle vores træningsuger og holdtræninger

Holdbeskrivelser

Ugens holdtræninger vil bestå af forskellige typer holdtræning.

TRX Suspension Training er en helt unik træningsform bestående af en slynge, hvor man udelukkende benytter funktionelle bevægelser med sin egen kropsvægt som belastning. På et TRX hold kan du udføre hundredvis af øvelser, som opbygger styrke, smidighed, balance, mobilitet og forebygger skader - alt sammen med præcis den intensitet, som man føler sig tilpas med . Man kommer hurtigt igang, uanset hvilke forudsætninger man har.

Bokwa er vanskeligt at beskrive uden at opleve det. Bokwa er et underholdende dansefitness program, hvor man bevæger sig rundt i tegn, tal og bogstaver. Det er ligetil og man kan ikke lade være med, at blive fanget af musikken og stemningen. Man kan vælge at lave trinene helt efter bogen, men der er også plads til, at sætte din egen stil og på den måde tilpasse intensiteten af træningen.

Bokwa Punch & Strike er et hold med fokus på kampsports træning i form af slag, spark og høje knæ. Her bevæger man sig stadig rundt i de samme tegn, tal og bogstaver, som man kender fra den helt almindelige Bokwa. Koreografien bliver stille og roligt bygget op hver gang, men forvent fart over feltet, sved på panden, godt med syre i armene, smil på læben og en smule hjernegymnastik når vi skal have koordineret alle bevægelser. Alle kan være med, når vi bekæmper vores skyggemodstander.  

Attack er en høj intens holdtime der appellerer til både nybegyndere og erfarne. Her kombineres atletiske bevægelser med styrke øvelser som squat og armstrækkere. Man motiveres af energifyldt musik, hvor man presses til en optimal og givende træning. Følelsen man har efter træning er ubeskrivelig god. 

Vandaerobics er for alle, uanset alder, køn og kondition. Vandaerobics er et motionshold med god musik og øvelser der styrker kroppen, samtidig med at man har det sjovt. Man svømmer ikke, men står, går, løber og hopper på stedet - alt foregår i poolen. Ved hver træning, trænes alle muskelgrupper og man bliver forpustet.

Release, Stretch & Relax er en times selvforkælelse for både krop og sind, hvor tempoet er i bund og udbyttet i top. Der startes med muskelafspænding og bindevævsmassage med brug af en tennis eller golfbold (skal selv medbringes). Herefter fortsættes der med udstrækning, hvor strækket varer i 45-60 sekunder, som resulterer i højere smidighed og fleksibilitet. Der afsluttes med afslapning af både krop og sind igennem med en guidet meditationsøvelse.

Pakkeliste

Dette bør du overveje, at tage med i kufferten:

  • Drikkedunk
  • Tennisbold eller golfbold til Stretch & Relax hold. (Til udstrækningsøvelser)
  • Ekstra træningstøj
  • Udstyr til øvrige sportsgrene, hvis du ønsker at spille tennis, padel, leje en landevejscykel eller mountainbike eller noget helt andet.
  • Vandresko 

Om instruktørerne og hotellet


 

Om gæsteinstruktørerne

Når Jesper ikke passer sin egen it virksomhed og Jimmi sin klinik med alternative behandlinger, finder du dem ofte i fitnesscentret. Begge har været instruktører siden 2013 og har taget flere uddannelser og undervist flere hold. Deres fælles passion er Bokwa, hvor begge er certificeret i alle fem levels, samt de tre specialer. Jesper fokuserer mere på funktioneltræning og styrketræning, og for Jimmi er det vigtigt også, at få både krop og sind med ind i den daglige træning. Fælles for begge gælder det, at træning skal være sjov, hver gang - også selvom det er hårdt. Med et smil på læben og et glimt i øjet, er Jesper og Jimmi altid friske på, at inspirere og motivere alle holddeltagere igennem det de kalder deres egene hverdagsfester.

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​