Golfrejser til solen

At holde ferie, spille golf og opdage verden - det lyder skønt, ikke? Med vores søsterselskab Golf Plaisir kan du tage på golfferier til destinationer over hele verden. Uanset om du foretrækker en færdigpakket rejse, eller du vil skræddersy din egen rejse, har vi noget til dig.

Byg selv din golfrejse med Golf Plaisir

Sammensæt din egen rejse, vælg mellem kun at booke fly eller hotel eller en rejse med fly, hotel og golf. Du kombinerer simpelthen din rejse på den måde, der passer dig bedst.

Golfbaner i flot natur

3 grunde til at tage på en golfrejse

1. Forlæng golfsæsonen i varmen i udlandet: Ofte kommer efteråret for tidligt, og foråret kommer for sent. Hvis du ikke har lyst til at lægge golfkøllerne på hylden, er en golfrejse en god måde at forlænge golfsæsonen på. Det er dejligt at spille golf i varmen, især når det er køligt derhjemme, og golfbanerne er lukkede.

2. Aktiv ferie: Det er dejligt at ligge i solen på stranden, men flere og flere søger en aktiv ferie. At tage på golfrejse er den perfekte feriekombination, hvor man kommer ud i naturen og bevæger sig, mens man har det sjovt. Der er også masser af tid til at slappe af i en solstol med en drink i hånden. Helt sikkert det bedste fra begge verdener.

3. Socialt samvær: At tage på golfrejse er ikke kun en chance for at spille golf, men også en mulighed for at socialisere med andre golfentusiaster. Du kan møde folk fra forskellige dele af verden, som deler den samme passion for golf. Det er simpelthen en fantastisk mulighed for at skabe nye venskaber og udveksle erfaringer, både på og uden for golfbanen.

Golf Plaisir

- Etableret i 1992
- Den største golfrejsearrangør i Norden med aktiviteter i Sverige, Danmark, Norge og Finland.
- Bredt udvalg af forskellige typer golfferier

  • Ugeture - færdige pakker med golfvært på stedet, fly, transfer, indkvartering og forudbestilte starttider.
  • Longstay - vær væk i mere end 28 dage.
  • Temarejser - trænings- og temarejser
  • Flexrejser - sammensæt selv din pakke
     

 

Book rejse »
Golfrejser med Golf Plaisir


Apollo Sports – træningshoteller for alle

Vil du have en oversigt over alle vores sportshoteller, skal du læse mere her.

Træningsrejser

Vi har et stort udbud af træningsrejser og træningscamps, som passer alle – lige fra elite sportsudøveren til den der blot ønsker at være aktiv.

Træningskalender

Vores træningsuger passer dig, som vil fokusere på din favoritaktivitet eller sport, finslibe teknikken og opleve træningsglæde sammen med andre.

Se træningskalenderen

Apollo Sports nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Apollo Sports nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud før din næste træningsrejse.

Tilmeld dig vores Apollo Sports nyhedsbrev her