Seniorrejser

Seniorrejser

Seniorrejser med Apollo

Drømmer du om ubeskrivelige udsigter, fantastisk mad eller spændende historie? Så er det tid til et eventyr. Vågn op i en smuk bjergby i Zagoria, nyd prisvenligt og lækker mad i Saranda eller gå rundt i snoede gader i Chania. Tag selv afsted, med ægtefællen, veninden eller hele familien - du bestemmer! Se vores seniorrejser her:


Aktuelle seniorrejser

Apollo Silver

Nyhed! Oplev Apollo Silver - rejser for dig, der er 55+ og som gerne vil nyde sol, varme og fantastiske oplevelser. Bo på vores nøje udvalgte destinationer og håndplukkede hoteller i bestemte uger for en mindeværdig og dejlig ferie.

Apollo solo - aktive rejser for seniorer

Med Apollo Sports Senior Solo, har det aldrig været nemmere og sjovere at rejse afsted på egen hånd. På denne rejse kan du vælge mellem flere afgange og deltage i aktiv træning med den erfarne danske instruktør, Henrik Andersen.

Læs mere om Apollo Sports Senior Solo

Pakkerejser for enhver smag

Apollo tilbyder et bredt udvalg af pakkerejser, hvor du samtidig er godt beskyttet af pakkerejsegarantien og Apollos service.


 

Smag på verden

Trøffelpizza på en uderestaurant i Venedig, øl på en bar i Prag eller et romantisk kys i Eiffeltårnet - en storbyrejse byder på mange nye oplevelser og mindeværdige øjeblikke. Book en storbyferie med dine veninder, ægtefælle eller selv og smag på verden!

Læs mere her

Tag til søs og oplev mere

Tag på krydstogt og oplev et univers, du ikke vidste fandtes. Tag fx på et krydstogt med stop i Rom eller Barcelona i Middelhavet eller begynd dit krydstogt i spændende byer som Dubai eller New York. Eller hvad med en familietur på krydstogt i Caribien?

Læs mere her

Fokus på det lokale

Hvordan lyder familiedrevne hoteller og en personlig atmosfære? Et Apollo Mondo Local-hotel består ikke af internationale hotelkæder, men vi samarbejder istedet med lokale partnere. Bliv ven med hotelejeren, nyd hjemmelavet mad og få de tips, som du ikke kan finde i rejsebøgerne!

Læs mere her

Høj kundetilfredshed

Engang i mellem har man bare brug for en pauseknap for at få ro sammen med ens kærlighed eller bedstevennen. På vores Apollo Mondo Duo-hoteller, som er for gæster over 16 år, får du en god beliggenhed og kan dyrke yoga flere gange i ugen. Fyld livet med noget godt.

Læs mere her

Andre rejsetyper

Book en langtidsferie med Apollo eller en rundrejse med TEMA, hvis du vil opleve mere. Er du altid på jagt efter et godt tilbud, bør du tilmelde dig vores seniorklub.

 

Find en langtidsferie

Rejs på langtidsferie med Apollo og nyd glæden ved ferie i flere uger! Apollo har over 35 års erfaring af langtidsferier til et bredt udbud af rejsemål rundt omkring i verden

Temarejser med TEMA

Vælg mellem rundrejser, cykelrejser, mad- og vinrejser, safarirejser, krydstogter, samt weekend- og storbyrejser over hele verden!

Bliv en del af vores seniorklub

Apollos seniorklub er for dig, der kan rejse når som helst og som vil holde dig opdateret om gode rejser til gode priser.

Læs mere her

Find og book rejsen her


Tips og inspiration

Se vores varmeguide måned for måned, læs vores rejsetips eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Apollos rejseapp

I vores rejseapp får du lokale tips og praktiske kort. Du kan også booke udflugter i appen!

Download vores rejseapp her

Rejseguider & artikler

I vores rejseguider finder du tips til hyggelige restauranter, fine strande, interessante seværdigheder og meget mere!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her