Power og Relax med Sidsel Gade

Deltag i en træningsuge med fokus på både rå styrke og dét at komme helt ned i gear. Sidsel elsker at dele sin oprigtige træningsglæde med andre og du kan forvente en uge, hvor der er fokus på energi og styrke, men også fokus på at komme helt ned i tempo og slappe af, finde indre ro og strække kroppen godt igennem.


Holdbeskrivelser

WOD: Workout of the Day. Hver dag kommer der en ny workout, inspireret af crossfit, så du får variation i din træning. WOD består af funktionel træning i et mix af vægtløftning og pulstræning. 

HIIT: Højt intensiv intervaltræning. Det foregår i højt tempo i korte intervaller. HIIT er for dig, som gerne presser dig selv, samt forbedre konditionen. 

Core and abs: For dig som ønsker at styrke og stabilisere din core. Her trænes mavemusklerne og rygmusklerne, som er med til at opretholde den gode kropsholdning. 

Lower body: Her er der fokus på træning af ben og baller. Dette er primært styrketræning af underkroppen, og til sidst får vi også pulsen lidt op. 

Stretch and Relax: For dig som trænger til at få strækket hele kroppen ud. Vi fokuserer på dybe indåndinger og udstrækning af de store muskelgrupper. 


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 daglige træningspas, med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Programmet præsenteres på rejsemålet.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen. OBS! Visse træningspas på Playitas kan være mod betaling.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

OBS! Visse træningspas på Playitas kan være mod betaling. 

Dato & hotel:

11.-18, juli 2023, Playitas Resort

8.-15. august 2023, La Pared - powered by Playitas

 Dette indgår:           

  • Alt træning med Sidsel Gade
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Playitas

Book La Pared

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktøren

Sidsel Gade

Sidsel Gade er en udadvendt og energisk kvinde på 23 år som altid bærer et stort smil, og som elsker at få sved på panden. Til dagligt træner Sidsel i Århus Crossfit, og planlægger workouts både for sig selv og for forskellige teams. I crossfitverdenen er der plads til alle, så hvis du er klar på at blive udfordret, så garanterer Sidsel sved på panden og masser af plads til grin, på hendes hold. Sidsel er netop kommet ovenpå, efter en længere skulderskade, og har derfor rig mulighed og erfaring, med at skalere træningen, så den passer til netop dig – uanset din fysiske form eller eventuelle skader

’Motivation for mig er at have det godt både fysisk og mentalt. Et sundt sind, kommer ikke kun af hårde workouts, og derfor prioriterer jeg udstrækning, samt dét at finde ro i min egen krop.

Jeg poster ofte workouts på min instagram profil, så hvis du mangler inspiration og gerne vil se, hvordan crossfit og træning kan se ud, så hop ind og tjek det ud – jeg glæder mig til at se jer!’
Følg Sidsel på instagram: @sidselgade 


Om hotellet

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas »​

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas »​