Power Week

Jakob Schmidt & Anne-Sofie Vildbrad

Er du vild med styrketræning, løb, eller måske begge dele? Så skal du være med når Jakob Schmidt & Anne-Sofie Vildbrad sørger for en god træningsuge. Jakob og Anne-Sofie garanterer at du vil gå fra alt træning med et smil på læben og en følelse af at se frem mod næste træningstime. Du kan deltage på alle hold, uanset din erfaring. Jakob og Anne-Sofie har stor erfaring med forskellige niveauer og kan derfor hjælpe dig, uanset hvad din baggrund er.


Om ugen

Selvom træning kan være hårdt og udfordrende, så er det vigtigt at det samtidig er sjovt. I denne uge kan du forvente sjov og motiverende træning, uanset hvilket træningsniveau du er på. Selv hvis man ikke har prøvet funktionel træning, kettlebell eller styrketræning før, så er det vores fornemmeste opgave at give dig en god, sjov og lærerig oplevelse. Hvis du derimod har erfaring så er det en uge, hvor du kan forvente at blive udfordret, få optimeret din teknik samt øge dine kompetencer - så du dermed kan blive endnu bedre. Vi garanterer udfordrende, sjove og inspirerende træninger med dig i fokus - vi kommer med højt humør og glæder os til at give dig gode oplevelser og sved på panden!

Holdbeskrivelser

Glutes and Core fokus på at træne ben- og baldemuskulaturen samt at udføre øvelserne teknisk korrekt, hvor baldemuskulaturen bliver mest mulig aktiveret. Træningsformen består hovedsageligt at et styrkepas med middel til høj belastning. For dig som ønsker at styrke din core - dvs. din kerne, som består af dine dybe mavemuskler og rygmuskler. En stærk coremuskulatur giver dig en flot kropsholdning og fladere mave.

WOD ,Workout of the day, hver dag en ny træning. Variation i træningen hver dag, der vil både være funktionel styrketræning og fokus på høj puls. Med andre ord: et hold med fart på. 

Functionel Traening er inspireret af øvelser inden for crossfit. Forskellige øvelser hvor hele kroppen bliver trænet godt igennem. Her kan alle deltage, uanset niveau.

Kettlebell Holdet er for dig der elsker at træne med kettlebells eller ønsker at forbedre din teknik. Træningen består primært med brug af kettlebell. Hele kroppen bliver trænet og pulsen kommer op.

HIIT står for “High intensive interval Training”. Holdet er bygget op på korte intervaller i højt tempo. På HIIT holdet får du mulighed for at presse dig selv maksimalt.

Cardio består primært af basis øvelser og kropsvægtsøvelser. Du vil med garanti få sved på panden og pulsen op på Cardio holdet.

Tabata er til dig der vil have pulsen op og sved på panden. Timen er bygget op af blokke med 20 sek arbejde og 10 sek pause.  Der vil både være styrke og puls.

Styrke og teknik er for dig, der ønsker at forbedre din teknik i de 3 store løft Squat, Bænkpress og dødløft. Timen giver dig mulighed for at øve teknik i samarbejde med mig.Der vil være mulighed for at presse dit Max løft.

Indoor bike er for dig, der vil have sved på panden. Timen er bygget op på både stående og siddende intervaller og længere pas stående og siddende. Jeg lover en fed time, hvor du går derfra med et smil på læben og glæder dig til næste time.

Run 5 km løb med fokus på teknik og intervaller. Her er der fokus på opvarmning, samt korrekt løbeteknik og en udfordrende løbetur med indbyggede intervaller.

Family workout for hele familien uanset alder og erfaring. Få en sjov træningsoplevelse med hele din familien hvor i sammen og aktivt kommer igennem forskellige øvelser, et hit for alle i familien! 

Booty and legs er der fokus på at træne ben- og baldemuskulaturen samt at udføre øvelserne teknisk korrekt, hvor baldemuskulaturen bliver mest mulig aktiveret. Træningsformen består hovedsageligt at et styrkepas med middel til høj belastning. Der vil være god stemning og en dygtig og engageret instruktør.


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige holdtræninger, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter


Hvordan bestiller jeg, og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.   

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.  

Information om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.  

Dato og hotel: 

27. dec 2024 - 3. jan 2025, Playitas Resort

 Dette indgår:           

  • Alt træning med Jakob Schmidt & Anne-Sofie Vildbran
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Playitas Resort 

Kontakt: sports@apollorejser.dk

Om instruktøren


Jakob Schmidt

Jakob er 40 år gammel og har arbejdet som personlig træner i over 6 år og har over 9000 timers erfaring på gulvet. Jakob elsker at være aktiv og leve et meget aktivt liv. ’Jeg lever og ånder for træningen og lever livsstilen som personlig træner og elite fodbolddommer. Træning er mit frirum og måden jeg stresser af på.’

På hjemmefronten bor Jakob sammen med Anne-Sofie, som også er fitnessinstruktør – du kan derfor forvente en instruktør som lever og ånder for træning og for at gøre en forskel for netop DIG i din træning.

 

Anne-Sofie Vildbrad

Anne-Sofie er 31 år gammel og er uddannet holdinstruktør igennem pure gym. Anne-Sofiehar igennem de sidste 7 år, undervist flere gange om ugen i bla. bike, bodyfit, stram op, puls/styrke og functional training. Til daglig bor hon sammen med sin kæreste, Jakob, som er personlig træner, kostvejleder og løbecoach. Anne-Sofie elsker en altiv hverdag og finder glæde i at undervise. Træning skal være sjovt og udfordrende, hon elsker at udfordre sine medlemmer og se dem udvikle sig.

Om hotellet


Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas