Apollo Mondo

Apollo Mondo – hoteller man elsker

Vores Apollo Mondo-hoteller er nogle af de hoteller, som vi er mest stolte af hos Apollo. Her venter ekstra gode ferieoplevelser skabt i samarbejde med engagerede hotelejere, lokale køkkenchefer, gæster og inspiratører fra træningsbranchen, rejsebranchen og restaurationsbranchen, ja, til og med cafébranchen!

Alt for en fantastisk ferie

Vi stiller høje krav til vores Apollo Mondo hoteller. Hotellerne ligger smukt, oftest på eller nær stranden, altid med mulighed for at mikse pool og strand, og de har alle noget helt unikt for sig. Hoteller man helt enkelt elsker.

Kort om Apollo Mondo

Charterresor med ApolloHoteller med høj kundetilfredshed

Charterresor med ApolloBredt udvalg af faciliteter

Charterresor med ApolloSmuk beliggenhed på eller nær stranden

Charterresor med ApolloKan kun bookes med Apollo

Apollo Mondo Family Resorts

Apollo Mondo Family Resorts

Dette er vores absolut bedste familiehoteller med ekstra af alt! Her findes børneklub, svømmeskole, et stort udbud af træning, god baristakaffe og lækker mad. Helt enkelt hoteller som hele familien vil elske.

 

Se alle Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected

Her finder du hoteller af høj standard og komfort for såvel par som familier. De yngre gæster er underholdt i Polly & Minos legerum og på legepladserne, mens de voksne kan nyde en god kop baristakaffe eller holdtræning.

 

Se alle Apollo Mondo Selected-hoteller
Apollo Mondo Enjoy

Apollo Mondo Enjoy

Tilfredse gæster, gode hoteller og fokus på det lokale. Det er Apollo Mondo Enjoy-hoteller i en nøddeskal. Her tager vores lokale samarbejdspartnere sig ekstra godt af sine gæster.

 

Se alle Apollo Mondo Enjoy-hoteller
Book Apollo Mondo Duo-hoteller

Apollo Mondo Duo

Apollo Mondo Duo er hoteller for jer to over 16 år, og tilbyder en skøn pause fra hverdagen. Kendetegnet for disse hoteller er høj kundetilfredshed og god standard.

 

Se alle Apollo Mondo Duo-hoteller