Rejser med Apollo - oplev vores rejsemål i hele verden!

Hos Apollo har vi altid et stort udvalg af gode charterrejser og med vores fleksible pakkerejser er hele verden åben for dig, der selv vil sammensætte din rejse!

Du finder let den perfekte rejse her på siden, hvor du kan klikke dig videre og læse mere om de mange rejsemål og hoteller Apollo tilbyder. Apollo er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi har rejser for enhver smag – til både trygge og nye, spændende steder i den store verden. Her kan du se alle vores rejsemål og du kan også finde rejsemål via kortsøg.

Populære sommerrejser

Rejser til Grækenland

Grækenland

Apollo er størst på Grækenland med over 100 rejsemål at vælge mellem. Nyd charmerende øer, skønne strande og hyggelige taverner.

Rejser til Grækenland
Rejser til Spanien

Spanien

Spanien tilbyder alt lige fra finkornede strande og smuk natur – til et fantastisk byliv fuld af tapasrestauranter og seværdigheder. 

Rejser til Spanien
Rejser til Albanien

Albanien

I dette spændende land, som åbnede op for omverdenen for ikke så længe siden, venter en fascinerende historie, et smukt kystlandskab og lave priser. 

Rejser til Albanien

Anbefalede vinterrejser

Rejser til De Kanariske Øer

De Kanariske Øer

Her finder du vidtstrakte strande, smuk natur og et skønt klima. På vores fem udvalgte favoritøer findes perfekte forudsætninger for din drømmeferie!

Rejser til De Kanariske Øer
Rejser til Dubai

Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

I Dubai og De Forenede Arabiske Emirater venter et overflod af shopping, smukke strande, et solsikkert vintervejr og mad fra hele verden.

Rejser til Dubai
Rejser til Thailand

Thailand

Dette gæstfrie land byder på turkisblåt hav, kridhvide strande og fantastisk mad. For ikke at tale om shoppingen som er i verdensklasse!

Rejser til Thailand

Varmeguide apollo

Alle rejsemål

Europa


 
 
 

Nord-, Syd- og Centralamerika