Energisk træning for din krop med Trine!

Deltag i en træningsuge med fokus på at træning skal være sjovt og fyldt af god energi og vibe. Sammen med den Trine vil du komme hele kroppen igennem og få en fornyet energi og glæde. På denne træningsuge kan du være helt sikker på at prøve en træningsform som giver dig et smil på læben!

Der er plads til alle på denne træningsuge, og alt træning bliver tilpasset deltagernes niveau, du kan sagtens være med, selvom du måske aldrig har prøvet træning før.


Holdbeskrivelser

WOD: Er en forkortelse for ‘Workout of the day'. Dette hold er bygget op af crossfit-inspirerede øvelser, og du kommer igennem hele kroppen i løbet af timen. 

Kettlebell-FUN: ”det fedeste redskab til træning” ifølge Trine. Du lærer teknik og får tips til en effektiv og hurtig træning, som du nemt kan tage med dig hjem og udføre i stuen eller i haven.  

Weightlifting: Her trænes der med vægt og fokuseres på teknik og øvelse.

Stretch & relax: Hjælper dig med at få strækket de store muskelgrupper godt igennem, så din krop bliver klar til flere træningspas. Inspireret af yoga øvelser.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. Book din rejse!


Ugeprogram

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 daglige holdtræninger, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træning er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

11.-18. juni 2023, Porto Myrina

19.-26. september 2023, La Pared

Afrejselufthavn:

København eller Billund

Dette indgår:   

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Alt træning på programmet med Trine

Book rejse La Pared - powered by Playitas

Book Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

Om Trine

Trine er 33 år gammel og bor ude på landet med sin kæreste. Som ren hobby driver de begge deres helt eget træningsfællesskab ”Skuret”. Trines baggrund med træning har udgangspunkt i et større vægttab, hvor hun efterfølgende er fortsat med træning og er blevet en ægte træningsnørd. Trine har siden 2006 undervist i mange forskellige hold og har en lang række af fitnessuddannelser i bagagen. Du kan derfor forvente at Trine helt sikkert kan give dig gode træningstips og øvelser, uanset hvad interesser du skulle have inden for træning. Trine er udover diverse fitnessudannelser, også uddannet som Les Mills instruktør, CrossFit instruktør og har supleret op, med Kettlebell kurser. Med Trine får du en erfaren instruktør som bringer træningsglæde til alle, og en oprigtig instruktør som selv har udviklet sin egen krop fra ét sted, til et helt andet – altsammen takket være hendes tilgang og energiske træningsglæde.

Følg Trine og hendes energi på instagram her: https://www.instagram.com/trine.sen/

 

 


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​