Træningsrejse 60+ med Swedish Training Camp

Playitas Resort, Fuerteventura

Velkommen til den perfekte træningsrejse for aktive 50-årige ledet af Swedish Training Camp til Playitas Resort på Fuerteventura. Kan du lide at træne, hænge ud i grupper, møde nye bekendtskaber, spise og drikke godt? Så skal du tage med til Playitas Resort og nyde skønne træningspas, foredrag, sol, svømning og socialt samvær med træningsglade deltagere.


Om rejsen

Vi fylder dagene med motion, glæde, sol, svømning og skønt fællesskab. Udover træning forbedrer vi din oplevelse med sjove aktiviteter som f.eks en udflugt til Costa Calma, mulighed for at prøve noget nyt såsom SUP eller cykling. Lyt til informative foredrag, musikquizzer og fantastiske solnedgange. Denne uge må du bare ikke gå glip af!

Vi har sammensat et komplet ugeprogram, der passer til alle, og du vælger selv, hvor meget du vil deltage i. Ingen vil presse dig, men sammen vil vi opmuntre hinanden under vejledning af professionelle trænere og ledere.

Vi starter ofte dagen med en powerwalk eller et morgenstræk inden morgenmaden. Herefter fylder vi dagene med træningspas som kredsløbsfitness, fitness, funktionel træning, core, styrketræning i grupper, mobilitet og afspænding, vandaerobic, dansepas m.m.

Det er vigtigt at få alle til at føle sig velkomne og inkluderet, og vi sørger for detaljerne, så du får en dejlig oplevelse med os.


Ugens program   

Programmet for ugen præsenteres snarest.

*Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i programmets indehold og tidspunkter.


Hvem kan deltage?

Personer i 50'erne - ja! Men også for dig, der er født tidligere eller senere. Vi er en flok modne mennesker, der vil træne, yoga, strække, diskutere og bare leve!

Rejsen passer for alle, uanset om du er i starten af ​​din træning eller har trænet længe. Vi lægger stor vægt på personlig kommunikation og at alle føler sig godt tilpas.


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp er en del af virksomheden Golden Wellness AB, som ejes og drives af det svenske par, Petra og Håkan. Både Petra og Håkan arbejder med events og træningsvirksomheden Golden Wellness på fuld tid. Swedish Training Camp har visionen, "At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at forstå de positive effekter af det". Det skal være sjovt, enkelt og svedigt. Swedish Training Camp har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser (over 50 træningsrejser i bagagen) , og hjælper ligeledes andre træningsvirksomheder med deres træningsevents. Petra og Håkan startede med at tilbyde trærningsrejser igennem Apollo i Sverige, hvilket hurtigt blev en succes og dette har Apollo i Danmark ligeledes gjort med stor succes og mange deltagere.

Pris fra: 10 698,- pr. person

Dato: 15.-22. november 2024

Hotel: Playitas Resort

Afrejse: København & Billund 

Dette indgår:   

  • Fly tur & retur
  • Mad om bord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur & retur
  • Ophold i delt 1-værelses lejlighed på Playitas Resort 
  • Alle pas ifølge program med Swedish Training Camp
  • Goodiebag med bl.a. trænings t -shirt
  • Hotel og træningsfaciliteter i topklasse

*rejser du alene kommer der enkeltværelsestillæg på 2.500,-

BOOK
Sidste dag for booking 1. november 2024, eller tidligere hvis der er udsolgt.

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne

 

Petra Alm-Johansson - Uddannet personlig træner og ernæringsrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fysisk træner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder med event& træningsfirmaet Golden Wellness på fuld tid.

Håkan Johansson - Certificeret tennistræner, padeltræner og fysisk træner med over 30 års fuldtidserfaring. Certificeret mental coach. Opgaver som personlig træner og fysisk træner i forskellige sportsgrene på eliteniveau gennem mange år.

Afhængigt af antallet af rejsende har vi flere fantastiske instruktører med på turen. De har mange års erfaring med trænings- & træningsture. Disse præsenteres i programmet senest 2 måneder før afrejse.


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas