Spicy, Sweaty & Strong

Jamilla Wittrup

Der er andre måder at svede på end at slappe af i solen ved poolen, og det er ved at deltage i mine timer. Udover at blive svedig, kan du forvente en hård træning, et energiboost, masser af sjov og god musik og måske endda lære noget nyt. En ting er sikkert, når vi afslutter sessionen er vi altid i bedre humør, end da vi startede!


Holdbeskrivelser

WOD Workout of the Day. Crossfit-inspireret træning af hele kroppen. På dette hold vil du blive udfordret på teknik, styrke og cardio. Vi kommer til at gøre brug af en masse udstyr som for eksempel: kettlebells, håndvægte, vægtstænger, sjippetorve, romaskiner og medicinbolde.

Upper Body Styrketræning af hele overkroppen, med massere fokus på teknik

Lower Body Styrketræning af ben, baller og core, med massere fokus på teknik

HIIT  Høj puls, god musik og en masse energi er hvad du kan forvente af dette hold. Vi kommer til at skrue helt op for både musik og tempo. Du kommer til at gå fra holdet i godt humør og med følelsen af at du gav dig selv 100%.

Full Body Strength Tunge løft for de store muskelgrupper og fuld fokus på teknik. Dette hold kommer til at blive en smule mere teknisk og kommer både til at være godt for nybegyndere såvel som rutinerede træningsfolk.

Ass & Core Coren er fundamentet i vores krop og ballerne er den største muskelgruppe. De har derfor enorm stor betydning for hvordan vi kan præstere i andre sportslige præstationer og kan desuden hjælpe os med at holde os skadesfri. Så kom med til en hård, sjov og gavnlig træning.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timer hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedage. Programmet præsenteres på stedet på det respektive hotel.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset tidligere niveau. Alle klasser afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørpas kan du også deltage i hotellets faste udbud af sport og aktiviteter OBS +16 år for WOD & Overkrop.

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det nuværende hotel i den aktuelle uge af træningen. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, så er det bare at booke din rejse inden for de datoer gæsteinstruktøren vil være der. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i sessionerne.

Info om ugen 

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du bestiller en rejse til hotellet i den aktuelle uge.

Afrejse fra: København 

Dato & hotel:

13.-20. aug 2024, Playitas Resort

1.-8. feb 2024, Monte Feliz

 Dette indgår:           

  • Alle sessioner med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter efter hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfacilitet

Book Playitas Resort

Book Monte Feliz

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


Jamilla

Jamilla Wittrup er en erfaren instruktør og personlig træner. I løbet af de sidste 4 år har hun levet og åndet træning i storbyer som London, Sydney og København. Med en konstant energi og et strålende humør vil Jamilla inspirere og motivere dig til at udfordre dig selv. Når det kommer til at opretholde den rette teknik og presse folk til deres egne grænser, er hun hård og kompromisløs. I øjeblikket arbejder Jamilla som selvstændig personlig træner og fitnessinstruktør hos Nordic Strong i København.

Følg Jamilla Wittrup på Instagram @Jamillawittrup_


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas