Badass bootcamp for kvinder

Vi tilbyder en uges fantastisk træning, inspiration og socialt samvær i selskab med andre skønne kvinder.

På vores badass bootcamp har vi et særligt fokus på:

- Empowerment i trygge rammer: På vores camp sørger vi for, at du altid føler dig i trygge hænder, både i træningsmæssig henseende, men også socialt. Vi har begge stor erfaring med undervisning i forskellige arenaer, og vi er særligt opmærksomme på at skabe inkluderende rammer, både i vores træningssessioner og generelt i løbet af ugen. Vi vil så gerne være med til at give dig en følelse af empowerment og styrke i egen krop, og vi planlægger derfor et spændende, varieret program med mange forskellige slags bevægelse, så du kan prøve dig selv af og mærke, hvor sej du og din krop i virkeligheden er.

- Et kvindefællesskab med plads til alle: Alle kan være med på denne camp, ligegyldig størrelse, alder eller træningserfaring. Det allervigtigste for os er, at vi får en uge med gode træningsoplevelser og masser af inspiration i smukke omgivelser.


Om træningsrejsen

Måske du aldrig har prøvet crossfit før, måske du har trænet crossfit i 10 år - uanset niveau, så er denne camp din mulighed for at udvikle dig, imens du er omgivet af andre fantastiske kvinder. Vi planlægger træningen således, at den kan skaleres til alle niveauer, sådan at alle bliver udfordrede.

Der vil være 3-4 timers aktiviteter i løbet af dagen, der består af både træning, sociale arrangementer og hyggeligt samvær. Vi ønsker at skabe en uge, hvor du kan suge inspiration og fællesskab til dig, men der vil også være pool-tid og mulighed for at tage en pause i eget selskab. Det er vigtigt for os, at du får præcis den ferie, du har brug for og lyst til.


Holdbeskrivelser

Programmet er foreløbigt og ændringer kan forekomme.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset niveau. Fra 18 år. Træningen bliver tilpasset til deltagernes niveau!


Hvordan bestiller jeg, og hvad koster det?

Denne rejse er sammensat som en samlet pakke og du betaler en samlet pris pr. person. For at deltage på ugen skal du tilmelde dig. Tilmeld dig rejsen ved at udfylde bookingformularen, som du klikker dig frem til her på siden i det blå felt ”tilmeld dig rejsen”. Du vil modtage din endelige booking 2–5 hverdage efter du har udfyldt formularen. Rejser du alene vil der komme et enkeltværelsesgebyr oveni prisen.

Pris fra: 7.998,- pr. person*

Dato og hotel: 27. aug-3. sep 2024

Hotel: Playitas Resort

Afrejselufthavn: Billund, København

Dette indgår:                             

  • Fly tur/retur inkl. bagage og mad
  • Transfer tur/retur
  • Boende i dobbeltværelse*
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
  • Alt træning på programmet med Trine og Anne
  • Hotel & træningsresort i topklasse

*rejser du alene kommer der enkeltværelsestillæg på 2.500, -

REJSEN ER UDSOLGT

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne


 

Trine & Anne

Vi brænder begge for crossfit, som vi har trænet i mange år, og som bragte os sammen som veninder. Vi gør en ære ud af at finde en balance mellem at prioritere teknik-nørderi og en masse sved samtidig med, at der skal være plads til at have det sjovt og nyde det sammenhold, træningen bringer med sig.

Trine har i en årrække trænet crossfit og har sit eget træningscenter ”Skuret”, hvor hun underviser i crossfit sammen med sin partner Søren. Derudover har Trine også en stor kærlighed til yoga, som giver en god balance til en travl hverdag. Anne underviser i crossfit og styrketræning for kvinder i firmaet Strong Curves og i den almennyttige forening GRÅK. Hun er særligt glad for den store variation, som crossfit tilbyder i form af både tunge løft, løb, svømning og gymnastik.

Følg Trine på instagram her: https://www.instagram.com/trine.sen/

Følg Anne på instagram her: https://www.instagram.com/annemauritsen/

 

 

 


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas