En rejse for personlig udvikling

Gentlemen's Coach

Forløs dit potentiale med yoga, meditation, mindset og taknemmelighed. Tag med Gentlemen's Coach på vores Apollo Sports-hoteller, hvor denne personlige udviklingsrejse er skabt og kurateret til at udforske og udvikle sindet, kroppen og sjælen.


Om ugen

Dette er ugen for dem, der ønsker at få værktøjer og teknikker til at ændre tankemønstre og skabe en positiv indre dialog, lære at håndtere stress, øge roen i sindet og skabe en afbalanceret livsstil. For dem, der ønsker at udforske og integrere mere selvkærlighed i deres hverdag for at øge velværet og skabe et stærkt fundament for selvudvikling og personlig vækst. Vi håber, at du vil opdage og styrke din indre motivation og drivkraft til at nå dine mål, og vi tilbyder støtte og inspiration fra en erfaren instruktør og en gruppe af ligesindede deltagere. 


Holdbeskrivelser

Vores Gentle Yoga er en rolig og blød yogaklasse, der er perfekt til alle, der ønsker en blid og afbalanceret yogapraksis. I denne klasse vil vi fokusere på at skabe en rolig og harmonisk atmosfære, hvor du kan slappe af, uddybe din vejrtrækning og stille dit sind. Vi vil udføre bløde og blide yogastillinger (asanas), der er tilpasset individuelle behov og evner. Hver bevægelse vil blive udført med bevidst nærvær og med vægt på at lytte til kroppens signaler og respektere dens grænser. Dette er en klasse, hvor du kan udforske og opdage din egen krop og bevægelse med omhu og venlighed. Ved hjælp af åndedrætsteknikker (pranayama) vil vi fokusere på at uddybe åndedrættet og skabe en følelse af indre ro og afslapning. Vi vil også inddrage elementer af meditation og mindfulness for at hjælpe dig med at slappe af på et dybere niveau og slippe spændinger og stress. 


Program

Gæsteinstruktøren holder 2-3 hold hver dag, undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.  


Hvem kan deltage?

Der kræves ingen forudgående viden om hverken yoga, meditation eller taknemmelighedstræning.
Disse klasser er åbne for alle niveauer. Det betyder ikke noget, om du er nybegynder eller en erfaren yogi, alle er velkomne til at deltage og nyde den blide og nærende yogapraksis. Kom, lige som du er.


Sådan booker du og hvad koster det?

Al* træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den uge, hvor gæsten optræder. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, og så skal du bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt med forhåndstilmelding for at deltage i holdene.

* Nogle af holdene på Playitas Resort kan være mod betaling. Det gælder for nogle af de hold, der afholdes i WOD Box eller i Yoga Shala.

Info om ugen:

Pris: Al træning i løbet af ugen er gratis og inkluderet i prisen, når du booker en træningstur til det relevante hotel i denne uge.

Dato & hotel: 

4.-11. jun 2024, Playitas Resort 

12.-19. okt 2024, Monte Feliz

Afrejse fra: København

Dette indgår:

  • Alle holdtræninger med gæsteinstruktøren*.
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Hotel og træningscenter i topklasse.

Book Playitas Resort

Book Monte Feliz

Kontakt os: sports@apollorejser.dk 


Om instruktøren


 

John Andreas

John Andreas, Gentlemen's Coach, er livsformålscoachen og foredragsholderen, der blev kendt af offentligheden (Sverige), da hans energiske motivationsvideoer pludselig gik viralt. John Andreas har gennemgået mange svære prøvelser i livet og bruger erfaringerne til at hjælpe andre med at komme tættere på sig selv, og han bruger også en særlig metode, som har eksisteret i verden i 30 år, netop til at få sit livsformål frem.

John Andreas driver også podcasten Live Your Dream sammen med Erik Olsson, hvor de taler om store livsspørgsmål, optimal sundhed og glæden ved at bevæge sig.
Læs mere om Gentlemen's Coach her!


Om hotellerne


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas

Monte Feliz

Monte Feliz er beliggende på en bakke i Bahia Feliz på den sydlige del af øen og byder på helt nye sportsfaciliteter og udstyr i topklasse; fitnessrum, WOD-box, yoga, holdtræning, tennis, padel, pools og cykelcenter samt vandsport. Den høje beliggenhed i Bahia Feliz er enestående, og mulighederne for gruppe- og individuel træning er omfattende - både til lands og til vands. Som på alle vores Apollo Sports-hoteller er der garanti for et højt niveau af service, sportsinfrastruktur, træning og sund mad.

Læs mere om hotel Monte Feliz »