Roadtrip i Canada

British Columbias fantastiske bjerge kombineret med hyppige snefald gør vores roadtrip i Canada svær at slå. Ja, der er forskel på sne. Vi taler om champagnesne af højeste kvalitet. I grupper på op til 12 deltagere og to erfarne guider rejser vi i legendariske resorts med endeløst legende terræn. Det vil du ikke gå glip af!Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

 

Fatmap

Godt 3D-værktøj til os skiløbere, her kan du finde forskellige ture og off-piste-ture.

Vejrprognoser

Vil du vide mere om det seneste vejr i Fernie, vores første stop? Her finder du også snehistorien.

Pistekort

Kort over skiområdet (vi kører ikke på mange pister på denne tur)


Mere information

Hele konceptet med Canada Roadtrip bygger på følelsen af at rejse på skiferie med ligesindede venner, som alle ønsker at få så meget ud af skiløbet. Her venter 8 dage med puder, freeride og offpiste, samtidig med at man har det super sjovt og får masser af oplevelser.

Om skiløbet
Canada, og især British Columbia, er legendarisk for sit fantastiske terræn, hvor der ofte falder meget sne. Canada Roadtrip er en af favoritterne, og på turen besøger vi nogle af British Columbias bedste skisportssteder, Fernie Alpine Resort, Whitewater Ski Resort, Red Mountain Ski Resort, Revelstoke Mountain Resort og Kicking Horse Mountain Resort. På disse skisportssteder er der mere fokus på off-piste-områderne, og inden for "Ski Area Boundary" er der masser af gode pister. Skisportsstederne er rigtige pudderhuler og har det meste af det, vi leder efter i jagten på den bedste skiferie, nemlig masser af pudder og ikke for mange mennesker.

Udstyr
Da det er en rundrejse til flere skisportssteder, anbefales det at medbringe skiudstyr, da leje af ski bliver et logistisk puslespil ellers.

Sværhedsgrad
For at få så meget som muligt ud af denne rejse, så skal man kunne køre forholdsvis ubesværet udenfor pisten og beherske skiløb i løs sne godt. I Canada får vi en del fantastisk offpiste skiløb i skoven. For alles skyld fraråder vi nybegyndere at rejse med på vores Roadtrips til Canada. Du skal være mindst 16 år gammel og ledsaget af en værge for at deltage i disse ture.

Indgår

  • Fly tur/retur
  • Transfer*)
  • Hotel inkl. morgenmad
  • 8 dages liftkort
  • Guidning

Program
Dag 1: Ankomst til Calgary og transport til Fernie.
Dag 2-3: Opvarmning og pudderjagt i Fernie Alpine Resort. Varmt tip! Catskiing mod forespørgsel, spørg os ved ankomst!
Dag 4-6: Vi tager videre til den næste pudderhule, Nelson. Perfekt udgangspunkt for at finde puddersne: Valget står mellem Whitewater Ski Resort og Redmountain Ski Resort.
Dag 7-8: Nu går vi et niveau op og tilbringer to dage i det berømte Revelstoke!
Dag 9: De sidste to nætter tilbringes i Golden med en rock-n-roll-dag i Kicking Horse Mountain Resort!
Dag 10: Hjemrejse fra Calgary.

Værd at vide

Transfer
Vi anbefaler, at du booker et fly med en ankomsttid mellem kl. 12.00-14.00, og afgangstid kl. 15.00-17.00. Dette er for at transferen skal fungere problemfrit. Hvis du ankommer efter det anbefalede tidspunkt, og rejser før det anbefalede tidspunkt, skal du selv sørge for og betale for transferen.

Skibagage
Hvis du medbringer dit eget skiudstyr, anbefaler vi, at du registrerer det så hurtigt som muligt, da vi ikke kan garantere booking af ski, og det gøres på egen hånd på flyselskabets hjemmeside. Mere information kan findes her.