Spicy, Sweaty & Strong

Jamilla Wittrup

Der er andre måder at svede på end at slappe af i solen ved poolen, og det er ved at deltage i mine timer. Udover at blive svedig, kan du forvente en hård træning, et energiboost, masser af sjov og god musik og måske endda lære noget nyt. En ting er sikkert, når vi afslutter sessionen er vi altid i bedre humør, end da vi startede!


Holdbeskrivelser

HIIT er en træning, hvor du kan forvente, at din puls bliver forhøjet. Vi arbejder i relativt korte og intense intervaller, primært med vores egen kropsvægt eller udstyr som medicinbolde og cardiomaskiner.

WOD står for Workout of the Day. Her kan du forvente en kombination af styrketræning og konditionstræning. Vi vil bruge masser af udstyr som kettlebells og håndvægte, men også vores egen kropsvægt.

Abs and Core er en 30-minutters gruppe, hvor vi hovedsageligt fokuserer på kroppens kerne, altså kernen. En stærk kerne betyder et stærkt fundament, og jo stærkere fundamentet er, jo mindre er risikoen for skader. En stærk kerne giver også en bedre kropsholdning og fremmer vores atletiske evner.

Upper Body er en træning, hvor vi fokuserer på at gøre vores ryg, skuldre, arme, bryst og mave stærkere. Denne session vil primært bestå af tung vægttræning med kettlebells, vægtstænger, håndvægte og TRX.

Stretch and Relax er en session, hvor du kan forvente at slippe spændinger i kroppen og udføre udfordrende stillinger. I denne session vil vi også arbejde med balance og koordination. Vi slutter altid af med nogle vejrtrækningsøvelser.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timer hver dag, med undtagelse af ankomst- og afrejsedage. Programmet præsenteres på stedet på det respektive hotel.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset tidligere niveau. Alle klasser afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørpas kan du også deltage i hotellets faste udbud af sport og aktiviteter OBS +16 år for WOD & Overkrop.

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det nuværende hotel i den aktuelle uge af træningen. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, så er det bare at booke din rejse inden for de datoer gæsteinstruktøren vil være der. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i sessionerne.

Info om ugen 

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du bestiller en rejse til hotellet i den aktuelle uge.

Afrejse fra: København 

Dato & hotel:

14.-21. januar 2024, Aqua Vista - powered by Playitas 

 Dette indgår:           

  • Alle sessioner med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter efter hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfacilitet

Book Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


Jamilla

Jamilla Wittrup er en erfaren instruktør og personlig træner. I løbet af de sidste 4 år har hun levet og åndet træning i storbyer som London, Sydney og København. Med en konstant energi og et strålende humør vil Jamilla inspirere og motivere dig til at udfordre dig selv. Når det kommer til at opretholde den rette teknik og presse folk til deres egne grænser, er hun hård og kompromisløs. I øjeblikket arbejder Jamilla som selvstændig personlig træner og fitnessinstruktør hos Nordic Strong i København.

Følg Jamilla Wittrup på Instagram @Jamillawittrup_


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas