Book transfer

- for en nemmere rejse

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel for en smidigere rejse. Apollos transferbus bringer dig trygt, sikkert og nemt til og fra dit hotel. Du betaler i forvejen og slipper for at skulle arrangere transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og afslutning på ferien!

  • Bekvemt mellem lufthavn og hotel
  • Betalt og klart – bare sæt dig til rette
  • Passer til flytiderne

Transfer bookes som tilvalg

Transfer indgår ikke i rejsens grundpris men skal bookes som tilvalg. Det gør du enten i forbindelse med booking af rejsen eller efterfølgende via "Min rejse". 

Transferprisen kan variere mellem forskellige rejsemål. Præcis pris fås ved booking og gælder for både ankomst og hjemrejse. 

Værd at vide

Rejsen til og fra hotellet foregår som regel med bus eller taxa og i visse tilfælde med båd. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.
Ændringer i den planlagte transfer kan ske med kort varsel afhængigt af omstændigheder, som Apollo ikke har indflydelse på. Dette kan f.eks. være vejrforhold, lokale helligdage, ændrede åbningstider m.v, og ændringer kan resultere i tidligere afgang, ventetid og i nogen tilfælde overnatninger. Aktuelle hjemrejsetider bliver sendt til dig via SMS to dage før afrejse.

De bus- og/eller bådtransporttider, vi opgiver, er effektive transporttider. Du skal dermed forvente at der kan blive brugt længere tid end den estimerede transporttid til at køre rundt mellem hotellerne.Der kan forekomme ventetid ved hotellet, lufthavnen eller f.eks. havneområde i forbindelse med ankomst og afrejse.Ved længere ventetider vil Apollos rejseleder passe på din bagage.

Bemærk! Børn 0-2 år skal sidde på en voksens skød. Hvis du har din egen autostol, eller har brug for en autostol til et spædbarn, kan du arrangere en transfer på egen hånd og tage en taxa til hotellet. Busserne har normalt sikkerhedsseler og følger landets lokale standard og sikkerhedsregler.

Specialbagage

Medbringer du specialudstyr som f.eks. sportsudstyr, cykler o.lign. er du selv ansvarlig for transfer af dette fra lufthavnen til hotellet og retur. På visse rejsemål kan det forekomme, at du skal betale et gebyr for transfer af specialudstyr, og transporten skal ofte bestilles hjemmefra samtidig med bestilling af rejsen. Spørg vores salgskonsulenter, hvad der gælder for netop din destination.

Har du ikke booket din rejse endnu?

Find og book din rejse her og tilføj transfer som tilvalg, når du booker din rejse med Apollo. 


Kun booket fly eller sammensat rejsen selv?

Du kan ikke booke transfer, hvis du kun har booket fly eller sammensat rejsen selv. 

Kombinationsrejser

Transfer indgår i alle kombinationsrejser og foregår med bus, minibus, taxi, båd eller fly afhængig af rejsemål. Afhentningstidspunktet oplyses på destinationen, eventuelle billetter fås også på destinationen.


Flere tilvalg til charterrejsen

Check din bagage ind, book transfer til og fra lufthavnen eller se alle tilvalg for charterrejsen.

Forudbestil siddeplads

Din rejse starter på flyet, så sørg for, at der er præcist, som du ønsker! Vælg dit yndlingssæde og forudbestil det sæde, du vil sidde på flyet.

Læs mere og book

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere og book

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg