Cardiofest med Roy-André Sand

Skal du med til Levante den 9. oktober? Så kan du med god grund glæde dig, for så er Roy-André Sand med som gæsteinstruktør. Roy-André elsker tempofyldte fitnesstimer og omtales som en af ​​Oslo’s mest profilerede instruktører. Uanset dit niveau og din erfaring vil du få en masse energi og udbytte af træningen i løbet af ugen. Kom med!


Holdbeskrivelser

Step: er den ultimative fitness-session på en stepbænk med enkle trin og koreografi, der er let at følge. Musikken og instruktøren vil inspirere dig til at give alt du har!

Power Step: er den ultimative intervalklasse! Vi veksler mellem fitnessintervaller på stepbænke og styrkeintervaller med vægte, for at give dig en komplet træning for hele kroppen. Musikken og instruktøren vil inspirere dig til at give alt du har!

Cardio Energy: Cardio Energy er den ultimative fitnesstime! Selvom vi bevæger os i takt med musikken, er trinene enkle og koreografien nem at følge. I timen indgår spring og løb, men som deltager kan du vælge selv at ændre trinene, så du får mest muligt udbytte og glæde af timen.

HIIT: står for High Intensity Interval Training og er en populær og effektiv træningsform for alle med forskellige øvelser uden udstyr, her bruger man kroppen som redskab.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2–3 timers daglig holdtræning, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres efter ankomst.


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller passer alle der synes om en aktiv livsstil og rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træningen er gratis for dig der bor på det valgte hotel i den pågældende uge. Klik på det blå bookinglink og gå til den aktuelle dato for træningsugen. OBS! Visse træningspas kan være mod betaling grundet stor efterspørgsel og et mindre antal pladser.

Info om ugen

Dato og hotel:

Afrejselufthavn: København, Stockholm

Dette indgår:   

  • Hotel & træningsresort i topklasse
  • Træning med Roy-André Sand

Book Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt os: sports@apollorejser.dk  


Om instruktøren & hotellet:

 

Roy-André Sand

Roy-André Sand

Roy-André er 30 år og bor i Oslo. Han har arbejdet i fitnessbranchen i 12 år, nu kun på deltid sideløbende med en restaurantchefstilling hos Fyr Bistronomi. Han har været tilknyttet Sats i 9 år på træningscentre i Kristiansand, på Sjølyst, Ullevål og nu på Colosseum. Han er instruktør i alt fra styrketimer, spinning, konceptklasser som build&burn og HIIT klasser, men det er step- og cardiotimer han laver mest. Han brænder for, at du, uanset dit udgangspunkt, får udbytte og følelsen af ​​mestring fra hans timer. Med en god portion humør og glæde! Hver lørdag fylder jeg en håndboldhal på et af Oslos største træningscentre med damer, mænd, piger og drenge.
Nu glæder jeg mig til at køre skønne gruppetimer i sol og varme med lækker musik!

Følg Roy-Andé på Instagram: @royandresand 

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​