Training camp at Playitas Resort

Jeanette Ottesen and Christian Wahlgreen

En uge i aktivitetens navn! Vil du være den bedste version af dig selv, og være med til at booste din form og fysik? 
Så er det NU du har chancen for at komme med på årets rejse med aktivitet som overskrift, i selskab med tidligere svømme OL-atlet, Jeanette Ottesen, og tidligere motorcrosskører og moutainbikeudøver, Christian Wahlgreen. 


Om ugen

Jeanette Ottesen og Christian Wahlgreen danner sammen med Apollo Sports og Playitas, rammerne for en sjov og aktiv ferie for dig, dine venner, veninder, din partner, ægtefælle, eller hvem du kunne have lyst til at rejse med. Der er også mulighed for at rejse alene afsted, men dog ikke ensom, da du vil blive en del af gruppen og stifte nye bekendtskaber på denne træningsrejse. 

Ugen byder på dage med aktiviteter som fitness. styrketræning. svømning og Yin Yoga. Skal din indre adrenalinjunkie have et boost, kan du følge med på ugens moutainbiketure rundt omkring på Fuerteventuras mange forskellige cykelruter. Der er rig mulighed for en aktiv uge, hvor du kan få udfordret dig selv under sydens sol i godt selskab. 


Program

Programmet sendes inden afrejse. Turen vil have program de fleste dage, dog ikke på ankomst- og afrejsedag. Der vil være en ugentlig fridag på ugen, her kan du udforske de mange spændende aktiviteter på Playitas eller måske tage på en spændende udflugt. Programmet sendes til alle deltagere inden afrejse. 


Hvem kan deltage?

Alle over 18 år kan deltage. Det er en fordel med nogen erfaring indenfor træning og fitness, men det er dog ikke et krav.


Hvor booker jeg og hvad koster det?

For at booke rejsen skal du tilmelde dig via den blå bookingsknap. Det kan tage 2-5 hverdage før at du modtager din endelige bookingbekræftelse. Rejser du alene skal du være opmærksom på, at der vil komme et enkeltværelsestillæg oveni prisen. Det er muligt at opgradere til helpension på hotellet hvis dette ønskes. Forsikringer kan også tilkøbes. 

Info om ugen

Pris: 11.998,- 

Dato & hotel:

22.-29. november 2024, Playitas Resort

Afrejse fraKøbenhavn og Billund

Begrænset antal pladser!

Dette indgår:

  • Charterfly
  • Indchecket bagage
  • Transfer tur/retur
  • Boende i delt lejlighed
  • Halvpension (morgen- og aftenbuffet)
  • Skræddersyet træningsprogram
  • Regelmæssige aktiviteter på hoteller

BOOK REJSEN

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk

Om instruktørerne


Jeanette Ottesen & Christian Wahlgreen

Jeanette Ottesen er Danmarks mest vindende atlet og tidligere OL medalist i svømning. Jeanette har deltaget ved OL 5 gange i hendes karriere. I dag lever Jeanette af at hjælpe kvinder med at få en sundere og stærkere krop, uanset deres udgangspunkt. Jeanette er desuden mor til to. Du kan se meget mere til Jeanette på instagram @jeanetteottesens

Christian Wahlgreen er tidligere Motocrosskører og Mountainbike udøver og vil bistå Jeanette til styrketræningen, og tage de vovede deltagere med på MTB ture.   

 


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas