Seniorrejser

Seniorrejser med Apollo

Drømmer du om ubeskrivelige udsigter, fantastisk mad eller spændende historie? Så er det tid til et eventyr. Vågn op i en smuk bjergby i Zagoria, nyd prisvenligt og lækker mad i Saranda eller gå rundt i snoede gader i Chania. Tag selv afsted, med ægtefællen, veninden eller hele familien - du bestemmer! Se vores seniorrejser her:

Apollo Mondo Local

Fokus på det lokale

Hvordan lyder familiedrevne hoteller, lokale delikatesser og en personlig atmosfære? Så skal du vælge et af vores Apollo Mondo Local-hoteller - perfekte til seniorrejser! Her er der ingen store, internationale hotelkæder, men vi samarbejder istedet med lokale partnere. Bliv ven med hotelejeren, nyd hjemmelavet mad og få de tips, som du ikke kan finde i rejsebøgerne!

Apollo Mondo Selected

Mondo Selected

Seniorrejser på lækre hoteller 

Kender du det, når mælkeskummet på kaffen bare er skummet helt perfekt, når dagen starter med yoga ved stranden eller når frokosten indtages under parasollen ved poolen? Vil du have en ferie fuld af disse øjeblikke, så synes vi, at du skal opleve et af vores Apollo Mondo Selected til sommer. 

Seniorrejser med vandring

Vandrerejser

Prøv en ny sti

Tag på en vandrerejse der gør underværker for både krop og sjæl. Opdag svimlende udsigter på Mallorca, imponerende vulkanlandskab på Kanarieøerne og mægtige olivenlunde Kreta. Og ja - måske opdager du nye sider af dig selv langs vandringen i Cinque Terre?

Her er nogle udvalgte rejsemål til sommer, hvor du kan vandre alt det, som du vil:

Madeira

En rejse til Madeira er ikke komplet uden en vandretur, hvor du kan opleve Madeiras mageløse og smukke natur og vandrestier.

Book

Cinque Terre

Cinque Terre har hele 25 vandrestier, hvor du kan vandre langs vinmarker og de smukke landsbyer, der klatrer op ad bjergene.

Book

Mallorca

Udforsk alle Mallorcas vandrestier. Oplev smukke udsigter, besøg små byer og nyd det fantastiske landskab.

Book

Seniorrejse med Birthe og Ole til Kos 1 uge - 26. maj & 2. juni 2023

Rejser du alene, sammen med en ven veninde eller ægtefælle og ønsker du at møde nye mennesker på din rejse, så tag med på denne smukke sommerrejse bag kulisserne til den græske ferie ø Kos. Vejret er behageligt, badevandet dejligt og en meget gæstfri lokalbefolkning glæder sig til at byde dig velkommen. Du bor på hotel Astron. Birte og Ole er sammen med dig hele ugen.

Se mere og bestil

Aktiv ferie

Aktiv ferie - senior

Nyd en ferie med både afslapning og træning

Vi har løbende træningsrejser til dig, der vil nyde ferien ved poolen og den skønne sol, men også vil være aktiv og træne på ferien. Se vores træningskalender her.

Læs også om Apollo Senior Sports Solo rejse her

Weekendrejser

Storbyferie for seniorer

Smag på verden

Trøffelpizza på en uderestaurant i Venedig, øl på en bar i Prag eller et romantisk kys i Eiffeltårnet - en storbyrejse byder på mange nye oplevelser og mindeværdige øjeblikke. Book en storbyferie med dine veninder, ægtefælle eller selv og smag på verden!

Se nogle af vores mest populære weekendrejsemål herunder:

Prag

Besøg en af Europas smukkeste byer. Gå rundt i den gamle bydel og gå over den fine Karlsbro. Nyd det prisvenlige og lækre mad samt masser af kulturoplevelser. 

Book

Venedig

Gå en tur blandt de små gader, spis godt på romantiske restauranter og husk og tag en tur i gondolerne. Glem heller ikke de store seværdigheder som Markuspladsen og Sukkenes Bro.

Book

Sicilien

Smukke Sicilien har meget at tilbyde. Besøg Herkules tempel i Cefalú, besøg et græsk amfiteater i Taormina eller vandre op til vulkanen Etna, hvor der er en fantastisk udsigt!

Book

Krakow

Kulturelle Krakow med en hyggelig bykerne, der minder om Middelalderen, tilbyder billige hoteller og restauranter - perfekt til en god, prisvenlig weekend.

Book

Krydstogter

Oplev mange rejsemål på én gang

Tag på krydstogt til en masse seværdigheder i Middelhavet eller morgendyp direkte fra båden i den kroatiske Skærgård. Om bord på de fantastiske fartøjer åbner sig et univers, du ikke vidste fandtes, tag fx på et krydstogt med stop i Rom eller Barcelona i Middelhavet eller begynd dit krydstogt i spændende byer som Dubai eller New York. Eller hvad med en familietur på krydstogt i Caribien?


Find og book rejsen her