Træningsrejse med Swedish Training Camp

Træningsrejse med Swedish Training Camp

Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos

Tag på en træningsrejse i samarbejde med Swedish Training Camp, en træningsuge med inspiration, viden og træningsglæde! Vi fylder dagene med træning, sol, svømning og skønt fællesskab på sportshotellet Porto Myrina - powered by Playitas.


Om rejsen

Instrukørerne fra Swedish Training Camp vil inspirere dig med deres viden, passion og glæde for bevægelse og fysisk udvikling. Kombineret med god mad og skønt fællesskab med ligesindede, så bliver dette en uge du sent vil glemme. Der lægges vægt på, at alle skal føle sig velkomne og inkluderet, og at alle detaljerne er på plads, så du får en vidunderlig oplevelse.

Vi har sammensat et komplet ugeprogram, som passer til alle, og du vælger selv, hvor meget eller hvor lidt du vil deltage. Som regel starter vi med powerwalks eller en frisk løbetur om morgenen før morgenmaden.

Du har dagligt mulighed for at deltage i vores populære StyrkeBox-hold. I styrkeboksen udvikler du dig inden for styrketræning. Vi fokuserer på teknik og gennemgår træner dagligt forskellige muskelgrupper. Du kan også vælge at deltage i cirkeltræningen Cardio Hiit, som fokuserer på konditionen. Her får du pulsen op, og det er all in. Ud over disse populære og fantastiske træningssessioner har vi tilbagevendende sessioner i løbet af ugen: core, mobilitet/stræk, MBL, TABATA, boot camp, løbeskole og intervaller med tekniktips.


Holdbeskrivelser 

 

Powerwalk – Vi går så hurtigt, at det løber ned af ryggen på. 

Intervaller/løb - Distance og intervaller, i omgivelserne omkring hotellet. 

Intervaller med teknik - Forskellige intervaller på ruter og forskellige tidsintervaller. Vi gennemgår også gode tips og teknikker til at forbedre løb. Dette kan også gøre som powerwalking i stedet for løb.  

Styrkebox - Udvikling indenfor styrketræning. Vi træner 3 muskelgrupper pr session samt en cardio del, hvor vi roterer i 4 forskellige cirkler. Styrkeboksen er på programmet hver dag under vores træningsture og er værdsat af alle, både erfarne og nybegyndere. Vi hjælper alle med at tage træningen til næste niveau, og du vil mærke en udvikling på kun 1 uge. 

Cardio Hiit - Højintensiv træning for øget kondition og fedtforbrænding. Det er kontrasten til styrke, nemlig pulstræning. Layoutet er det samme som i styrke, det vil sige 4 forskellige cirkler indeholdende forskellige cardioøvelser. Cardio Hiit er også en tilbagevendende session hver dag hele ugen. Perfekt til at komme i bedre form og udfordre dig selv. Alle kan deltage, da vi arbejder i tidsintervaller helt individuelt i gruppen. 

MBL (MRL) - ​​Fokus på at styrke mave, balder og lår. Rigtig god til også at styrke omkring knæled, hofter og kernen. En træning som også er god til at forebygge skader.  

Boot Camp - Træning i lokalområdet eller på stranden med kroppen og naturen som redskaber. Masser af teamwork og high fives. Legesygt og sjovt! 

Core - Kropskontrol i slowmotion. Fokus på mave, ryg og mobilitet. 

Stræk & afspænding - Vi blødgør og strækker kroppen i langsomme bevægelser. Vi kan både starte og slutte af med afspænding og mindfulness. Foregår barfodet til flydende musik. 

TABATA- Træningsfest med 100% kondition og styrke. 20 sekunders øvelser, 10 sekunders hvile. Musik med nedtælling. Enkelt og opmuntrende for alle. Kan foregå med eller uden udstyr.

 


Ugens program & holdbeskrivelser

Program

*Bemærk venligst, at programmet er foreløbigt og kan ændres. 


Hvem kan deltage?

Rejsen passer til alle, uanset om du lige er startet med at træne eller har trænet i lang tid. Vi lægger stor vægt på den individuelle kommunikation og på, at alle føler sig godt tilpas. Det betyder, at ingen behøver at føle sig alene
Dette er også en rejse, hvor du sagtens kan rejse alene. Du vil møde mange nye venner, som du vil have det sjovt med og skabe minder for livet.


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp er en del af virksomheden Golden Wellness AB, som ejes og drives af det svenske par, Petra og Håkan. Både Petra og Håkan arbejder med events og træningsvirksomheden Golden Wellness på fuld tid. Swedish Training Camp har visionen, "At få så mange mennesker som muligt i bevægelse og få dem til at forstå de positive effekter af det". Det skal være sjovt, enkelt og svedigt. Swedish Training Camp har mange års erfaring med at arrangere træningsrejser (over 50 træningsrejser i bagagen) , og hjælper ligeledes andre træningsvirksomheder med deres træningsevents. Petra og Håkan startede med at tilbyde trærningsrejser igennem Apollo i Sverige, hvilket hurtigt blev en succes og dette har Apollo i Danmark ligeledes gjort med stor succes og mange deltagere.

 

Pris fra: 10.398,-

Dato:
22.-29. sep 2024, 10.398,-

Hotel: Porto Myrina - powered by Playitas

Afrese fra: København

Dette indgår:

  • Fly tur/retur inkl. bagage og mad 
  • Transfer tur/retur 
  • Delt dobbeltværelse* 
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad) 
  • Alt træning på programmet 
  • Foredrag med bobler 
  • Goodiebag med tøj 
  • Hotel & træningsresort i topklasse 

*Enkeltværelsestillæg 2.700,-

Book september 2024

Bookingfrist 8. september 2024 eller tidligere, hvis arrangementet er fuldt booket.

Kontakt os: sports@apollorejser.dk   

Petra Alm-Johansson – Uddannet personlig træner og ernæringsrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppetræningsinstruktør. Foredragsholder, sundhedsinspirator og fysisk træner for forskellige elitehold i Sverige. Arbejder med event& træningsfirmaet Golden Wellness på fuld tid.

Håkan Johansson - Certificeret tennistræner, padeltræner og fysisk træner med over 30 års fuldtidserfaring. Certificeret mental coach. Opgaver som personlig træner og fysisk træner i forskellige sportsgrene på eliteniveau gennem mange år.

Udover Petra og Håkan, vil du også kunne møde andre instruktører, som alle har mange års erfaring med træningsrejser, Antallet af instruktører afhænger af antal deltagere på rejsen.


Om hotellet

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas