WOD & Boxing Week

Roger Landström

NYHED! Længes du efter en uge med hård træning, fyldt til randen med thaiboksning, wrestling og svedige WODs? Så tag med os på Playitas Resort i maj!


Om ugen

Denne uge handler om hård træning, godt fællesskab og endorfinrus. Gode kombinationer med kondition og styrke vil give dig den dejligt trætte følelse, vi så ofte stræber efter.


Holdbeskrivelse

Klassisk boksetræning, fodarbejde og slagkombinationer. Vi udfordrer vores koordination, hvor vi skal bevæge hænder og fødder på samme tid. Udvikl din styrke, udholdenhed og koordination.

Thaiboksning, hvor vi lærer slag og spark kombinationer. Styrke, mobilitet, koordination og udholdenhed. Vi arbejder i par og hjælper hinanden med at udvikle sig.

Wrestling hvor vi arbejder i par med klassiske wrestling øvelser hvor vi bruger vores egen kropsvægt. Vi laver øvelser, hvor vores ven fungerer som vægt. Passet passer til dig, der har en vis grundstyrke og gerne vil udfordre dig selv.

Core er en kortere, cirka 30 minutter lang træning, hvor vores kerne kommer i gang. Mobilitetsøvelser er sammenvævet med hårdt arbejde for dine mavemuskler og ryg.

WOD betyder 'workout of the day' og kan bestå af forskellige elementer, såsom vægtstangsløft, kettlebells, kropsvægtøvelser, hop, løb, roning og meget mere.

Team WOD betyder dobbelt og dobbelt sjov! Denne session arbejder vi sammen i teams af to. Passet kan bestå af alt mellem himmel og jord. Vægtløft, kettlebells, kropsvægtøvelser, spring, roning og en masse andet. Vi hjælper hinanden i teamet til at nå målet med nutidens udfordringer.

HIIT er intervaller i kombinationer af cardio og styrke. Alle bevægelser kan tilpasses dit niveau og hastighed, så alle kan være med. 30 minutter med fuldt scoop efter egen formåen.

Kettlebells er præcis, hvad det lyder som, en træning, hvor vi bruger kettlebells til at opbygge vores grundlæggende styrke, kondition og teknik. Kettlebellen er et simpelt værktøj med mange muligheder. Alle øvelser kan nedskaleres, så træningerne passer til alle.


Program

Gæsteinstruktøren holder 2-3 lektioner hver dag, undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset tidligere niveau, og alle hold foregår på engelsk. Ud over gæsteinstruktørens træninger kan du også deltage i hotellets almindelige udbud af sport og aktiviteter.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis (med nogle undtagelser på Playitas Resort) for dem, der bor på det pågældende hotel i den uge, hvor gæsten optræder. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen og derefter bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt med forhåndstilmelding for at deltage i sessionerne. 

* Nogle af klasserne på Playitas Resort kan være mod betaling. Det gælder for nogle af de hold, der afholdes i WOD Box eller i Yoga Shala.

Info om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.

*Nogle af sessionerne med den nuværende gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod betaling i henhold til Playitas' almindelige program.

Dato & hotel: 

19.-26. august 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Afrejse fra: Stockholm  & København

Dette indgår:                               

  • Træning med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Hotel og træningscenter i topklasse

Book Sivota Retreat - powered by Playitas
 

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Roger Landström, Master trainer i Actic group. Personlig træner, trænings- og sundhedsinspirator. Kampsportsinstruktør med mange års erfaring inden for MMA og thaiboksning. Har trænet dele af det svenske landshold i MMA og submission wrestling. 30+ års erfaring med styrketræning i alle dens former fra vægtstang til kettlebells. En træner med mange værktøjer i værktøjskassen. Vil du have en time, hvor du udvikler din teknik og udfordrer dine grænser? Så er mine hold noget for dig.

 


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenoveret og unikt hotel beliggende i Sivota på det græske fastland, placeret i naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder en bred vifte af træningsfaciliteter med blandt andet et nybygget fitnesscenter med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et cykelcenter. Vores powered by Playitas-hoteller garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad for såvel aktive feriegæster som professionelle og eliteudøvere, og på dette hotel får du også Sports Inclusive.

Læs mere om Sivota Retreat - powered by Playitas