Surf & Yoga Retreat med Surfakademin - Santa Teresa, Costa Rica

Nyhed! Surf & Yoga Retreat i Santa Teresa i samarbejde med Surfakademin! Vi bor alle sammen på den dejlige junglelodge Griss et par stenkast fra en af verdens smukkeste strande, Playa Santa Teresa. Sammen med Surfakademin inviterer vi dig til en unik oplevelse i troperne med surfing, yoga, meditation, åndedrætsarbejde og lange, dejlige middage på programmet. Surf & yoga-retreatet er både for dem, der aldrig har surfet eller dyrket yoga før, og for dem, der gerne vil udvikle deres surfing og head stand. Surfcoachingen foregår i små grupper, to til tre deltagere pr. instruktør. Vi lever efter det hawaiianske ordsprog "Den bedste surfer er surferen med det største smil".


Værelsestyper

Delt dobbeltværelse

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Surfing er langt fra bare en sport, men snarere en livsstil og frem for alt en leg. Ligesom et surf & yoga-retreat med Surfakademin ikke bare er et surfkursus, en surfskole eller en surfcamp, men en totaloplevelse - en rejse, du aldrig vil glemme. For at alle kan få mest muligt ud af turen, bliver gruppen nogle gange delt op, så alle kan blive presset på den måde, der passer dem bedst.

Om surfing og yoga
Hver dag er unik i Santa Teresa, men vi står som regel op ved daggry og ser solopgangen fra vandet. Efter en morgensurf venter Latinamerikas lækreste brunch på ranchen, og så er det tid til en god bog i hængekøjen eller til at hænge ud ved poolen eller på stranden. Når solen er gået ned, lander vi i kroppen og strækker ud med vores egen yogini. Nogle gange yoga, andre gange meditation.

Samarbejde med lokale helte og Surf Academy-teamet
Vi samarbejder med lokale helte. Lorena, som har været en vigtig del af udviklingen af coaching i Santa Teresa i de sidste 20 år, Nacho, som primært arbejder med coaching inden for longboarding, også med 20 års erfaring i coaching på alle niveauer, og James, som primært coacher begyndere. Maks. tre surfere på én træner, så meget personlig coaching.

Surfakademins grundlægger og Sveriges erfarne surfcoaches Peter Sahlberg og Jens Holmer giver peptalks og film- og fotofeedback. Med på turen er også Surfakademins yogainstruktør Gabriella og vores sociale vært Tilde.

Bare fordi du er nybegynder, behøver du ikke at ligne en
For at du hele tiden kan se, hvordan du udvikler dig og korrigere ting, du kan gøre bedre, filmer og fotograferer vi et par surfsessioner hver uge, som vi så ser sammen i en fælles filmfeedback. Der vil også være teori om, hvordan man agerer i forskellige situationer og generel vandsikkerhed. Vi gennemgår også surfingens teori og historie - alt fra hvordan bølger dannes til de skarpeste stiltricks. Bare fordi du er nybegynder, behøver du ikke at ligne en.

Bo i en junglelodge
Junglelodgen Griss Lodge & Villas ligger lige ved en af Mellemamerikas smukkeste surfstrande - Playa Santa Teresa. Her bor man i grænselandet mellem jungle og strand, og vi hører hele tiden, hvordan bølgerne møder sandet, mens brøleaberne synger i kor oppe i palmerne. En stor dejlig pool er det givne mødested, når vi ikke surfer eller laver yoga. Der er også et fitnesscenter.

Om Surfakademin
Siden 2006 har Surfakademin arrangeret vidunderlige surf- og yogaretreats over hele verden, hele året rundt: Biarritz, Costa Rica, Californien og Hemmavid. Ideen til Surfakademin blev født på den legendariske North Shore på Hawaii i midten af 90'erne, da grundlæggerne Jens Holmer og Peter Sahlberg forlod Sverige for at leve af surfing. I næsten tyve år har Surfakademin lært over 20.000 skandinaver at danse på bølgerne. Alle Surfakademins instruktører er internationalt certificerede livreddere og surfinstruktører i henhold til International Surfing Association.

Indgår:

  • Flyg tur/retur inkl. et indchecket bagage
  • Første og sidste nat på Robeldal Hotel i San José
  • Syv nætter på Griss Lodge & Villas i Santa Teresa
  • En instruktørledet surflektion om dagen
  • Udstyr (surfbræt og rashguard)
  • Fri adgang til surfbræt mellem sessionerne
  • En yoga- og meditationssession pr. dag (yogamåtte kan lånes)

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad på Hotel Robledal i San José (første og sidste morgen).
  • Brunch på Griss Lodge & Villas i Santa Teresa

Maden
Vores kok hedder Melva og tilbyder en vidunderlig lokalt produceret brunch med en dejlig variation, men som altid inkluderer tropiske frugter, forskellige juicer, bananpandekager og Costa Ricas nationalret, Gaia Pinto. Santa Teresa har et utroligt udvalg af restauranter, både lokale og fusion. Mange passionerede kokke fra alle verdenshjørner har slået sig ned her. Da havet byder på frisk fisk hver dag, er sushi vores absolutte favorit.

Værd at vide

Transfer der indgår (San José lufthavn - Hotel Robledal)
Transferen deles op i 2 dele. Den ene transfer mellem San José lufthavn og Hotel Robledal indgår og transferen fra Hotel Robledal til Santa Teresa er mod betaling.

Transfer mod betaling (Hotel Robledal - Santa Teresa)
Transfer fra Hotel Robledal til Santa Teresa er mod betaling. Gæsterne på Hotel Robledal bliver hentet kl. 09.30 om lørdagen og ankommer til Santa Teresa kl. 15.30. På returrejsen forlader transfer Santa Teresa kl. 15.30 og er tilbage på hotellet i San José kl. 22.30.

Det tager cirka 6-6,5 timer mellem San José og Santa Teresa.