Golfrejser i solen

Apollo arrangerer golfrejser med fly, hotel og golfpakker  - både i forbindelse med vores charterrejser og sammen med vores søsterselskab golfeksperten Golf Plaisir.

Golf på Playitas Resort

Rejs til Fuerteventura og træningshotellet Playitas Resort hvor du bor lige ved hotellets smukke golfbane. Banen byder på udfordrende og sjov golf med strategisk placerede forhindringer – en udfordring for alle niveauer af golf! Gæster på Playitas Resort har ud over golf også adgang til uendelige træningsmuligheder som fx fitnesscenter, holdtræning, tennis og svømning. På Playitas tilbyder vi golfpakker til en god pris, hvis du forudbestiller inden afrejse.


Læs mere og book rejse

Book golf hos Golf Plaisir

Golf Plaisir

Golf Plaisir er Skandinaviens største golfarrangør og er i mange år blevet kåret til en vinder ved World Golf Awards. Vi arrangerer golfture hovedsageligt til lande omkring Middelhavet, men er også de største i branchen på destinationer som De Kanariske Øer og De Forenede Arabiske Emirater.

Hos os tilbydes du som golfspiller en omhyggeligt pakket komplet løsning med en golf vært og ofte din egen golfpro. De fleste rejser inkluderer en hel dags greenfee. I løbet af ugen arrangeres også konkurrencer, golfskole, middage og kulturelle udflugter. Nyd en afslappende golfferie, hvor du ikke behøver at tænke på praktiske detaljer!

Se mere hos Golf Plaisir


Bliv inspireret til golfrejser her og få den golfferie du drømmer om!

Golfferie med Apollo

Golfrejse til Cordial Green Golf