Powergy Week

Lea & Jonas

Lea og Jonas sørger for en uge sprængfyldt med Power og Energy. Programmet byder på alt fra koreograferet pulstræning, reformertræning samt mobiliseringsøvelser og kropsrejser. Ligegyldigt hvilke hold I tager med til, er I sikret høj energi, god stemning og store smil. 

Lea og Jonas vil være der til at guide jer igennem højintens pulstræning, styrketræning og træning i vand. Deres motto er, at træning er for alle - ligegyldigt niveau eller skavank. Kom og vær med, når Lea og Jonas byder jer velkommen til en svedig uge med massere af sjov og alsidig træning.


Holdbeskrivelser

Les Mills BodyAttack er en cardio-time, som kombinerer høj puls, styrke, kondition og udholdenhed. Det er et høj-intensivt hold, der indeholder aerobic-inspirerede-, plyometriske-, styrke- og stabilitetsøvelser, der alt sammen er sat til at udfordre dig. Til timen skal du ikke bruge andet end dig selv.

Reformer Pilates er en pilates-træning, som foregår på en reformer-maskine. Reformeren består af en glidende vogn, fjedre, stropper og en fodbarre. Modstanden er en kombination af din egen kropsvægt samt reformerens fjedre, så du selv kan tilpasse belastningen. Det resulterer i en dynamisk og effektiv træning, hvor du vil blive udfordret på din styrke, smidighed, balance, koordination og koncentration. 

Mobility (Stretch & Relax) er et hold, der er rart at slutte dagen af med. Det handler om at komme ned i gear, mærke kroppen og få taget nogle dybe vejrtrækninger. Der er fokus på mobiliserende øvelser, udstrækning, og så indgår der altid en kropsrejse, som tager udgangspunkt i evidensbaseret praksis for kropsbevidsthedsterapi.

WOD (Workout of the day) er en træning, der hver dag præsenterer dig for noget nyt. WOD-timen kan opbygges på alverdens forskellige måder med fx AMRAP, EMOM og YGIG, og derfor vil du altid opleve variation i træningen. Holdet har fokus på funktionel styrketræning.

Functional Training er inspireret af øvelser fra crossfit. Holdet indeholder øvelser, der udfordrer hele kroppen og sikrer, at du føler dig godt brugt efter timen.

Ab Attack er et hold med fokus på coretræning. Det er en intensiv træning, der udelukkende har fokus på mave, ryg og talje. Mange af øvelserne foregår liggende. Der garanteres, at man kan mærke det i six-packen efterfølgende.

Core & Glutes er en træning med fokus på ben, baller og core. Der er tid til at nørde teknik og lære øvelserne godt at kende. Træningsformen består hovedsageligt af styrkeøvelser med middel til høj belastning. 

Stram op er en træning, der fokuserer på udholdenhedstræning. Det betyder en masse gentagelser, så du kan mærke, at kroppen bliver presset. Timen er en helkropstræning, som foregår i takt til musikken, og der er altid genkendelig musik, som er fyldt med god energi. 

Aqua Rehab er et hold med fokus på bevægelse og recovery. På dette hold er der især plads til dig, der har en aktiv eller gammel skade, og som døjer med smerter. Holdet ledes af to fysioterapeuter, der er parate til at vejlede og supervisere dig gennem din træning.

Aqua Circuit er et cirkeltræningshold i poolen. Du er garanteret at få pulsen op, trænet hele kroppen samt at få et grin med på vejen til en anderledes træning. Der er plads til alle niveauer, så hiv din makker under armen og kom med. 


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 hold hver dag, undtagen ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på de forskellige hold, uanset niveau. Alle hold afholdes på engelsk. Udover gæsteinstruktørerens hold, kan du også deltage i hotellets regelmæssige udvalg af sportsgrene og aktiviteter.


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den aktuelle uge for gæsteinstruktøreren. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, hvorefter du booker din rejse som normalt. Ingen forhåndstilmelding er nødvendig for at deltage i sessionerne.  

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.

Information om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.  

* Nogle af sessionerne med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas’ almindelige program.

Datoer & Hotel: 15. - 29. nov 2024, Playitas Resort

Afrejse fra: København & Billund

Dette er inkluderet:

  • Alle hold med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfaciliteter

Book Playitas Resort

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne

Lea og Jonas er fysioterapeuter og arbejder til dagligt med at hjælpe mennesker videre med deres skader og udfordringer. De brænder for fysisk aktivitet og bevægelse, da de begge mærker, hvor meget energi og overskud, det giver i hverdagen. Både Lea og Jonas har været holdinstruktører i +7 år, og deres fælles passion er at inspirere og motivere holddeltagere, så de får en lige så god oplevelse med træning, som de selv har. Træning skal være sjovt og udfordrende, ligegyldigt hvilket niveau man starter på. På hjemmefronten er de to træningshoveder forlovede og bor i deres lejlighed i København.


Om hotellen

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas