Energy Boost

Ida Björklund

En træningsuge fyldt med forskellige typer af træningsformer. Du får både trænet din krop rent fysisk, men får også trænet hjernen. Ugen passer til dig som elsker trænings i alle dens former, men som også sætter pris på at have det sjovt samtidigt. Fokus er ikke på at præstere, men udelukkende på dig selv og dit velbefindende.Der garanteres god energi, sved, træning og sjov! Ugen passer til alle uanset niveau, både nybegyndere, men også dig som træner regelmæssigt, kan med fordel følge med på denne træningsuge med Ida.


Træningspas

Jump N Sweat
En træning både for hjertet og sjælen. I takt med musikken hopper vi i forskellige takter, hvor vi bruger en mini trampolin som udstyr. Du kan forvente et program med høj intensitet og fokus på konditionen. Du har din egen trampolin hvor du udfører forskellige kombinationer af hop og bevægelser. Vi arbejder med hjerte, ben og din krops balance. Ifølge Ida er denne træningsform den mest svedige, men samtidige også den sjoveste, som man kan finde.

Jump N Sweat HIIT
En højintensitets træningstime hvor man træner hele kroppen igennem ved hjælp af en trampolin og egen kropsvægt. Der bliver kørt intervaller, hvor vi træner både styrke, balance og kondition.

Dance Fusion
En træning som føles som en stor fest, hvor fokus ligger på at have det sjovt, samt at nyde musikken og hele miljøet omkring. Forskellige kombinationer i hver sang, som vil tage os igennem musikkens forskellige genrer. Under denne træning behøver vi ikke at tænke så meget, men vi lader musikkens glade toner overtage vores krop og hofter. Denne time er ren og skær træningsglæde.

Step HEAT
Til denne træningstime opbygges der en lettere koreografi på en stepbænk. Koreografien laves til musik, som også styrer takt og tempo. Vi kombinerer her koreografi med styrkeøvelser for hele kroppen.

TRX
En træning hvor du kommer til at udfordre sig selv i alt fra din bevægelighed, torsostabilitet, balance, og styrke. Vi bruger TRX-bånd som vores udstyr under hele træningen.

Aerial Yoga
En roligere time hvor du kan fokusere på dig selv og dine egne behov. Her får du dit eget stykke stof som hænger ned fra loftet. Stoffet er den slynge, altså selve udstyret, som man bruger under denne særlige form for træning. Timen fokuserer på rolige øvelser, mobilitet og afslapning. Man øver vejrtrækning og det at turde slippe kontrol og stole fuldt ud på stoffet, også kaldet hængekøjen. Med stoffet får vi mulighed for at synke dybere ned i hvert enkelt stræk, og vi udfordrer os selv i forskellige stillinger. Stillingerne er både stående og siddende.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 hold hver dag, undtagen ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel. 


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter. 


Hvordan booker jeg og hvad er prisen?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.   

Information om ugen:

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge. 

Datoer:

20. - 27. aug 2023 

5. - 12. jan 2024

Afrejselufthavn: København, Billund

Dette er inkluderet:

  • Alle hold med gæsteinstruktøren  

  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program  

  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Aqua Vista - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Ida Björklund

Om Ida Björklund

Ida er certificeret massageterapeut og læser til personlig træner, diætist og sundhedsvejleder. Ida har arbejdet som instruktør siden 2018. Ida har tidligere arbejdet som instruktør for Apollo på Rhodos og på Playitas Resort. Ida er en energisk og positiv person som elsker at inspirere og motivere sine deltagere under de forskellige træningstimer. Ida’s timer er legende samtidig med at de er udfordrende og hårde for kroppen, og ikke mindst hjernen. Ida elsker især de timer, hvor musikken styrer kroppen og rytmerne. Ida syntes, at det er vigtigt med en varieret træning, for at kunne leve livet fuldt ud, men samtidig skal det også være sjovt. Ida sørger for, at alle øvelser udføres teknisk korrekt og kan på en forklarende og pædagogisk måde vejlede en gruppe til at nå deres mål og ambitioner.


Om hotellerne

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas