Skiferie

Velkommen til Apollo Sports sne- og skiparadis for skiløbere på alle niveauer. Her finder du kvalitetssikrede skisportssteder på nøje udvalgte destinationer, som tilbyder unikke skioplevelser til attraktive priser. Hos os kan du, dine venner og hele familien bestille en komplet pakkerejse med alle dens fordele til et af vores udvalgte skiområder. For skientusiaster tilbyder vi spektakulære guidede skirejser til flere spændende destinationer.

Vi tager os af alt det praktiske, så du kan nyde en uforglemmelig skiferie. Book din næste skiferie med Apollo Sports og oplev magien ved at stå på ski på et helt nyt niveau med både gamle og nye venner.

️ Godt skiløb

Udforsk varierede bakker af høj kvalitet og naturskønne omgivelser.

 Snegaranti

Udforsk skiløjper af høj kvalitet med pålidelige sneforhold.

🏔️ Autentiske oplevelser
Oplev den lokale kultur og nyd et autentisk eventyr.

💰 Prisvenlige rejsemål

Nyd en fantastisk skiferie, hvor du får meget for pengene.

🔒 Trygt & sikkert

Pakkerejseloven sikrer dig en tryg og ubekymret rejse.

🌍 Alsidige rejsemål

Fra Kaukasus til Alperne - du kan opleve unikke skisportssteder i hele Europa.


Skirejser

Find ud af mere og book din næste skirejse til et af vores udvalgte skisportssteder

Skirejser til Alagna, de italienske alper

Det italienske skisportssted Alagna byder på fantastisk skiløb i smukke omgivelser og et charmerende miljø.

Læs mere og book

Skirejser til Gudauri, Georgien

Skisportsstedet Guadari i de mægtige Kaukasus-bjerge med toppe på over 5.000 meter har fået et stort løft i de senere år med nye lifte og hoteller. Der er både catski og helikopter til dem, der vil have det lille ekstra. 

Læs mere og book

Skirejser til Erciyes, Kappadokien

Mount Erciyes top i det magiske Kappadokien når omkring 4.000 meter over havets overflade og er et etableret skisportssted og det bedste i landet. Det er også hjemsted for utrolig mad, service og mennesker som få andre steder.

Læs mere og book

Skirejser til Bansko, Bulgarien

Velkommen til Bansko, Bulgariens største skisportssted! Todorka-bjergets top på 2.746 meter tårner sig stejlt op over skiområdet med en imponerende faldhøjde på over 1.500 meter, pister af høj kvalitet og livlig afterski.

Læs mere og book

Skirejser til Parnassos, Grækenland

Oplev det største skisportssted i Grækenland! Her kan du glæde dig til fantastisk skiløb og græsk kultur i en vidunderlig kombination. 

Læs mere og book

Guidede skirejser

Rejs i mindre grupper til nogle af verdens bedste skiområder med offpiste. Se alle vores aktuelle skirejser med guide og book dit livs skieventyr!

Hokkaido Roadtrip

Hokkaido Roadtrip, et spændende eventyr i den nordligste del af Japan, hvor kultur, mad og skiløb er i fokus. 8 tætpakkede skidage på 4 forskellige skisportssteder i små grupper på 7 deltagere.

Japow

En tilbagevendende klassiker og vores pudderrejse nummer et! Hvis du leder efter en uforglemmelig skioplevelse, er dette turen for dig! Rejsen er 9 dage lang, og i den tid har du tid til 6 hele pudderdage!

Family Catski Nordmakedonien

Tag familien med på et skieventyr til Nordmakedonien med familievenlig offpiste, små menneskemængder og med komfort i fokus! Turen foregår i en lille gruppe på maks. 14 deltagere sammen med lokale guider.

Ski touring på Kreta

Kan man stå på ski på Kreta? Det er ikke muligt, vel? Jo, det gør det - og det er godt. Rigtig godt! Der er ingen skisportssteder på Kreta, men bjergene er fantastiske, og toppene når op på omkring 2.500 meter over havets overflade.

Roadtrip i Canada

British Columbias fantastiske bjerge kombineret med hyppige snefald gør vores roadtrip i Canada svær at slå. Ja, der er forskel på sne. I grupper på op til 12 deltagere og to erfarne guider rejser vi i legendariske resorts med endeløst legende terræn.

Om vores skirejser

Vil du med på ski? Velkommen til Apollo Sports. Med over 20 års ekspertise i skibranchen fra det tidligere datterselskab Xtravel vil Apollo Sports levere de bedste skioplevelser. 

I vores skiportefølje har vi håndplukket unikke destinationer, som kun få nordboere har besøgt, og hvor skiløb kombineres med den ægte lokale kultur. Vi fremhæver det unikke ved hver destination og lægger stor vægt på kvalitetssikrede pister og liftsystemer, unikke oplevelser, kyndige, erfarne og serviceorienterede guider og instruktører. På vores destinationer tilbyder vi velpræparerede pister, lifte med høj kapacitet, et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, mad og drikke i verdensklasse, og hvor du kan finde en pakke, der passer til dig, eller hvorfor ikke booke en af vores unikke skiarrangementer, som med garanti er noget ud over det sædvanlige.

Uanset hvem du er; barn eller voksen, nybegynder, erfaren eller professionel, solo, par eller stor gruppe, så hjælper vi dig med din næste skiferie.  


Gå ikke glip af vores tips & nyheder

Hvis du altid vil være opdateret, så glem ikke at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af nogen nyheder!

Planlæg din næste skitur med vennerne, skikonference eller aktive gruppeferie med Apollo Sports. Vi hjælper dig hele vejen med valg af hotel, booking af fly, transfer, hoteller og sportsfaciliteter.

Få et tilbud

Vi elsker jeres feriebilleder!

Del dine feriebilleder med os ved at tagge @apollosports i billedet eller i kommentarfeltet på Instagram.

 

Følg os på vores sociale medier

 

Apollo Sports Sverige på Facebook Apollo Sports Sverige på Facebook