Bootcamp med Gustav Salinas på Playitas

Vi gentager succesen fra 2023, så følg med til Playitas og sydens sol sammen med Gustav Salinas og oplev højt humør og fantastisk træning!

Prøv at forestille dig, at du står op om morgenen og det første du møder er en lækker solopgang. Herefter starter vi morgenen ud med at vandre op af bjerget ved siden af Playitas. Herfra ses en smuk solopgang og vi mediterer sammen og samler tanker og kræfter til en god dag. Herefter spiser vi sammen morgenmad i den lækre morgenmadsbuffet, hvorefter der vil være tid til afslapning inden dagens første træning. Efter en god omgang træning vil vi spise frokost. Efter frokosten er der tid til afslapning, sol og bad. Vi træner igen sammen om eftermiddagen. Det er ikke et must at deltage på alle de planlagte trænigngspas, det er op til dig, hvor meget du ønsker at deltage på. En aften i løbet af ugen vil Gustav afholde et foredrag omhandlende kost, træning og motivation i hverdagen.

Du kan se frem til en uge hvor du i den grad kommer til at forkæle din krop, spise sund og lækker mad og til at blive en del af et stærkt træningsfællesskab med andre motiverende og glade mennesker.

Gustav står selv for alle træningspas på programmet når du booker denne specifikke bootcamp, men der er samtidig også rig mulighed for at afprøve en masse træningsformer på Playitas.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på denne tur, uanset hvilket træningsniveau man er på. Gustav sørger for at alle kan følge trygt med og der vil blive forklaret og fortalt om de enkelte øvelser, så alt bliver udført korrekt. Du vil helt sikkert også blive udfordret hvis du har erfaring med træning eller træner regelmæssigt. 


Program

Der er ca. fælles træning 2 gange hver dag. Én om formiddagen og en om eftermiddagen. Der vil herudover være mulighed for at deltage i morgen gåture. Der er rig mulighed for at socialisere, da der spises sammen i buffet restauranten. Du har rig mulighed for at stifte bekendtskaber og blive en del af en positiv og glad gruppe! 


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

For at booke rejsen skal du anvende tilmeldingslinket her på siden. Du skal udfylde formularen. Efterfølgende vil du få din endelige bookingbekræftelse inden for 3–5 hverdage. Når du booker rejsen er der inkluderet fly, bagage, mad ombord på flyet, transfer, morgen-, frokost- og aftenbuffet. Man bor i delt dobbeltværelse hvis man booker to personer sammen. Rejser man alene skal man være opmærksom på, at der kommet et enkeltværelsesgebyr. 

Info om ugen

10.198,- pr. person*

Dato: 3.- 10. sep 2024

Hotel: Playitas Resort

Dette indgår:           

  • Charterfly
  • Bagage 20 kg + håndbagage
  • Mad ombord på flyet
  • Lufthavnstransfer
  • Boende i delt dobbeltværelse*
  • Fuldpension (morgen-, frokost- og aftenbuffet)
  • Alt træning med Gustav på programmet
  • Hotel & træningsresort i topklasse

*Rejser du alene er der enkeltværelsestillæg på 1.300 kr. pr. person

Tilmeld dig rejsen

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om Gustav Salinas


 

Gustav Salinas

’Mit navn er Gustav Salinas. Jeg er 31 år og er en superglad og udadvendt træner og coach. De sidste par år har jeg både haft mit eget fitnesscenter og udgivet diverse kogebøger. Jeg har en kæmpestor passion for kost og træning. Jeg elsker at kunne dele min erfaring videre til andre mennesker på en anderledes måde, der er lettere tilgængelig - for i min optik så handler livet ikke om at undvære. Livet handler om at finde nogen sundere og gode alternativer. Når jeg formidler mine budskaber, så er det altid med et smil på læben. Derudover elsker jeg at rejse. At rejse for mig er at leve. Derfor er jeg også meget taknemmelig over at have et samarbejde med Apollo Sports.’

Læs mere om Gustav og fitnessnu på hjemmesiden

Følg med på Facebook: @GustavAndersenSalinas

Følg med på Instagram: @gustavsalinas /@fitnessnu.nu 


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas