Danserejse med Elévent og Cecilie Sejling

Playitas Resort, Fuerteventura

Turen går til Playitas på Fuerteventura, hvor solen stadig skinner i november måned. Her skal vi danse en masse, få nye bekendtskaber, oplade batterierne, grine og smile sammen for alle pengene.


Om ugen

På vores tur sørger vi for at fylde dig op med god energi i solens varme, så vinteren er lidt lettere at komme igennem. Vi vil forene skønne dansemennesker og dele ud af vores egne erfaringer med dansen og bevægelsesglæden. Sammen har vi sammensat et program, der primært indeholder dans i et miks af forskellige stilarter. Rejsen vil også indeholde andre former for bevægelse samt mulighed for at lære hinanden bedre at kende og sammen få en uforglemmelig uge.

Selvfølgelig vil der også være tid til afslapning og alenetid, hvis man føler for det – der er plads til alle og du er garanteret den ægte feriestemning.

Det hele foregår på skønne Playitas, et sandt træningsmekka på Fuerteventura. Her er der rig mulighed for at blive inspireret og finde bevægelsesglæden, alt imens solen skinner.

Så grib din mor, søster eller veninde og meld jer til - Vi glæder os!


Program

Der vil dagligt være ca. to dansesessioner samt en til to andre aktiviteter, som kan være alt fra yoga, vandreture til et foredrag. DU bestemmer helt selv, hvor mange af aktiviteterne du deltager i. Der er intet program på ankomst- og afrejsedagen. Endeligt program kommer snarrest her på siden. 


Hvem kan deltage?

ALLE kan deltage. Selvom du aldrig nogensinde har kridtet danseskoene før, kan du sagtens stadig være med. Vores tur handler i virkeligheden bare om, at få et stort smil på læben og sved på panden, så tøv ikke med at melde dig på denne uforglemmelige rejse! Rejser du med familie, børn eller venner som ikke ønsker at deltage i danseprogrammet, tilføjes dette i tilmeldingsformularen. Du vil herefter få udregnet en pris på de medrejsende som ikke deltager i danseprogrammet, prisen afhænger af hvor mange i er samt hvordan i skal indkvarteres.


 

 

Information om ugen

Pris fra: 10.298,-                

Datoer: 11.-18. November 2024

Hotel: Playitas Resort

Afrejse fra: København, Billund, Aalborg

Dette indgår:                                              

  • Fly tur/retur
  • Mad om bord på flyet
  • Bagage + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Ophold i delt dobbeltværelse
  • Halvpension (morgen- og aftenbuffet)
  • Lækker goodiebag til dig
  • Alt træning med Elevent og Cecilie Sejling
  • Hotel- og fitnessfaciliteter i topklasse

* Enkeltværelsestillæg på 2.000,-

Book rejsen her

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne


Nina Micor er medejer og instruktør i Elévent og 25 år gammel. Nina har danset siden hun var 3 år og kan danse alt fra pardans til hip hop. Hun har opnået toppræstationer i ind- og udland hvor hun blandt andet har repræsenteret Danmark ved Europa- og Verdensmesterskaberne.

Nina har mange års undervisningserfaring for alle aldersgrupper i dans, styrketræning og andre former for sport og glæder sig til at videregive sin passion og utvivlsomme glæde for dans og aktiv livsstil.  Danseunderholdningsvirksomheden Elévent har hun for nyligt skabt med en mission om, at elevere energien blandt befolkningen igennem dans og det glæder hun sig til at gøre sammen med jer! Følg Elévent på instagram her

Cecilie Sejling er 32 år og har danset siden hun var 7 år gammel i både ind- og udland og har deltaget ved nationale og internationale konkurrencer. Hun er bl.a. uddannet idrætslærer og har dermed også meget undervisningserfaring både i skoleregi og fra forskellige danseskoler, fitnesscentre og til en masse forskellige arrangementer.

Cecilie fungerer også som en inspirerende influencer og deler hverdagen med et frisk energisk pust. Som underviser er Cecilie meget alsidig med høj energi og altid med et stort smil på læben. Det bliver en fest at have hende med! Følg Cecilie på instagam her


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas