Energisk træning

- med Sally

I et træningspas hos Sally kan du forvente, at blive udfordret på dit helt eget niveau. Uanset om du er ny til de daglige WOD’s, funktionel træning, løb eller styrketræning, sørger Sally for, at du føler dig velkommen og godt tilpas. ’Jeg lægger stor vægt på at tilpasse øvelserne, så de passer til enhver eventuel skavank, du måtte have. Mit mål er, at gøre hver træning sjov, inspirerende og udfordrende - forvent at gå derfra med et smil og sved på panden!


Holdbeskrivelser

WOD: Workout Of the Day. En daglig træning som alle kan deltage i, hvor du giver dit eget bedste.

AB – CORE – CORE STABILITY:30 minutters træning med fokus på mave og ryg.

FUNCTIONEL TRÆNING: Træning for hele kroppen med mange forskellige øvelser.

KETTLEBELL: Træning med kettlebell som eneste udstyr.

HIIT: Højt intensitiv træningstime hvor der er fokus på at få pulsen op.

HIIT CARDIO: Højt intensitiv træningstime hvor der er fokus på at få pulsen op ved hjælp af cardioøvelser.

RUNNING SHORT: løbeture af kortere distance og varighed, alle kan deltage.

RUNNING LONG: løbeture af længere distance og varighed, du skal være vant til at løbe, for at kunne deltage.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 hold hver dag, undtagen ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg, og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.  

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.

Info om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.  

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.

Dato og hotel: 28. maj-4. juni 2024 Playitas Resort

Afrejse fra: København & Billund

Hvad indgår i prisen?

  • Al træning i løbet af ugen med gæsteinstruktørerne
  • Hotel og træningsfaciliteter i topklasse
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program

Book Playitas Resort

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk 

 


Om instruktøren


 

Sally Müller. Jeg er en 25-årig energisk og smilende fitnessinstruktør. Min undervisningserfaring strækker sig over de seneste 6 år, hvor jeg har undervist i træningsformer som bodyfit, funktionel træning, core & abs, step og stram op. Jeg bruger meget af min fritid på Crossfit og løb, hvilket ikke alene holder mig aktiv og glad, men også inspirerer de træningsprogrammer, jeg udvikler for mine medlemmer.’ Se mere om Sally og få inspiration til din aktive og sunde hverdag - følg med online på instagram: @sallymuller


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas