Energy boost med Ida

En træningsuge fyldt med forskellige typer af træningsformer. Du får både trænet din krop rent fysisk, men får også trænet hjernen. Ugen passer til dig som elsker trænings i alle dens former, men som også sætter pris på at have det sjovt samtidigt. Fokus er ikke på at præstere, men udelukkende på dig selv og dit velbefindende.

Der garanteres god energi, sved, træning og sjov! Ugen passer til alle uanset niveau, både nybegyndere, men også dig som træner regelmæssigt, kan med fordel følge med på denne træningsuge med Ida.


Træningspas

Jump N Sweat
En træning både for hjertet og sjælen. I takt med musikken hopper vi i forskellige takter, hvor vi bruger en mini trampolin som udstyr. Du kan forvente et program med høj intensitet og fokus på konditionen. Du har din egen trampolin hvor du udfører forskellige kombinationer af hop og bevægelser. Vi arbejder med hjerte, ben og din krops balance. Ifølge Ida er denne træningsform den mest svedige, men samtidige også den sjoveste, som man kan finde.

Jump N Sweat HIIT
En højintensitets træningstime hvor man træner hele kroppen igennem ved hjælp af en trampolin og egen kropsvægt. Der bliver kørt intervaller, hvor vi træner både styrke, balance og kondition.

Dance Fusion
En træning som føles som en stor fest, hvor fokus ligger på at have det sjovt, samt at nyde musikken og hele miljøet omkring. Forskellige kombinationer i hver sang, som vil tage os igennem musikkens forskellige genrer. Under denne træning behøver vi ikke at tænke så meget, men vi lader musikkens glade toner overtage vores krop og hofter. Denne time er ren og skær træningsglæde.

Step HEAT
Til denne træningstime opbygges der en lettere koreografi på en stepbænk. Koreografien laves til musik, som også styrer takt og tempo. Vi kombinerer her koreografi med styrkeøvelser for hele kroppen.

TRX
En træning hvor du kommer til at udfordre sig selv i alt fra din bevægelighed, torsostabilitet, balance, og styrke. Vi bruger TRX-bånd som vores udstyr under hele træningen.

Aerial Yoga
En roligere time hvor du kan fokusere på dig selv og dine egne behov. Her får du dit eget stykke stof som hænger ned fra loftet. Stoffet er den slynge, altså selve udstyret, som man bruger under denne særlige form for træning. Timen fokuserer på rolige øvelser, mobilitet og afslapning. Man øver vejrtrækning og det at turde slippe kontrol og stole fuldt ud på stoffet, også kaldet hængekøjen. Med stoffet får vi mulighed for at synke dybere ned i hvert enkelt stræk, og vi udfordrer os selv i forskellige stillinger. Stillingerne er både stående og siddende.

Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 klasser hver dag, dog med undtagelse af ankomst- og afrejsedag. Det fulde program præsenteres ude på det specifikke hotel efter ankomst.


Hvordan booker jeg og hvad er prisen?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt, til det aktuelle hotel, den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i træningen.

*Visse træningspas med gæsteinstruktøren på Playitas kan være mod et ekstra gebyr for deltagelse

Hvem kan deltage?

Vores træningshoteller passer til alle som kan lide en aktiv ferie og en aktiv livsstil, uanset niveau. På et sportshotel kan du altid finde nye træningsmakkere uanset om du rejser selv, med venner, eller som familie. Følg på en spændende ferie fyldt med træning, hvor du selv vælger at deltage i det du har lyst til, hvornår du har lyst. Der er rig mulighed for at afprøve noget nyt og udfordre dig selv, men du kan samtidig også slappe af præcis som du selv har lyst til.

Info om ugen:

Pris:  Al deltagelse i træningen er gratis og indgår i prisen, når du booker en rejse til det aktuelle hotel i samme uge som gæstetræningen foregår.

Dato & hotel:
20-27 aug 2023, Levante - powered by Playitas

Afrejselufthavn: Stockholm, København

Dette indgår i rejsen:

  • Træning under ugen med gæsteinstruktør Ida Björklund
  • Hotel- og træningsfaciliteter i topklasse

*Visse træningspas med gæsteinstruktøren på Playitas kan være mod et ekstra gebyr for deltagelse

Book Levante - powered by Playitas 

Kontakt os på: Sports@apollorejser.dk


Ida Björklund

Om Ida Björklund

Ida er certificeret massageterapeut og læser til personlig træner, diætist og sundhedsvejleder. Ida har arbejdet som instruktør siden 2018. Ida har tidligere arbejdet som instruktør for Apollo på Rhodos og på Playitas Resort. Ida er en energisk og positiv person som elsker at inspirere og motivere sine deltagere under de forskellige træningstimer. Ida’s timer er legende samtidig med at de er udfordrende og hårde for kroppen, og ikke mindst hjernen. Ida elsker især de timer, hvor musikken styrer kroppen og rytmerne. Ida syntes, at det er vigtigt med en varieret træning, for at kunne leve livet fuldt ud, men samtidig skal det også være sjovt. Ida sørger for, at alle øvelser udføres teknisk korrekt og kan på en forklarende og pædagogisk måde vejlede en gruppe til at nå deres mål og ambitioner.


Om hotellet

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas