Energy Boost

Ida Björklund

En træningsuge fyldt med forskellige typer af træningsformer. Du får både trænet din krop rent fysisk, men får også trænet hjernen. Ugen passer til dig som elsker trænings i alle dens former, men som også sætter pris på at have det sjovt samtidigt. Fokus er ikke på at præstere, men udelukkende på dig selv og dit velbefindende.Der garanteres god energi, sved, træning og sjov! Ugen passer til alle uanset niveau, både nybegyndere, men også dig som træner regelmæssigt, kan med fordel følge med på denne træningsuge med Ida.


Holdbeskrivelser

Dance Fusion
Føles som én stor fest, hvor hovedfokus er på at have det sjovt og nyde musikken og de smukke omgivelser. Forskellige trinkombinationer til hver sang, der tager os gennem musik fra forskellige dele af verden. En træning, hvor vi ikke behøver at tænke så meget, men lader musikkens rytme tage over og styre vores krop og hofter. Ren træningsglæde. 

Step N Sweat
Hvor vi opbygger en koreografi på et stepbræt, hvor vi lader musikken styre tempo og rytme. Starter simpelt og udvikler derefter trinene. Alle kan være med, både begyndere og øvede. 

Jumping Fitness
Er træning for både hjerte og sjæl. I takt til musikken opbygger vi forskellige koreografier til forskellige sange med en trampolin som hjælpemiddel. Du kan forvente en højintensiv fitnesstræning, mens du har det sjovt og laver forskellige typer trin og kombinationer på din egen trampolin. Du arbejder mest med dit hjerte, dine ben og din core-stabilitet. Efter min mening er der ingen anden træningsform, der er så svedig og så sjov på samme tid.

Mobility er mobilitetstræning*
H
vor vi hovedsageligt fokuserer på vores forskellige led i kroppen som skulderled, hofteled, knæled og ankelled for at øge mobiliteten i disse områder. Musklerne bliver også trænet. Hvis du praktiserer denne øvelse regelmæssigt, kan ømhed og smerter forsvinde, og du vil være mindre begrænset i din egen krop. En god start på dagen - men også en god afslutning.

TRX
En træning hvor du kommer til at udfordre sig selv i alt fra din bevægelighed, torsostabilitet, balance, og styrke. Vi bruger TRX-bånd som vores udstyr under hele træningen.

Aerial Yoga
En roligere time hvor du kan fokusere på dig selv og dine egne behov. Her får du dit eget stykke stof som hænger ned fra loftet. Stoffet er den slynge, altså selve udstyret, som man bruger under denne særlige form for træning. Timen fokuserer på rolige øvelser, mobilitet og afslapning. Man øver vejrtrækning og det at turde slippe kontrol og stole fuldt ud på stoffet, også kaldet hængekøjen. Med stoffet får vi mulighed for at synke dybere ned i hvert enkelt stræk, og vi udfordrer os selv i forskellige stillinger. Stillingerne er både stående og siddende.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 hold hver dag, undtagen ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel. 


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter. 


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.

*Nogle af holdene på Playitas Resort kan være mod ekstra betaling i henhold til hotellets faste program.

Information om ugen:

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge. 

*Nogle af holdene på Playitas Resort kan være mod ekstra betaling i henhold til hotellets faste program.

Datoer:

21. -28. maj 2024, Playitas Resort 

28. maj - 4. jun 2024, Playitas Resort

15. -22. sept. 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Afrejselufthavn: København, Billund

Dette er inkluderet:

  • Alle hold med gæsteinstruktøren  

  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program  

  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Playitas Resort

Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Ida Björklund

Om Ida Björklund

Ida er certificeret massageterapeut og læser til personlig træner, diætist og sundhedsvejleder. Ida har arbejdet som instruktør siden 2018. Ida har tidligere arbejdet som instruktør for Apollo på Rhodos og på Playitas Resort. Ida er en energisk og positiv person som elsker at inspirere og motivere sine deltagere under de forskellige træningstimer. Ida’s timer er legende samtidig med at de er udfordrende og hårde for kroppen, og ikke mindst hjernen. Ida elsker især de timer, hvor musikken styrer kroppen og rytmerne. Ida syntes, at det er vigtigt med en varieret træning, for at kunne leve livet fuldt ud, men samtidig skal det også være sjovt. Ida sørger for, at alle øvelser udføres teknisk korrekt og kan på en forklarende og pædagogisk måde vejlede en gruppe til at nå deres mål og ambitioner.


Om hotellerne

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner.

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas